Betrayal - ілюзія

Чи знаєте ви, що вірити, що ми можемо бути втрачений є ілюзією? Найімовірніше, багато хто з вас не згодні з цією заявою з багатьох причин. Наприклад, багато людей вважають, що обдурити кохану людину або не повертати борги друзям - це зрада. Але можна сприймати такі ситуації по-різному.

Подумайте про наступне:Ми відчуваємо, що хтось скористався нашою довірою, що означає, що ми очікували когось, щоб зробити те, що вони не могли б зробити, і ми занадто багато очікувань. й

Якщо ви думаєте, що таке визначення важко сприймати, погоджуєтесь, що це, принаймні, викликає менше страждань, ніж звинувачення іншої людини зради. Це ваші переконання і переконання, які перетворюють ваші почуття в стражданні емоції. Ваш ego пає ваші переконання і запобігає слуханню вашого серця.

Визначені відмінності між «фелінгами» та «емоціями». Почуття спонтанно приходять, відразу. Вони можуть бути позитивними або негативними. Давайте мені дати вам приклад дівчини, який просто чув комплімент від батька. Вона відчуває смисливий, радісний, коханий. Це позитивні почуття. Однак це може викликати емоції в ній, і ці емоції будуть шкідливими. Після того, як емоція є внутрішнім хвилюванням, викликаним розмиванням когось з страху для себе.

Це приємне почуття може бути замінене емоціями, якщо егоїди переходить. Наприклад, дівчина може почати думати, що це було б приємно, якщо її мати випадково оцінив її, звинувачуючи її мати, будучи голодним, холодним, нефрижерливим. А тим більше вона звикла, тим більше емоцій вона буде відчувати себе, переживаючи небезпеч, розчарування, відторгнення і, можливо, навіть агресії.

Ви також можете відчути почуття страху, що здавалося негативним. Але якщо ми просто визнаємо страху, не блюваючи себе або інших, наші почуття не перетворюються на емоції, адже ми даємо собі право бути звичайною людиною, яка має право відчувати страх. Почуття завжди тимчасові, і емоції можуть прослужити довго.

Дуже легко спотворювати факти. Це те, що відбувається, коли ви відчуваєте себе зрадою. Якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, що ви будете мати досвід та ваші переконання.

Кілька років тому я відчув почуття зради з однією з синів. Знаючи, що він хотів працювати в домашніх умовах ввечері, щоб платити рахунки за час, я запропонував, що він перевести одну з моїх книг англійською мовою. Він приймав свою пропозицію, а також погодився з терміном: все повинно бути готовим протягом трьох місяців. Про те, як пройшла робота і кожен раз запевнив мене, що все було заплановано. Через три місяці він сказав, що йому потрібно трохи більше часу, щоб закінчити роботу. Я запитав мене, що він вже зробив. Але що він відправив мене неможливим для читання. Мій син сказав мені, мабуть, проблема з файлом і він зафіксував його.

З Я дуже зайнятий і часто немає з країни, я забув про цю роботу. І це не до шести місяців пізніше, поки подорожуєте у Франції, що я раптом пам'ятав, що я ніколи не отримав нічого від мого сина. Я назвав свою дочку, яка веде слухати вашу школу тіла, і попросила її, якщо вона знає про це. І коли вона сказала мені, що він переклав лише трохи книги, я здравував з ним. Я звинуватив його, скориставшись моїм довірою, коли я погодився сплатити його заздалегідь за його переклад. Я звинуватив його бути брехливим, нездатним і голодним: чому він робить мене через це після довіри я дав йому? Я думав, що він не любив мене, бо він мене зрадився. В короткий час я переживав багато різних емоцій.

На наступний день я назвав його, щоб дізнатися, чому він зробив це для мене, і я звинуватив його, щоб зробити мене піти через так багато негативних емоцій. Коли наша рана відкрита і болюча, ми повністю забуваємо про відповідальність, любов і дайте нам наші его. У моєму випадку активна травма зради.

Він пояснив мені, що спочатку він був впевнений, що він буде керувати лише кількома сторінками в день, але він не встиг зробити це після дня. А потім він відкладав роботу до дня, нарешті зрозумів, що він не міг повернути втрачений час. Коли я запитав, чому він не сказав мені це, перш ніж я міг знайти іншу людину для роботи, він сказав мені, що він часто думав про це, але не знайшов відвагу.

Я відчув, що він був настільки сумним і так розчарував себе, і я знаю, що це було дійсно за межі своєї влади, щоб зробити роботу, а також визнати, що він не вдалося це зробити. Він був емоційним, переконаний, що він мене зраджує, і я був емоційним, знаючи, що він мене зрадився. По суті, у мене було занадто багато очікування, і він вимагав занадто багато себе. Не знаю, що я не бачу, щоб побачити, чи мій запит був фантастичним для нього.

Коли ми відчуваємо себе зрадою, часто, що з кимось знаходиться. Тексти пісень, а це означає: І тому, що інший людина любить нас, він відчуває наші очікування і намагається задовольнити їх. Чому ми маємо стільки очікувань? Ми вважаємо, що зустріч наших очікувань є доказом любові іншої людини. Але любов до дій неможливо довести. Зручно приймати себе і приймати інших осіб, як вони є.

Я почав свою розмову з сином, розповідаючи йому, що я не можу чекати моєї травми зради, щоб бути зціленим, щоб я ніколи не був залучений до таких ситуацій знову. Ми навіть змогли сміятися разом з цією ситуацією і, найголовніше, позбавляючи від емоцій, які знищують нас. Видання

Кредит Ліз Бірбо

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: прослуховування-kiev.com/articles/206-lise-bourbeau-betrayal