Ecolife хакі для кожного дня

«Я намагаюся не їсти м'ясо, сортувати сміття, і я завжди відключаю вогні, якщо я залишаю приміщення довго. Я не божевільний активіст, але я хотів би залишити світ після того, як я знайшов його, коли я прийшов. до Емаль Ватсон Застосувати один з цих екохакерів (lifehack+ecohack) на зручній можливості не викличе вас багато проблем, але це безумовно зробить світ кращим місцем!
, Україна

1,1 км Використовуйте силіконовий лист замість фольги або паперу для випічки. Можна наносити незліченні часи, укладені на чашу або вишивати їх формою для випічки. 2. Сидіння на роботі на комп'ютері, використання масажного відео для запобігання плоских ніг. 3. Пройдіть сходи, навіть якщо є інші варіанти (ліфт, ескалатор). 4. Не варто йти на їжу голодним, інакше є шанс купити багато зайвих і їсти свіжо запечену лофт прямо на виїзді. 5. Прийміть душ з коханою людиною, збережіть воду. 6. Покупка багаторазової пляшки для чистої води, щоб не забруднити навколишнє середовище. 7. Наклейте цінові теги безпосередньо на шкірі бананів без використання пластикового мішка. 8. Вимкніть світильники в приміщеннях, де ніхто не присутній. 9. Видаліть зарядні пристрої з розеток після повного зарядки. 10. Якщо у фітнес-клубі є черга для доріжки, і вам потрібно запустити сьогодні, починайте потепління, стоячи в лінії, виконуючи світлові вправи для суглобів, шиї, рук і ніг. 11. Якщо ви хочете щось солодке знову і знову, з'їсти щось білок. 12. Не відкинути A4 листи, які використовуються тільки на одній стороні, візьміть щоденні ноти на роботі на спині. 13. Використання тканин з текстилю, не паперу. Перший, при необхідності можна мити. 14. Виберіть продукцію в картонній упаковці замість пластику, цей ресурс перезаряджається і декомпонується швидше. 15. Зробіть свої вправи в офісі! Наприклад, сидять (для цього таємного місця). 16. Вимкніть пластикові пакети при оформленні замовлення, якщо ви можете доставити покупку в руки / рюкзак або перенести легко складний мішок з вами. 17. Організувати збір відходів в офісі та замовити спеціальну послугу переробки одноразово. 18. Рука над небажаним одягом для переробки точок на H&M. 19. Виготовляючи з магазину або ринку з пучками свіжої зелені, не можна лосось мити і висушити все, що ви придбали. Вирізати або розділити зелень в різні контейнери – так він прослужить довше і дуже зручно додавати в будь-які страви. 20. Якщо ви відчуваєте, що ви витрачаєте багато грошей на овочі та фрукти, можливо, ви повинні піти в овочеве господарство. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8