Дізнайтеся, якщо у вас є харизма.

Чому деякі люди легко заражають свої настрої та ідеї, а інші не впливають на суспільство в будь-який спосіб? Charisma – це слава для всього – особливість, яка робить людину природним лідером. Як можна виміряти вашу особисту харизму і розвивати її?

Charisma - ексклюзивність, дарування людини, спеціальні психоемоційні якості, які дозволяють йому впливати на інших людей, бути лідером і лідером.

Чарівні лідери змінюють долю людей і держав, визначають глобальні події і залишаються в історії назавжди. Сталін, Гітлер, Муссоліні, Церковник, Мартін Луф Король, Маатма Ганді, і нескінченна мережа людей, які відбиті в історії, були харизматичними лідерами, які могли переконувати мільйони людей, заражати їх ідеями і змінити світ.

Тим не менш, харизма не обмежується великими лідерами і духовними лідерами. Серед простих людей, які не відрізнялися великими досягненнями, можна також відрізняти людей з міцною харизмою.

Вони зазвичай впливають на людей, ніж інші. Їхню пораду слухають, поважають і люблять. З усіх людей в цілому є соціальними істотами, суспільством і місцем в ньому є велике значення для людського щастя, господарі харизми можуть називатися щасливими.

Як визначити ступінь харизми?

У інтернеті є багато тестів, призначених для визначення того, чи має людина харизма, але багато з них здаються в повній мірі. Питання, як “Ви залучаєте людей?” Якщо ви думаєте, що ви можете бути успішними в політиці?

Я пропоную пройти тест Howard Friedman, професор психології Університету Каліфорнія. Цей тест проаналізує суб’єкт якості «трансміттера» – людина, яка передає свої емоції та настрій іншим людям.

Отже, тут є адаптований 16-питовий тест від книги Howard Friedman's Project: Sensational Discoveries на основі близько 100-річчя навчання.

Емоційна експресія Тестування

Ось 16 заяв. Оцінити, скільки він говорить в кожному з них схожий на вас, і покласти рахунок від 1 до 9, де 1 не на всіх, як ви, і 9 дуже схожий. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Коли я слухаю круту музику, ваше тіло починає плавати автоматично. Я завжди намагаюся одягатися в моді. Коли я сміюся, всі навколо мене чути. Я завжди звертаю увагу на деталі. Коли я поговорю на телефоні, я висловлюю свої почуття голосно і відкрито. Я завжди готовий. Друзі часто розповідають мені про свої проблеми і просять поради. Я використовую до списку. Я намагаюся працювати на щось до тих пір, поки я досконалий. Люди кажуть, що я роблю доброго актора. Я зроблю плани і дотримуйтесь їх. Іноді я забув, щоб покласти їжу назад в холодильник. Я дуже хороший при вирішенні шарадів. Люди, як правило, думаю, я молодший, ніж я дійсно. Я завжди в товстості людей на вечірках. Коли я говорю, щоб закрити друзів, я часто доторкнувся їх - лювотні рухи, ставити руку на плече або коліно.

Розрахувати свої бали за відповідь 1,3,5,7,10,13,15,16. Це дійсно важливі питання, решта просто доповнює тест, щоб зробити його важче для людей, щоб свідомо підібрати відповіді.

І тепер результати.

0 до 37 точок.25% людей, які зараховуються в цьому діапазоні. Можливо, ви дійсно сором'язливі або стали так через суворе виховання батьків. Або ви не любите привернути увагу і віддаєте перевагу проводити час самостійно.

38 до 49 точок.Більшість людей потрапляють в цю категорію. Ви можете досягти успіху в спілкуванні, але не за рахунок природного шарму, але за рахунок соціальних навичок і інтелекту. Ви також можете використовувати невербальні техніки, але ви повинні використовувати їх свідомо, не інстинктивно, як більш харизматичні люди роблять.

50 до 60.Люди з цими оцінками мають природну магнетизм. Ви є екстренером і народженим лідером, хоча є вороги навколо вас, оскільки ви ви виділите з натовпу. Якщо ви відчуваєте себе тягарним з увагою і відповідальністю для своїх послідовників.

61 до 72.Ви є одним з 5% щасливих людей, щоб забити так високий. Ви є одним з тих людей, в яких присутність приміщення стає світліше. Ви зможете емоційно заряджати інших людей і водночас відчути те, що вони відчувають.

емоціями людей з високими балами передаються інстинктивно, навіть без допомоги мови. Це підтверджується експериментом доктора Фрідмана.

