Я пам'ятаю випадок сильної життєво-підтвердження мотивації, що я хотів би розповісти про.Пацієнту, як правило, пізній для підтримуючої зустрічі. Хоча рік і вісім місяців лежав з моменту навчання, вона продовжує відвідувати зустрічі щомісяця, але було регулярно 5-10 хвилин пізно.
Вона зробила це свідомо для кращого ефекту: спідниця, яка вона використовується для зносу, і кожен бачить, що пара більше людей може вписуватися в ній зараз; потім вона буде поширювати свої фотографії іншим учасникам, щоб порівняти, милуватися і зануритися; і так далі.
Слід уточнити тут, що незважаючи на демонстративну поведінку, яку я описав, хворий не згубився, непристойний або агресивний. Її театральність була сприйнята як гра, тому ніхто не був знебочений, і ініціатива, навпаки, був заохочуваний.
В цей час пацієнт просто ходив і заморожує на двері. Група вже спекотно обговорювала щось, тому не відразу приділяв увагу. Проте німа демонстрація з'явилася, щоб мати сильну дію, і обговорення почала згасити. Коли всі очі перевернулися до хворого, намовляючи питання, як «навіть, так?», вона інколи сказала: «Ви не бачите?» Тоне питання було чітко не риторики, але все одно нічого не розумію.
Хворий повинен пояснити себе. Нагадуючи про те, що на початку процесу схуднення вона проголосила мету носити джинси вперше в її житті, коли вона досягла ваги 75 кг. Вона почала з 132 року, тому мотивація була тривалою і всім, крім її прощення. І прийшов в джинси! За перший раз в 45 років! Звичайно, це дуже важко зрозуміти, але я думаю, що кожен повинен спробувати.
Ще один учасник, звичайно, заданий, як вона змогла досягти таких чудових результатів, особливо так як жінка ледь, і кожен з харчовою наркоманією знає, наскільки важко боротися з вечірнім апетитом в таких випадках.
З’ясовано один нюанс мотивації. Пацієнт живе в гуртожитку, де кожен знає один одному, і каже, що за весь час її втрата ваги почуло тисячі залізних пам'яток в її адресі. «Для когось, щоб ходити в минуле мені і не кинути мене, що ніколи не сталося. І, ви знаєте, якщо це не було для цього, я, ймовірно, доведеться кинути довго. І тут я вирішив: Я доведе тебе до тебе!
Звісно, це не тільки мотивація – її особисте життя має бути зосередженням уваги. Але сьогодні я хотів підкреслити це.
Досить часто.
Клієнти кажуть, що поштовх до втрати ваги для них було бажання довести щось до кого-то, щоб помстати за свого коханця або чоловіка, який покинути їх, погано-угори, «необхідні» друзі і так далі. Без надання будь-якої моральної оцінки такої мотивації слід зазначити, що в великій кількості випадків вона працює ефективно. Люди побачили пристойну кількість додаткових фунтів, щоб побачити гранату, ревнощі, сюрприз, небезпечний, шкодуючи на одному обличчі! «Я буду ходити так стрункою, красивими, з новими сріблястими брюками, затягуючи мою дупу, поставте свою екс-людію з новою пристрастю. Так він буде червоний і вона буде зелена!
Хтось буде судити, хтось буде сказати “погана мотивація” або “несенс”, але люди втрачають 15-20 кг або більше для цього. І чому б не, якщо через неї можна досягти необхідних змін у житті?Видання
Автор: Євген Яловга
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.b17.ru/article/37722/