Ох, зона комфорту. . й

Багато людей використовуються для проживання на машині. Кожен день такий же, дії виконуються механічно і часто людина не може пам'ятати, що він зробив день тому, пару годин тому або кілька хвилин тому. Він приходить до того, що людина приймає все з тими самими емоціями: як добре, так і погано. Не маючи сили або бажання сортувати свої почуття про ситуацію або об'єкт.

Сцена від Життя Пі.

Людина звикла до цієї держави, як в звичайному одязі, і життя здається досить добре. Сортування. . й

Тут лежить основна небезпека, яку психологи віддали назву «комфортна зона», приділяють особливу увагу вивченню цієї концепції. Чому?

Оскільки сидячи в зоні комфорту, людина не розвивається. Він звик до свого життя, він звик до свого способу життя і він досить комфортний з ним. Побоюючись змінити щось і боятися шукати за парканом.

Чому ви можете попросити, ви хочете змінити все, якщо все буде добре? Життя йде без бризок і змін - це добре. Ні.

Всесвіт є живою системою. Все постійно змінюється і розвивається. І людина, як частина цієї системи, була викликана прослуховуванням своїх ритмів і роботи з ним в неісоні.

Уявіть озеро навесні. Він заповнює його. Вода в ній постійно оновлюється. Що робити, якщо джерело висихає? Вода в озері почне застійати, забруднювати і випаровувати. Це зона комфорту і її наслідки.

Алас, що Всесвіт не розвивається з загального еволюційного процесу до запасів «живого віку», це його правила.

На житті звичайного громадянина, вплив зони комфорту не може бути особливо помітним. Часто з'являються ваги і відповідальність. Але в бізнесі, сидячи в комфортній зоні відображаються дуже швидко. Бізнесмен, як і топ-менеджери, запустив бізнес-процес, він йде самостійно і все здається нормально. В цьому бізнес-процесі є схильність до глибше. Намагайтеся постійно вдосконалювати щось в ній, все ще краще в ній ... коротко, вони "дихають" в ньому. Важливо не засвоюватися і вміти вийти з процесу і почати повністю новий бізнес-процес, який відрізняється від старого. Це запорука успіху!

А щоб зрозуміти, чи ви особисто сидите у вашій зоні комфорту, вам потрібно включити обізнаність. Давайте свою роботу щодня.

Як повернути його? Дуже просто.

Зробіть це правило для перегляду подій і результатів кожного дня. Поставити себе, що я зробив сьогодні? Які емоції ви відчували? Що вам подобається і не подобається? Чому? Що б я хотів би поліпшити? Що б я хотів зробити наступний день, щоб виростити мій бізнес, відносини і т.д.?

Насолоджуйтеся тим, що ви не робили або не змогли зробити. Regret - остання річ, як киплячий кислий суп. Важливо розуміти, що цей день пройшов і не повернеться. Але є новий день! І ось всі ваші картки. Використовуйте кожен день як дорогоцінний час, вимірюється вам Всесвітом і не забудьте бути розумним! Якщо він раптом відключився, поверніть його.

Увімкніть:

Німецька, яка збирається на чужорідну землю, назвав своїх рабів і доручила їм свої володіння. І до одного він дав п'ять талантів, до іншого, до одного, до кожного, за його силою, і відразу він пішов. Він отримав п'ять талантів і вніс їх на практику і набути інші п'ять талантів. Таким чином, одержувач двох талантів набуто другий.

А хто отримав один талант і поховав його в землі і приховав срібло свого майстра. Довгий час майстер з тих рабів приходить і вимагає облікового запису від них. А коли він прийшов, він отримав п'ять талантів приніс інші п'ять талантів і сказав: Сір, ви дали мені п'ять талантів; це інші п'ять талантів, які я придбав з них.

Його майстер сказав йому, Добре зроблено, хороший і вірний раб, в невеликих речей, які ви були вірними, я буду встановити вас над багатьма речами; введіть в радість вашого майстра. І він отримав два таланти і сказав: Сір, ви дали мені два таланти; це інші два таланти, які я придбав з них. Його майстер сказав йому, Добре зроблено, хороший і вірний раб, в невеликих речей, які ви були вірними, я буду встановити вас над багатьма речами; введіть в радість вашого майстра.

