Депривація сну або батьківський шлях до безсоння

Я пишу, оскільки це неприпустимо, щоб подивитися на мій мами. Тади не роблять це, але я думаю, що вони роблять, хоча вони менш поширені. Ми піклуємось про чоловіків, їх середня тривалість життя менше. Але мозок здоровий, якщо не отруюється спиртом.

Майже кожен день я бачу принаймні одну матір в стані повної депресії, з високим рівнем тривожності, яка практично не реагує на мій голос і однотонно вимовляє однакові скарги: «Я даю на дитину, я подразнюю, я соромлюся, у мене є серцебиття і, ймовірно, скоро серце атаки, я не розумію, що відбувається, я не можу обирати себе, але я завжди можу »» і т.д.

Депресія післяпартуму? майже. Не дуже. Це стан, який викликається банальним, що майже всі батьки зустрічаються – депривація сну. Так, банальний постійний недолік сну може призвести до майже пустоти протягом декількох місяців. Дзвоните до неї, що ви хочете: післяпартійна депресія (але це не), панічні атаки (не їх), VSD (так як симптом), тривожно-фобний розлад і навіть психоз. Відомо, що депривація сну використовувався як катування, а також лікування депресії (у випадку, якщо людина постійно засвоюється, і важко прокидати його. При лікуванні депресії - для досягнення стану ейфорії. Працює над собою, я описую нижче.

Давайте подивимося, що відбувається до сну, позбавленої особи.

Я не цитую посилання на джерела, я прочитав багато з них, експериментував на себе (з сну мій улюблений, aha), в кінці дати практично все, що я можу отримати. Так, депривація сну не тільки повна відсутність сну на добу або більше, але і постійне міжмитне сон, коли людина не спить більше 3,5-4 годин поспіль. Я маю на увазі, багато мами розпізнати себе зараз, прямо?

Так наслідки:

1,1 км Підвищена дратівливість і агресивність.

Як правило, агресія спрямована на об'єкт, який не дозволяє спати. У нашому випадку це дитина. Ця агресія погано контролюється або практично неконтрольована. Я, мами, які живуть у дітей. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, не завжди тому, що мати погано виготовлені. Часом є те, що вони не псуються в парі років.

2. Вегетативно-судинна дистонія і її наслідки.

З VSD, що виник внаслідок депривації сну, спостерігаються такі симптоми: запаморочення, як при інтоксикації, відсутність повітря, задушення, короткість дихання, порушення координації, слабкість, слабкість в руках і ногах, шум в вухах. Іноді все, що відбувається навколо, здається нереальним, і тіло легко, грунт йде від ніг, є відчуття страху. Кольори, звуки, кольори можуть стати набагато яскравіше, ніж зазвичай, що схожий на ефекти препаратів. Відчуття часу може бути порушено. У квартирі можуть виникнути відчуття присутності когось в квартирі, невибагливих звуків (покроки, підгузники, голоси), периферичне бачення захоплює невибагливі предмети. Це призводить до розвитку фобій і обсесій, обрядів.

Деперсоналізація також можлива – втрата або зміна почуття себе, оскільки якщо все, що відбувається в житті людини, відбувається для когось іншого, як при перегляді фільму. Деперсоналізація супроводжується втратою емоцій, відтінене сприйняття кольору, все навколо здається мертвим, плоским, дуже поняттям настрою зникне. Якість пам'яті, зниження уваги, з'являється відволікання. Цікаво, що самоконтроль у присутності цих симптомів завжди підтримується, тому інші не приймають, що відбувається як серйозний розлад.

3. У Як випливає з вище, на фоні депривації сну розвивається тривожно-фобічні розлади, обсесивна поведінка.

4. У Не найгірший, але найгірший. Випадковий лібідо. Часто зустрічається у молодих матері. І сам полог не має нічого робити з ним - як після пологів, лібідо знижується і все це.

5. Умань Не менш гасити швидко. старіТемні кола під очима, сухість шкіри і зморшки. Не те, що це страшно, але не додає радості до життя.

6. Жнівень Не дуже страшно. масажй У мене трохи спати, і у мене трохи спати. Як тільки видно зайві кілограми, я розумію – це не потрібно «затопити їсти» (приблизно я їсти мало), але для початку сну. До речі, жирові відкладення з дефіцитом сну накопичуються, за експертами, переважно на шлунку.

