Дати народження стільки, скільки ви можете годувати себе.

В цьому дзвінку є, звичайно, правда. На перший погляд.

Після того, як чоловік може не тільки відхиляти в синьому відстанні, сплачуючи пенні алімонію або навіть уникнути будь-яких платежів: він може отримати тяжко хворий, вмирати в кінці. Що? Якщо ми беремо перед тим, що чоловік поруч з вами здається відсутністю на всіх, є пантомом, не постійним, але змінна кількість (до нуль), то чому це весь сад, встановлений навколо установи шлюбу, сім'ї, збільшення родючості і т.д.?

Не вірити, не боятися, не запитати, це все це напівкримінальне романтика. Яке з вовками лікує з вовками. Підготуйте себе, підготуйте кисть влітку, створіть подушку, починаючи з школи, і підготуйте, щоб зібрати дітей самостійно. Якщо раптом виходить по-різному – щастя, великий виграш, фантастична удача.

Я хочу попросити голосно - що пекло?

Я вгадаю, що я ще дуже наївний.

Я вірю в закон і справедливість (Я знаю, що я знаю, що це в зв'язку, і я повинен позбутися від цієї припливної звички). Я впевнений, що такі довгострокові, дорогі та некомерційні проекти, як залучення дітей (за взаємною згодою партнерів, які беруть участь в цьому заході), повинні бути підтримані законом і, якщо це необхідно, фінансово, державою, щоб ця подія раптом не завершилася повністю на шиї одного з партнерів, а другий - легкий шлях до світла.

Чи потребує держава нові громадяни? Чудовий! Вони будуть більше, якщо метелики дають хоча б деякі гарантії в цій області. Гарантії є те, що він не буде одностороннім з проблемою вирощування нового громадянина, або навіть двох або трьох, в середині процесу.

Вони вирішили мати дитину, два з них. Покажіть, що ніхто не змусив. Дорогі! Таким чином, держава на законодавчому рівні повинна забезпечити наявність як в цьому проекті, незалежно від їх прагнення до цілої тривалості заходу, так і не до тих пір, поки вони не будуть нудними. Це знак цивільності держави. Якщо раптом один з партнерів випадає з гонщика жирно (при сильному нездатності, зникнення), він приймає свої функції щодо цієї конкретної дитини. Скільки коштує пенсія виживання? Ег.

Але це «зберегти лише на себе і своїх сил» – шкода, це не про цивілізацію і верховенство права. Про щось інше. Вона сама вирішила дати народження - постраждати себе, і я в будинку.

П.С. З Я не знаю, що зацікавився питаннями надання держави з виплатою алімонії (найшвидше, реально, не сума 25% заробітної плати 7800 в місяць), і це скоро 9 років, як ніхто не змінив. Незважаючи на те, що ми робимо, тут буквально просто про! Ми вирішуємо цю проблему, метелики, ми вирішуємо її трохи швидше, хрест на животі. Ви все ще народжуєте, народжуючи, а гарантії участі другої партії в процесі вирощування ми проходимо до певного, з дня до дня буквально.

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: v-s-e-horosho.livejournal.com/592758.html