Всі переваги капусти Кале

Я перший спробував kale на Кіпр 3 роки тому. Я не чекав нічого незвичайного за своїм смаком. Я був приготований для нього, щоб бути досить міцним, без смаку верху. Це досить багато чого, як він вийшов, але я збуджусь, щоб нарешті спробувати продукт, який кожен американський дієтолог любить. Коли ви відчуваєте, що ви їсти щось супер здорове, ви насичені цією позитивною ідеєю ще більше, ніж за смаком певного продукту. Так, каля смакує поганий, це несо-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со-со- Це винахідливий салат з дуже соковитими інгредієнтами, які будуть представлені в моїй книзі.

Існує кілька видів капусти каля. Найгарячі з них - фіолетовий, найважший - драконний кальмар, найбільш ніжний світло-зелений кучерявий. Це види кальцій, які доступні в Москві. Влітку його можна вирощувати самостійно, так як вона росте всього за два місяці. Вартість одного пучка близько 250 рублів, в той час як ця культура не дуже розвинена, і ціна за неї залишається високою, але я вірю, що в майбутньому інтересу до цієї культури збільшиться, і ціна буде трохи знизити.

Чому слід додати калі до щоденної дієти

Кале багате травленням кальцію, магнію, вітамінами А, С, В6, К, клітковина, залізо, амінокислоти, антиоксиданти, флавоноїди, лютеїну та хлорофілу. Всього одна склянка сировини зрізаної глини містить ще більше вітаміну С (нерозчинний антиоксидант, який необхідний для синтезу колагену і поглинання заліза), ніж апельсин, а також вітаміни А і К. Кале має протизапальні властивості, допомагає боротися з остеопорозом, виразками шлунка і дванадцятипалої кишки, запорами, анемією і навіть раку кишечника. Кале є дуже бідним у калорій і карбів. Тільки 33 ккал на 100 грам і 6 грам вуглеводів. Кале містить омега-3 жирні кислотищо наше тіло не може виробляти самостійно. Омега-3 покращує серцево-судинну систему, підвищує імунітет, покращує пізнавальні здібності та знижує рівень холестерину. Містить жовчні кислоти (жовчні кислоти), які допомагають ефективно поглинати жири. За рахунок вмісту фолієвої кислоти кал сприяє нормалізації гормонального фону жінкий Вагітним жінкам особливо радять худнути на калі, оскільки більшість радять приймати фолієву кислоту в таблетках. Вітамін B6 в Кале допомагає боротися PMSй Високий вміст хлорофілу сприяє запобіганню патологічних змін молекул ДНК. Деякі дослідники вважають, що хлорофіл блокує перший етап здорових клітин, що стають раковими. Ви можете зробити прохолодні чіпси за 12 хвилин.й Просто відірвати листя на дрібні шматочки, додати масла, солі, улюблені спеції (наприклад, ірмерний), сік лимона випікають в духовці. Найкраще їсти такі чіпси з домашніми свіжим гуакомолом або гумусом. Жорсткий Листя кальмарів відмінно зберігаються в холодильнику протягом декількох днів, добре переносить термообробку, а також добре підходить для додавання до зелених коктейлів. опублікований
Габаритний зображення

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8