Що робити при гомеопатичній терапії

Марія Башкевич, гомеопатЧасті питання від нового клієнта – що ви забороли?

Відповідь.

Перед тим як заборонити – солодкий, алкоголь, куріння, кава, життя під стресом і т.д., що-небудь – спробуйте зрозуміти. Що може бути значення заборон і суворих об'ємних інструкцій, які труднощі можуть виникнути - а також коли це може бути корисним і коли він не дуже.

Гомеопатична обробка дуже пов'язана з відновленням контакту з вашими почуттями. Що мені добре, що погано для мене? Що робити краще?

У великому обсязі ці моменти індивідуальні.

Риба і птах не можуть робити те ж саме, вони потребують різних умов для повноцінного життя.

Хтось хороший від бігу, хтось неодмінно знайде час, щоб бути самотнім, хтось не може стояти застуди, і хтось не може збирати мужність і відходити від зловживача.

Хтось потребує пригод і виклику, і хтось потребує системи і передбачуваності, хтось потребує сім'ї, і хтось потребує роботи.

Ми різні. І навряд чи хто-небудь може зробити роботу для нас.

Знаючи ідею — так, звичайно — але розуміння того, що ви щасливі з ідеєю, чи можна його використовувати, і чи є це місце у вашому житті навряд чи буде зроблено для вас. Ще одна інструкція – що вже більше, ніж достатньо в нашому житті – це буде досить порушувати цей процес, ніж допомогти йому.

Тим не менш, є винятки всіх правил.

З точки зору гомеопатичного лікування, суворі обмеження можуть бути корисними, якщо реакція на щось дуже сильно і робить вас гіршим.

Наприклад, Іноді алергія страждає, необхідно ретельно уникати певних речей, які роблять їх гірше. До гомеопатичних препаратів, як правило, можна уникнути випадкового контакту з ними. Але в цілому, надлишок обмежень і заборон є те, що легко робить життя без життя. І це не те, що ми шукаємо, це?

Є ситуації, коли людина робить те, що він шкідливий для нього, часто з повним розумінням, що це шкідливо. Але буде заборона допомогти в цьому випадку? Хочете перевірити? Заборонити алкогольний напій, або гаманець підходити до машини. Користь куряти легко, я кинути сто разів.

На мій погляд, більш реалістичний підхід полягає в тому, щоб зрозуміти, чому ця ситуація існує. Як працює, що живить її, що його ідея і значення. Це, звичайно, не забезпечує гарантій (як ніщо інше) – однак, розуміння ситуації все ще підвищує шанси знайти правильне рішення для себе. На відміну від іншої заборони. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: soznatelno.ru/gomeopatiya/chto-nelzya-vremya-lecheniya-o-zapretah-i-ogranicheniyah. -12553.html