Миття без хімічних речовин можливо!

Хімія не omnipotent. Звичайно, ми більше не віримо в рекламу «бурдени» близько сто відсотків видалення плям і ефективного відбілювання. Але в хлібопекарській соди з гірчицею - також якось не дуже вірно. Ні.

У конкурсі на чистоту мийки і якість відбілювання, вони, звичайні народні засоби, б виграють.

Тест один: яскравість

Забарвлені речі, особливо недорогі, придбані на різних індійських виставках і екзотичних поїздках, як правило, молт. Немає "Светри", до речі, не зберігає. Цей інструмент призначений для пристойних тканин і пристойних кольорів, але що мити улюблених індійських літаючих і дорогих як ковдру пам'яті?

Беремо п'ять столових ложки солі, розбавляємо в два літри води, замочуємо речі на півгодини, потім простягаємо руками, промийте і вичавлюємо. Сіль відмінно промиває бавовна, льон і бісон, не пошкоджуючи яскравість кольору.

Тест два: білий

Я не знаю про вас, але я в основному не миється білими речами. Це дитячі шкарпетки після вулиці і дочок щіток після танців.

Немає порошків і не кип'ятіння цієї неприємності не займе до тих пір, поки я знайшов один простий народний спосіб: додати 2 столові ложки борової кислоти до води, замочити шкарпетки і колготки протягом 2 годин, після чого мити звичайним порошком. Сніг білий.

Можна ще замочити білі речі в цьому розчині: 5 літрів теплої води 5 столових ложок соди, 2 столові ложки нашатирного спирту, залишити на 4 години, промити.

Триває три: старі

Як освіжити старий, але улюблена блузка? Що означає? Немає хімії. А з натурального - ідеального каоліну (біла глина) або синього глини (для бавовни). Змішайте глину крохмаль, розбавляйте в теплій воді, відваріть в цьому розчині 20 хвилин.

Тест 4: жир

Жирні плями з вовни або шовку практично неможливо видалити: ще є сліди, розмиття, обіди та інші ознаки.

Але намагайтеся без порошків: сухі гірчиці (1 склянка) замочують невеликою кількістю води і натирають до тих пір, поки ви отримаєте рідке тісто. Протерти через марлю в теплу (40-45 С) воду (10 л) і допускається запобіжник протягом 2-3 годин. Мийка без мила або миючих засобів; гірчиця настій змінюється 2-3 рази. Це жито, що таке рішення не займе бавовни.

Тест п'ять: полоскання

І всі ці порошки, спробуйте полоскати! Особливо страждають пуховики і об'ємні светри. Але якщо додати ложку оцту в приміщення кондиціонера, вона знищить залишки хімічних речовин і нижню білизну вийде з машини абсолютно екологічно чистим.

Так п'ять-зеро на користь!опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: talumala.com/en/dom-i-byt/uyutnyj-dom/3253-stirka-bez-khimii