Діти, які світяться зсередини

«Що улюблена комаха? Мої сім років дочка запитала мене, як ми пішли за вечірню прогулянку на перший день її весняної перерви. - Не можна підібрати метелика. Кожен вибирає метелика, вона швидко додала до відповіді.

"Хмм," думав голос. "Дуже, то, ймовірно, дамба", - Я нарешті відповів.

"І я маю вогонь. Я люблю феєрії, вона сказала продумано.

Прогулянка і прогулянка. Розмова. Насолоджуйтеся рідкісною насолодою, будучи самотньою - просто я і мій молодий дочка.

І раптом:

"Ам я нормальний?" Я маю на увазі, я окаю? вона попросила, шукаючи її ноги. Іноді я відчуваю себе різними від інших.

Я відразу припинив і знайшов її обличчя. Я знаю. Я просто знав.

Я прокинувся і говорив, переймаючи хворобливі спогади, приховані від другого класу. «Коли я був твій вік, я теж відчував себе. Я був сором'язливим і відчував некомфортний. І один хлопчик сказав, що дуже безтурботні речі про мене. Він сказав, що я не вписався, я не маю на увазі. Його слова болять мене довго, довгий час, я зізнався.

Вона дивилася на мене з печаткою, її попередні слова, що лунають у моїй голові: "Всімало вибирає метелики..."

Тексти пісень, а це означає: Я кладу руки на її міцні маленькі плечі, як ніби якось це допомогло їй відчувати мої слова фізично. «Я хочу розповісти вам щось. Ви завжди можете поговорити, коли ви відчуваєте себе некомфортним і різним. Я ніколи не сміється. Я ніколи не збираюся судити вас або сказати, що це не велика проблема. Я ніколи не відхиляю свої почуття, бо я розумію. Я пам'ятаю, як боляче це. А іноді вам просто потрібно, щоб зрозуміти біль. й

«Я люблю протипожежну», - сказала вона хвилина тому, і я зрозумів, що це було те, що вона могла худнути.

"Ви сказали, що ви любили вогонь, - Я нагадав її. І я думаю, що ви дивитеся, як вогонь. Ви знаєте, чому? вона запитала.

Аксіті спалахнула на обличчі. І вона дивилася на мене з надії. "Чому, Мати?"

«Чи ви пожовте від всередині», - сказав я, доторкнувшись до свого серця пальцями. - Не кожен бачить його, але я. Я можу побачити це. Ми працюємо, щоб захистити це світло. Я хочу сказати мені. Я захистить ваш світло, слухаючи і любляючи вас, мій сміливий і неповторний маленький Firefly.

Моя дочка ступила вперед і захопила мене. Вона все ще не говорить слово, а не слово. Може бути тому, що вона була на межі сліз. Може бути тому, що німа підтримка була все, що вона потрібна в часі. Я не знаю. Але що я можу бути впевненим, що історія не закінчилося.

Тижня пропущена, і я не можу думати про нашу розмову. Кінець шкільного року може бути важким для дітей, особливо протипожежних, які світяться зсередини.

Це час на нагороди, банкети, визнання та аплауси. Метелики будуть плямистими. Так блискучий. Так веселка. Ці таланти є настільки очевидними. Але не забудь вогонь. Їхній тріумф тихий і незаперечний. Подарунок, що їх дарують.

Пожежно може заощадити місце на автобусі, щоб хтось не встигнути прогулятися на вхідний ряд.
Вогнепальна пісня може бути співвідношеною музикою під час нічних снів і перегнічує її протягом дня.

Пожежно може бути художником, який створює картини, які підключають вас до душі.
Вогнепно може заощадити гроші протягом багатьох років і просто чекати свого серця, щоб розповісти йому, "Чому той, хто потребує вашої допомоги".

Вогнепально можна розрахувати щось під ковдрою замість сну, оскільки він народився математикою.
Вогнепальна людина може бути IT-школа від школи, яка шукає шанс допомогти вчителям з комп'ютерними проблемами.

Вогнепно можна втратити в хмарі борошна, насолоджуючись кулінарними мистецтвами.
Пожежний може бути хріном, який знаходить мир в компанії тварин і природи.
Повільно може поковтнути книгу 357-сторінок в одному сидячому стані.
Невидимість може мати однозначно шукати когось, щоб помітити його, якщо вона стає невидимою.

Пожежно може стояти загублений, відхилений, ледь.
Пожежний себе може бути втрачений, відхилений, самотній... шукаючи когось, щоб привернути увагу до свого світла, виходячи з яскравої муки метеликів.

Можете ви знаєте Firefly. Можливо, ви любите Firefly.

Якщо так, будь ласка, не чекайте. Не чекайте когось, щоб дати йому нагороду або дати їй сертифікат, щоб зробити свої таланти та подарунки «офіційним». Цей день ніколи не прийде. Так розповідайте їх зараз.

Як це:

• Я бачу світло.
  • Я бачу, коли ви забираєте гітару.
  • Я бачу його, коли ви дивитеся жовтим, зеленим і золотом.
  • Я бачу, коли ви співаєте з очі закритими.
  • Я бачу, коли ви сміятися з ротом широким відкритим.
  • Я бачу, коли ви стоїть на краю води, мріяючи про майбутнє.
  • Я бачу ваш світло, мій сміливий вогонь.
Ви світите зсередини.

І чи хтось інший бачить його чи ні, ви знаєте, що він тут і знаєте, що він тут.

• Так тримати блискучі.
  • Просимо співати.
  • Зберігати створення.
  • Тримайте мрії.
  • Зберігати додавання, відведення і розмноження.
  • Збережіть вашу чутливість.
  • Зберігайте магію.
І просто чекати. Один день світ побачить, що я бачу. І ваш світло буде настільки красивим, тому красива і настільки яскрава, що світ зупиниться і дивиться, де це світло походить від.

І ви і я знаю, що це світло... це було там весь час. Що ви вогнепальні. Ви світите зсередини. І я тут, щоб захистити це світло, мій сміливий вогонь.

Авторизація Рахель.кеффорд(Rachel Macy Stafford)

Переклад Анна Левченко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: alpha-parenting.ru