Після створення чергового тесту, схожого на зміст вище, але складається з 30 питань, Фрідман провів експеримент з передачі емоцій більш і менш харизматичними людьми.

Вчений вибрав кілька десятків людей, які отримали високі бали на тесті, і кілька людей з найнижчими балами. Просив усіх учасників, щоб заповнити анкету, яка визначила свої почуття в даний момент: радість, сумність, садиба, тривожність.

Фрідман перемістив учасників з окремих кімнат і перемішуючи їх двома учасниками. Учасники просто сісти разом за 2 хвилини, не могли говорити або навіть шукати один одному.

За 2 хвилини без слова люди з низькими балами приймали настрій учасників з високими результатами.

Це висока емоційна виразність, яка допомагає людям заражати інших ідей і настрою навіть без слів. Однак це не все, що вважається ознакою харизми. Навіть якщо це один з найбільш потужних інгредієнтів, є не менше п'яти знаків харизматичної особи.

5 Знаки ЧарівностіЕмоційна чутливість

Чарівні люди здатні не тільки заражати свої емоції, але і на щастя відчути початковий емоційний настрій інших людей, а також побудувати взаємодію на основі цього настрою. Вони швидко налагоджують емоційний контакт з людьми, тому що інша людина дуже скоро починає відчувати себе як «єдина людина в номері», так і не схожа на це?

Емоційне управління

Чарівні люди можуть контролювати свої емоції. Імовірний стан стає своїм інструментом, вони використовують його для власних цілей, з яких, однак, їх емоції не втрачають своєї щирості.

Можливість висловити думки

Практично всі харизматичні люди хороші спікери, тому вони впливають на співрозмовників не тільки через емоції, але і через слова.

Соціальна чутливість

Чарівні люди, які не відчувають соціальних взаємодій, знають, як слухати і бути на одній хвилі з їх співрозмовниками. Таким чином, такі люди практично завжди так і уважні до їх оточення.

Самоконтролю в зв'язку

Це важлива майстерність харизматичних людей, які дозволяють їм підтримувати компост і витонченість у спілкуванні з будь-якою аудиторією. Вони можуть зробити емоційний контакт з будь-яким сегментом населення.

Ми говоримо про людей, які харизматичні за природою. Що робити, якщо ваш харизма в середньому або низький рівень? Чи можна ви стати більш харизматичними?

Розробка харизмиПеред тим як заражати ідеї і емоції, потрібно обпекти їх самостійно.

Ви не можете інфектувати інших людей, які ви не впевнені в тому, що Тому, перш ніж інфікувати інших з емоціями та інсталяцією впевненості в них, потрібно навчатися відчути себе.

Стоп пригнічує емоції. Якщо щось порадує вас, сміється з серця, не намагаючись пригнічувати гіглінг, і якщо воно вас засвоюється, не робіть байдуже обличчя, відчуйте емоції в повній мірі.

Звісно, не всі емоції повинні бути розбризовані на співрозмовників, це загрожує ексцентричністю, і це не додасть вашої популярності.

Всі люди хочуть бути сміливими і позитивними, не сумніватися в собі і свої здібності. Якщо ви відчуваєте ці емоції і відверто випромінюють позитивність і впевненість у собі.

Правильна мова тіла

Позиція тіла під час розмови, дії рук, лицьових виразів – все це значно впливає на сприйняття Вас іншими людьми. Навіть якщо ваш нерв і невизначеність не відзначає свідомість співрозмовника, підсвідомий напевно розповість йому, чи спілкуйтеся з вами або ні.

На щастя, мова тіла працює в протилежному напрямку: якщо ви приймаєте більш розслаблену поставу, ви починаєте відчувати себе більш спокійною, якщо посміхатися, душа стає трохи світліше.

Так дивитися позицію і поведінку вашого тіла: не погладжувати, навіть під час найбільш напруженої бесіди, не рубати об'єкти в руках і не пустити пальці, спробувати посміхатися частіше і не приймати закриті пози.

З повагою співрозмовника і слухайте його.

Якщо передача емоційного стану не так легко встановити, то вивчення соціальної чутливості набагато простіше. Все, що вам потрібно зробити, це зупинити, враховуючи себе найважливішу людину в світі і звертати увагу на співрозмовника.

Слухати інші люди - мистецтво. Якщо ви слухаєте іншу людину і зацікавилися ними, вони починають відчувати себе особливим. Не потрібно пояснювати, як охолонути. Видання

Автор: Іа Зоріна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: lifehacker.ru/2015/03/03/harizma/