Отже, що у нас є, якщо молода мама отримує кілька разів на кожну ніч, тоді годує і скеляє її дитину, а потім проживає вдень? У нас є дивний, дратівливий, кричущий, виснажена жінка з відсутністю лібідо, часто скаржаться на біль і дискомфорт в серці, панічні атаки, постійно в стані тривожності і постійної гістерії, в стані дереалізації і деперсоналізації. Звичайно, я зараз дуже перебільшую, часто ці симптоми все ще одинарні, тобто не всі розвиваються разом, але тільки окремі (на щастя). До чоловіка та інших родичів вона здалася «смак», «неадекват», «гістеричний». й

Що таке родичі, які роблять в цьому випадку? Рекомендовано «Публити себе разом», «дрикові антидепресанти», в крайніх випадках – «до психолога». І майже ніколи не дайте вам можливість просто спати.

Я маю на увазі, вони не є.

Не тому, що родичі погані, але оскільки молоді мами з якихось причин не повинні спати. Так само, маленька дитина, всі зміяються, і що, ніхто не загинув. Померти, загинув, стрибнув з вікна, або інакше зробив так. По суті, в повній відсутності сну більше 10 днів людина може фактично загинути.

Для чіткості, тут трохи гасить від самозбереження чоловіка, який свідомо позбавив себе від сну. Після декількох днів сну менше 4 годин на добу (!!!!) це мій мами «нормальний» режим!!!) він пише:

«Я не знаю про інших, але я можу описати мій стан. Це так само, як приймати тверді галуциногенні препарати.

Почуття «нереальності» зростає. Є фобії відстеження, переслідування. Одержимості, як хтось намагається зловити мене. Змішування реальностей, ефект «викопування» – ви постійно здавалися падати і прокидати, і в цьому процесі ви не зможете зрозуміти, що сниться і що це реально. Хоча ви не дійсно сплячі. Не сповільнюється, але все, здається, бути пейзажами. Гостинне ставлення до інших людей. Аудиторія холуцинації - зміст слів, тону спотворюється, через які часто виникають зіткнення з родичами, друзями. Нервистий, свербіжний. Нездатність зосередитись на будь-якому місці. Загальна втрата апетиту і сну. Надмірне потовиття, страх невідомого.

Але, звичайно, найбільш цікавим є візуальні галуцинації ... галуцинації є асоціативними в природі, зокрема, це порушення (за умови видалення психічних і фізичних запасів тіла) в сигналі, що надходить через оптичний нерв, переверсія зображення, серед мисливців називають «я лихоманка» - коли око бачить одне, але через порушення в психіці, надішле сигнал мозку про інший об'єкт.

Мій особистий панк:

обертається корпс на вулиці (сумка та поліетиленові пакети)

рухомі люди в магазині (за стоячими сторонами)

черв'яки в локшині (просто локшина)

людина на периферії зору (не одна з них)

Люди, які приїхали до мене (не одне дійсно зробив).

Моя розпадна рука (тіні невдало)

ж

розтоплення ручки в руці (без)

кров поширюють по поверхні (смак червоної тканини)

Є люди в натовпі, які знають його.

І так, я не пам'ятаю все. Але найчастіше галюцинації неприємні, дрібні, і є багато. Дуже психологічний.

Надмірне почуття розпаду, меланхолія, гоніння, поступово збирається божевільний, і це дуже серйозне. Якщо розпочати депривацію сну в стані сильної депресії, психозу або неврозу, пам'ятайте, що четвертий етап збільшує наявні порушення в психіці, а випадок навіть може піти до смерті. Ваше ім'я або хтось інший.

Від мого особистого досвіду як дуже безсоння. Так, все описано вірно. Так, після першого дня, якщо до цього він скинув більше, як правило, - евфорія і підйомна сила, радість і казка, як після енергетичного напою. І після декількох днів знепривабливості починається паш.

Я все для сну мами. Що б, якщо для цієї дитини необхідно спати під пахви, або з ніплами, або їсти суміш вночі, якщо будь-яким іншим чином. Так, я для GW, якщо все, але. Важливим є здоровий розум матері.

Природно, це класно, якщо ви можете покласти дитину з вами, практично не прокинувшись при годуванні, спати пару разів на день протягом 4-5 годин поспіль або кілька разів протягом 3 годин. Потім це простіше. Він чудовий, якщо ви допомагаєте малюку нічитися, після чого він спить. Або порушення руху. Або щось. Завжди дивиться на спосіб, навіть якщо він не вписується в вашу природну або іншу материнську систему. Немає теорії є більш важливим, ніж ваш сон, тому що ваша дитина потребує здорової матері. І так, ви завжди можете спати в підопічних неврозах, це факт.

Також. Дадс, уявіть, що зомбі є поруч з вашим малюком, якщо він не має достатньо сну. Це жарт, але тільки в частині. Подбайте про дітей. Видання

Автор: Надія Навроцька П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: navrotska-ya.livejournal.com/19488.html