Мистецтво самовідчуття: 7 речей, які ви тримаєте

Давайте будемо чесними, ми всі впадемо до себе. Часом є нешкідливий, а іноді вони занурюють нас і запобігають нас від прийняття наступного кроку. Тексти пісень, а це означає: Ліжування проявляється у звичок, на шляху ми вирішуємо проблеми, так як ми змусимо себе закінчити роботу — і ці методи тільки здаються до роботи.

Подаруйте собі можливість подивитися на «крутку» з іншого кута – це допоможе вам знайти більш продуктивний шлях.

1,1 км Я завжди зайнятий. Якщо ви не відкладаєте дійсно необхідні речі і проекти, якщо вони потопають в безглуздих дрібницях, вам потрібно перезавантаження.

Ви не можете керувати часом. Запитайте себе, як зменшити кількість неімпортних завдань, які захоплюють весь час і тримати вас від переміщення вперед. Ви завжди можете делегувати або орендувати помічника.

2,2 км Я єдиний, хто піклується про цю проблему. Люстри – це інші люди, які хочуть переходити до рішення, але ви не знаєте про них або взаємодіяти з ними погано. Не застрягайте в минулому, фокусуючись на роботі.

Подумайте про те, хто ще може стати мотивованим для досягнення тієї ж мети, і працювати разом. Це те, як ви можете реалізувати свої ідеї.

3. У Немає одного слухати мене. Ви не можете слухати будь-кому. Нейронауковці довели, що якщо ви занадто наполегливо захистили свою точку зору, ви можете стати жертвою деяких видів наркоманії – надмірна залежність до власної прави. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І як наркомани, ми думаємо менше і менше про враження, що ми робимо на інших.

4. У Я спробував все, нічого не працює. Якщо ми ніколи не переглянули наш підхід, ми ніколи не побачимо літаки, автомобілі або інші інновації. У багатьох сферах, речі, які не змінюють протягом десятиліть, до того моменту, як право перемішувати людей та технології разом. У вас є досвід, ви повинні розуміти, що всі речі змінюють весь час, і нова спроба може принести успіх, де минулий не вдалося.

5. Умань Я заряджу. Я завжди повинен мати розчин. Працівники слухають, але ви не тільки джерело інформації про компанію. Ви не маєте уявлення про виклики деяких відділів, і як зовнішні перешкоди можуть зробити свою роботу важче. Ви запрошували працівників, щоб заважати свою експертизу, щоб почати діалог і попросити всіх говорити – це найпростіший спосіб досягти успіху.

6. Жнівень Я можу дізнатися все, що потрібно від себе. Не можна зробити все самостійно, і ви не зможете правильно застосувати знання, якщо ви раніше не практикуєте. Намагатися розуміти програмування самостійно або розробити систему оплати праці для співробітників, ви, ймовірно, помилитеся.

7. Про нас Якщо я люблю щось, це буде добре продавати. Ваша пристрасть мотивує нових співробітників, допомагає подолати труднощі та сформувати унікальний вигляд речей. Але влада уяви не може створити ринок з нуля. Для зміни стратегії та зміни компанії необхідно змінити стратегію. І, швидше за все, потрібна невелика зміна, яка призведе до хороших результатів. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: inr.pro/en/article/46641/