Зачекайте, що людина.

Я один раз читаю, що любов виникає між чоловіком і жінкою одночасно. І я погоджуюсь з цим. Все, що відбувається з синхронізації, але любов навряд чи виростає з неї.

р.

Ви можете сперечатися, що ви знаєте багато пар, де спочатку вона любила і одружена дуже багато, а потім людина, років пізніше, якось спійманий і почав любити дружину. А чоловік протягом багатьох років невиправдало коханій жінці, потім вона раптом побачила і впала в любов з чоловіком. Не вірю. І, звичайно, я, як правило, думаю, що друга половина мала деякі вторинні, можливо, несвідомі, переваги, такі як комфорт, комфорт, впевненість в майбутньому, свобода від страху самотності, і так далі.

Хімія, рідина, любов – вони виникають відразу, коли два люди зустрічаються, здатні зробити пару. Це не той факт, що вони будуть мати терпіння, витривалість і прийняття до розвитку відносин до любові, але Господь, безумовно, дав їм таку можливість. Існує раптова миттєва муфта. Як почувати себе, як зрозуміти, як цікавиться.

Якщо після перших дат ви починаєте деяку неспроможність, як «розроблений – не викликав», «посадка – не прийшла», «зробила – не відповіла», « місяць думав про відносини», до цього ще може бути «роблений жорсткий, не перед особистим життям», «з друзями до волейболу, давайте перепланувати зустріч» і так далі, не будувати ілюзії. Це дійсно нічого. (Не знаю, що у мене є менш пристойний синонім листа «х» у голові.) "Я не знаходився між вами. Відтепер ви будете мати складний і стресовий зв'язок з ким-небудь, хто не потребує вас.

Коли люди відчувають цю хімію, вони намагаються зберегти свої почуття. А ще не зникне раптово, тому що вона відчуває себе, як це зашкодить вас. В іншому випадку не залишить байдужим, тому що він захищає ваше ставлення і настрій. Інша людина не наполягає на безкоштовні відносини (прочитати безкоштовно) просто тому, що вони не можуть думати про всіх інших, але ви. А ще буде психально з вами, і ви відчуєте його. Ви не будете хвилюватися про те, чи є зв'язок між вами, тому що ви постійно отримаєте підтвердження почуттів і емоцій, пов'язаних з вами. З вами, і ви хочете бути однаковими.

Ви знаєте, що я думаю, що є тільки одна причина, яку ми отримуємо в будь-які різновиди неспроможності: ми не маємо терпіння чекати того, що дуже людина. Якщо у молоді ми ще не розуміємо себе і не розуміємо, що нам потрібно, і тому ми отримуємо досвід замість щастя, то в дорослому віці все краще з терпінням, свободою і щастям всередині.

Ви можете попросити те, що робити з тими, хто не чекав, які залишилися тільки на сорок, п'ятдесят і шістдесяти? Відповідь полягає в тому, що можуть бути різні випадки. Хтось поєднується з неправильною особою, і закриває інші варіанти. Хтось вирішив, що він був достатнім, і ідеально влаштував своє життя самостійно. Хтось вважає, що "всі чоловіки (баби) ..." і припинив бачити людей, як вони є. Таким чином, ці люди кладуть на себе «збиток рівності».

Але є інші люди, які користуються життям в будь-якому віці, цінують кожен момент і кожен почуття, люблять світ і люди, люблять себе і вірять, що з семи мільярдів людей на землі, десь живе хтось, образ якого збігається з відбитком у власній голові. Хто може почути себе, дізнатися іноземну мову для невідомого імпульсу, а потім знайти щастя в іншій країні. Хтось пише статті, які йдуть вірусом в Інтернеті, і його людина знаходить його таким чином. Хтось займається науковою діяльністю і один день на конференції відповідає своїй долі. Кожен має власний рецепт.

Дуже важливо, вірити мене, ця людина заслуговує на очікування. Ні, не схожий на це. Він заслуговує жити і вірити. опублікований

Підготовлено Лілії Ахремчик П.С. І пам'ятаємо, просто змінюємо нашу свідомість – разом змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: pticavpolete.com/lubov-k-dvoim-prihodit-odnovremenno.html