Як зміцнити канал нирок за 5 хвилин на добу

Біржовий канал є надзвичайно важливим каналом для людини. Чому? Всі канали важливі і необхідні. Але нирковий канал особливий. Стан інших каналів залежить від його тону, а також активного довголіття людини. І сьогодні стаття про те, як витрачати всього 5 хвилин на день, що робить прості практики, може поліпшити здоров'я нирок.

Вчиняючись на меридіан нирок, можна дуже швидко принести тіло від стану «похилого перетягування ніг» до «велика, хочу зняти.» Чому це так?

Китайська медицина вважає, що в нирках, укладених «примордні ци» – це, життєва енергія, яку ми успадкували від минулих поколінь. І що енергія живить весь організм. Хтось отримав багато від народження, і хтось не так багато.

Але хороша новина полягає в тому, що наші тіла мають приховані резерви, спеціальні «магнітні кнопки», які можна запустити, потрібно знати секрети їх включення. Більшість людей, які не знають або використовують їх.

Але спочатку ми розуміємо, що нирки відповідальні і як можна визначити, чи є ОК з вами.

Відповідно до канонів китайської медицини, нирки відповідають:

• Репродуктивна функція,

• для екскрементної функції (виноград і кали),

• Для зберігання сперми,

• для росту і розвитку,

• для збереження енергії ци в органах,

• для сексуальної енергії,

• для води в організмі.

Що ослаблює нирки?

За даними теорії Ву-Шин, емоція нирок страх. Тому це емоції тривожності і страху, які ослаблюють нирки. Мерідіанське тіло, або енергетичне тіло, по суті, міст між тілом і тілом думок і емоцій.

Вражаючи ниркову канал, можна впливати на тонке тіло і позбутися від страхів і тривожності.

Це відповідь на багато повторних питань від моїх послідовників про те, як позбутися від страхів. Ось один з останніх літер від Valentina: «Привіт, можна сказати мені, якщо я можу позбутися від страхів, які хворіють з серйозними захворюваннями за допомогою ваших методів?» Чи можу я позбутися від онкофобії? Ось приклад одного з способів позбавлення від страхів. Я сподіваюся, що ви приймаєте консультації з цієї статті і не боятися.

Але, перш за все, потрібно зробити, нести відповідальність за здоров'я, не перенести його до лікарів і таблеток.

І знову, постійний страх є ознакою ослаблених нирок.

Які інші симптоми вказують на те, що потрібно звернути увагу на нирки?

Це тягне за собою невисокий біль у спині, кільце, шум у вухах, втрата слуху (за вушками Ву-шина є відкриттям каналу нирок), випадання волосся, розпушування зубів, поганий сон, часті переломи кісток. Це не вичерпний перелік, необхідно оцінити всі симптоми в комплексі.

Але без позбавлення від тривожності і страхів ви не отримаєте здорових нирок.

Нарешті, отримайте рекомендації.

Як зміцнити канал нирок за 5 хвилин на добу

Ви можете зіткнутися з цим простим Qigong вправи.

Це називається На одній нозі стоїть золотий роум. (Я так згоден про ці вправи!)

Що таке вправи?

Його мета - викликати потік енергії і крові до ніг. З теорії меридіанів відомо, що нирковий канал є банальним легом, і він починається в центрі стопи, в Yong Quan точка (див. фігуру).

Як виконується вправа?

Дуже просто. Підігніть прямо, ви можете покласти руки на поясі. Підніміть (низько) зігнуту в коліні ліворуч ногу, закрийте очі і підрахуйте на себе або гучно, як довго ви можете зберігати баланс без будь-яких опор.

Якщо менше 15 секунд, потрібно подбати про здоров’я.

Ця вправа, до речі, входить до складу біологічної вікової системи, яка планується публікувати на сайті найближчим часом.

Хороший показник - стояти більше 1 хвилини!

Потім беремо поломку і робимо її на другу ногу.

Якщо ви перебуваєте в поганому здоров'ї, запустіть цю вправу за допомогою підтримки з одного боку або двох, щоб ви не потрапили, якщо ви втратите баланс. Зробіть стільки часу, скільки ви можете спочатку. Якщо у вас є вузький коридор в будинку, то можна почати робити там, тримаючи обидві руки за стінами.

Якщо ви практикуєте цю вправу щодня (і це можна зробити кілька разів на день), ви швидко збільшите тривалість балансування, покращите емоційний стан (у плані страхів і тривожності), а також стан нирок.

Дуже важливий момент!

При виконанні вправ, орієнтуватися на точку середнього футу Yong Quan стопи, на яку ви стоїтьте. З цим ви будете навчати вас. Згідно з Імператором, також буде асоціюватися з нирковим каналом. Це дозволить вам навчитися концентрувати і допомогти вам підтримувати баланс.
При виконанні вправ, тримайте хребта прямо, так як якщо зверху ви прив'язуєте мотузкою до стелі.

Не підняти ноги, це професіоналам.

Якщо ви не можете скористатися всіма, починайте ходити на колінах. Коли ходиться на колінах, кров піде до колін, і тільки потім буде легше виконувати «Золотий Роостер на одній нозі. й

Що таке протипоказання?

Не рекомендується виконувати цю вправу для тих, хто має виражену варикозну вен або тромбофлебіт, а також при гострих захворюваннях суглобів. Вам необхідно звернутися до фахівця, бо стоїть на одній нозі значно збільшує навантаження на неї!

Звичайно, краще виконувати бігти на землі, але якщо немає можливості, то можна також носити комфортне взуття.

І це одна з чарівних кнопок, яку я сказав вам про.

Ще одна магічна кнопка розчісування волосся. При масажі голови відбувається не тільки зміцнення каналів нирок, але і зміцнення волосяних цибулин. Захищаючи волосся!

Наступний вправа натискає зуби. Легко збити зуби один від одного. Ви можете зробити це всюди, на роботі і вдома, в той час як на дорозі. Особливо рекомендується (не сміється!) при сечовипусканні. Ця вправа також є профілактикою парадонтозу.

Але слід також концентрувати на пункті Yong Quan під час цієї вправи.

Одна з функцій нирок (як я писав вище) утримання ци. Щоб поліпшити цю функцію, є чудова вправа - глибока черевна або діафрагматичний дихання.

Дотримуйтесь цих простих рекомендацій і задоволення результатів. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.prodolgoletie.ru/kak-ukrepit-kanal-pochek-za-5-minut-v-den