Контроль як спосіб любові

Коли, як, чому, і чому люди вирішили, що контроль був шлях до любові, щоб показати любов, довести любов і в цілому?

Нещодавно жінки в шлюбі були дуже контролінгу. Це був ознакою доброго тону до «відти» або «нехай йти» чоловіка до друзів, щоб пити пиво і далі. Перевірити де він, з ким, в капелюхі. Звісно, ви можете говорити про те, що жінка стала мудрою матір'ю, або про те, що вона є співзалежністю, але по суті, жінки були твердо переконані, що це найбільш, що ніхто не кохає.

р.

І цей контроль є ознакою хорошої люблячої дружини. Що стосується мене, то саме про те, що жінка, не в змозі заповнювати своє життя будь-яким своїм значенням, заповнивши її першим чоловіком, потім з дітьми, і, відповідно, ніж заповнені, потім контрольовані. Це свого роду бур'янів, коли ваше життя є про те, щоб піти кудись без капелюха і це заморожування.

Зараз щось в суспільстві змінилося, і я бачу абсолютно іншу картину. Примітити протилежність. Контроль змін статі! Чи впливає загальний фосцинація з Vedas, або деякі інші суперечки, колектив несвідомий цей раз, помішуючи в чоловічій свідомості. Більшість і більше чоловіків, схильних бути головою сім'ї (який, власне, досить натуральний), вибрати візерунок загального контролю (який дивний).

«Чи не працює», «Чи не змусить себе», «Чи не боляче». Де ви були, що ви придбали, які ви йдете? Я повинен залишитися вдома, тому що я сказав так.

Ви не звітуєте? - Ви заперечуєте мене як чоловіка. Якщо ви не посміхатися, коли я хочу, ви пригнічіть мене чоловіка. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Як це може бути приниження? Почуття приниження ситуації, як це щось про себе, не жінка, це не так? Просто деякі проблеми, загальний контроль, починаючи з освіти дружини, закінчуючи її оргазмом. Крім того, виходить, що контроль є проявом маскулінності. І це також любов, якщо все. Чудовий близько.

Ні, я не розумію, що вони можуть. Але щось говорить мені, що контроль не має нічого спільного. Почуття тривожного і безпорадного, так. Відчуття нижньості цілком. Покинувшись, якщо ваш партнер є безкоштовним. Але не для любові.

Любов - це власний вибір, і це моя відповідальність за когось, щоб поважати їх, прийняти або не приймати щось в них. Це життя біля без гарантій (скарж, так, але тільки перші десять років). Довіра без глобальних очікувань. Визнання свого права прогулятися в холоді без капелюха, визнання його зрілістю і мудрості, незалежно від того, як неприпустимо мені.

Я шкодую, я вражаю. Якщо раніше жінки часто скаржаться про те, що чоловік, такий сумочку, «зверху руки», то навпаки, скажуть, що їм хотілося б вийти з рук і швидше. Ег.

Видання

Автор: Надія Навроцька

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: navrotska-ya.livejournal.com/17415.html