І той, хто отримав один талант прийшов, і сказав: Господи, я знав, що ви були жорстоким чоловіком; ви перезавантажте, де ви не сіяли, і збираєте, де ви не посипалися; і боятися, я пішов і приховав свій талант в землі; ось ваш. А його майстер сказав йому: «Злий раб і ледачий!» Ви знали, що я повернувся, де я не сіла, і збираю, де я не поширився; тому ви повинні дати мій срібло торговцям, і коли я прийшов, я отримав шахту з прибутковістю. Взяти талант від нього і дати йому, хто має десять талантів. Для всіх, хто буде дано і багатоповнено, але від нього, хто не має того, що він буде відходити (Маттев 25:14-30).

Тепер ваша обізнаність працює на повній потужності. Ви запрошували себе всі необхідні питання, і зараз ми починаємо планування. Краще робити це в письмовій формі. Поведи мене, завдяки процесу запису, інформація в голові структурована ще краще, з'являється чіткість, що значно допомагає процесу планування.

Віддай свої плани:

• Довгострокова: де я хочу піти? Яка моя мета?
  • До тих пір, поки у вас є одна глобальна мета. Якщо є кілька з них, то краще дотримуватися підтримки тренера, щоб не плутати в процесах мети-налаштування.
  • Операційний: Що робити завтра, наступного тижня, в цьому місяці для мого розвитку, бізнесу, відносин і т.д.?
  • Середній термін: Що я хочу досягти в ці шість місяців, рік, пара років?
  • Також напишіть відповіді на питання:
  • Чому я хочу, щоб? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відповідь: «Я хочу, щоб він був, тому що у кожного є це? й
Які ресурси потрібні для цього?

Де я можу отримати їх?

Хто може допомогти мені з цим?

Не соромтесь ваших бажань! Але трохи реалістично, тому не болить занадто багато. Якщо ви нереальні цілі, але хочете. Налаштуйте більш реалістичні суб-голи по шляху до глобальної мети. Так, ви можете налаштувати ваші кроки в часі.

Найважче, щоб прийняти перший крок.

Важливо розуміти, що всі дії, які ви приймаєте з зони комфорту, повинні бути для вашої вигоди, і тільки тоді ви можете визначити, що ви хочете досягти або поліпшити життя.

Наприклад: Я хочу розвивати, змінюючи риси характеру, навчаюся зробити щось для мого доброго, і це дозволить мені далі: виростити як особистість, заздалегідь в кар'єрних сходах, поліпшити відносини з партнером і т.д.

Великою помилкою стане те, що ви обираєте неправильну підтримку у розвитку, захочивши, наприклад, щоб розпочати розвиток на користь іншої людини. І, можливо, він не потрібно, адже він завжди може залишити вас. Або відкрити новий напрямок в бізнесі, просто тому що він став модним. І ви нічого дійсно готові до цього, і не існує особливого бажання... Існує безліч прикладів, але головне - це те, що в будь-якому з них людина спирається на зовнішній вигляд, на якому він не завжди може контролюватися, а потім повністю втратити.

Тому, якщо ви вирішили працювати над собою, спочатку відповісти на питання: Що я буду отримувати, розвиваючи цю якість? Що можна досягти? Як допомогти мені в житті. Будьте здоровими. Це дуже добре. Як говорить Біблія, “Зберегти себе і багато буде збережено. й

Наступним кроком є подолання страхів нового невідомого. Ваш страх – це абсолютно нормальна реакція нервової системи на зовнішній невідомий стимул. За активовано механізм захисту. Не варто відразу кидати в басейн з головою. Чому ви так наголосили? Порадуйте себе з любов'ю (але не заплутайте його з життю).

Поступайте до кроку від зони комфорту.

Сьогодні, наприклад, запитайте себе: Як дізнатися свій день? Що я можу зробити це ще? Який невеликий крок можна зробити до мети? З ким я можу спілкуватися, з ким ще не спілкувався, але хто може допомогти мені?

І так поступово і акуратно, свідомо, послідовно, смарагічно, озброєний папером і ручкою, загальним почуттям і оптимізмом, починають підкорювати нові горизонти.

До речі, людина є вертикальною істотою, він повинен виростити, не горизонтально - широкий!

Автор: Дар'я Пантюх

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: персональнийпартнер.ru/pozitivnoe-myshlenie/oh-uzh-eta-eta-zona-komforta/