7 Відпрацьовані жіночі добавки

Фурси і враження порожні і абсолютно незрівняні. Але це те, що найчастіше псує життя, тому що дуже важко перемогти незламну фантазію.

Уміння розпізнати непотрібну тривогу є дуже корисним вмінням. Допомагає орієнтуватися на реальні проблеми, а не уявні.

Вибрано сім найпоширеніших жіночих проблем, які в більшості випадків не варто стільки розумових і фізичних сил. Психолог Надія Баришева, психіатр-психотерапевт Центру Допомагаження Інноваційної психотерапії, розповідає про те, куди приходять такі турботи і що робити з ними.

1,1 км I'm ugly (fat)

Одне з головних тем жінок турбується про зовнішній вигляд. І вона хвилює навіть пофарбовані красуні. Хто серед нас не виглядав в дзеркалі для нестійких недоліків або були захоплені читаннями ваг?

Неважливо, скільки написано, що стандарти є умовними, і ідеальним зовнішнім виглядом знаменитостей є робота майстрів макіяжу і редакторів фото, ми продовжуємо катуватися про різні мінуси обличчя, фігури, шкіри і форми. Нехай люди подумають в такий момент, що є ті, хто мріє про такі дані.

Відгук експерта. «Найбільш поширеність з зовнішнім виглядом – ті, хто незрівняний і пошук. Але слід пам'ятати, що крім красивого обгортання є внутрішній зміст, який забезпечує тривалість і глибину відносин.

Важливо розуміти: для того, щоб оцінити вас, потрібно навчитися приймати себе, залучати і інвестувати в себе, навчатися, майстерувати різні навички і здібності. А боротьба за гарну «фасаду» приховує невизначеність, комплекси, які повинні бути боїти.

2,2 км Дуже добре!«Домашній – це повний стакан, швидкісна кар’єра, діти здорові, а чоловік – ідеальний чоловік». Чи є там лов кудись? Багато людей важко вірити, але є щасливі жінки, які хвилюються про свою удачу. Замість того, щоб насолоджуватися життям, вони знаходяться в пошуку пастки.

Ми використовуємо для подолання труднощів і бойових дій, які ми не знаємо, як насолоджуватися вже комфортною ситуацією і продовжуємо дивитися навколо. Забути жити в даний момент і насолоджуватися миром, який тут і зараз.

Відгук експерта. Коли все добре, питання виникає про сенс життя і самореалізації, воно стає цікавим, і що особливо я зробив, що я, чому я живу. Важко відповісти. Ви повинні розуміти, що людина хоче і реалізувати. Але є також пошук лову. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Якщо немає проблем у зовнішньому світі, варто звернути увагу на себе. Починаються головні болі, мігрені та алергії. Коли ми очікуємо неприємностей, це відбувається. Ми несвідомо робимо все, щоб отримати їх. Необхідно розуміти деструктивність таких реакцій, відмовитися від звички страху і дізнатися, що добре і радісно. й

3. У Я в оточенні ворогів і ворожих людей.В житті є достатня кількість моментів, щоб почати підозрювати всіх стравонеспів і т.д. Здавалося б, що вороги ховаються під масками дружніх сусідів, приємних колег і шкільних друзів, і ви не можете довіряти кожному. Життя набуває шахтного поля, який може бути переданий лише за дотриманням всіх правил запобіжності.

Але в кінці погрожує самотності, відсутність не тільки нормальних тісних відносин, але і звичайного спілкування. Неважливо, скільки ви намагаєтеся побудувати відносини, всі спроби будуть знищені власними підозрами і підозрами.

Відгук експерта. «Таке сприйняття відповідає іншим, тому не існує правдивих друзів або близьких людей, для світу ще не створив таку річ. Цей параметр також може бути серйозним симптомом психічного розладу.

Але навіть якщо це не так, вам потрібно дізнатися, щоб змінити настрій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Кожен має обидва плюси і мінуси, але більш корисний для фіксації на добре. й

Незадоволена жінка може стати центром конфлікту в сім'ї.

4. У Я не можу впоратися з дитиною.

Тільки ті, хто ще не думав цей спосіб. Ця тривожність характерна для кожної матері, яка хоче дати найкращу дитину. Схожі думки подаються в різних повсякденних випадках: коли син або дочка надходить з розбитим коліном, приносить соус в щоденному режимі, стверджує себе при переході і запалює двері кімнати.

Ми забуваємо, що дитина – окрема людина з власними помилками і досвідом. Ми не можемо жити в своєму місці або врятувати себе від невдачі.

Відгук експерта. «Всі батьки, коли дитина встає в неприємності, думає про свою несправність. Але його завдання не підняти свій клон, але досить незалежна особистість.

Не будується згідно з материнськими візерунками, які самі не безкоштовні від упереджень і комплексів, але самодостатня людина, яка розвивається, адаптує і навчається спілкуватися. Завжди пам'ятайте, як важливо, щоб дати дітям можливість зробити висновки і лікувати їх помилки як життєвий досвід, а не репродукція совості. й

5. Умань Мій чоловік зраджує на мене (не люблю мене)(т)Не секрет, що відбувається. Чоловіки обдурити, не любити і жити з нами тільки заради дітей, спільного житла і звички. Але буває, що наші підозри лише пов’язані з тим, що це досвід інших або лунок минулої зради.

Ми шукаємо знаків невідповідності, доказів з'єднань, графіків перевірок та вимог до сповідань любові. Але замість її доказів, ми отримуємо роздратування і втомлюємо гойдалки.

Відгук експерта. «Таке занепокоєння виснажує чоловіків і людей. Важко жити в обстановці підозри, щоб зробити звичок, боятися залишитися пізно на роботі або з друзями, або не підбирати телефон і не відповісти на повідомлення. У невеликій мірі це може бути сподобалось, але з часом вона викличе апатію, або, як відповідь, прагнення насправді піти і зробити те, що він підозрюється у виконанні.

Тому, якщо є сумніви, що ваш чоловік може мати зв'язок з іншим, це більш корисно думати про те, що пішов неправильно в ваших відносинах. й

6. Жнівень Немає нічого любові.Як часто ми чуємо маленькі дівчата, які просто псувалися батьками? Ми приносили багато дитячих комплексів у доросле життя. Ми вважаємо, що ми любимо, що ми не маємо і не можемо. З цієї причини ми заготовляємо себе від близьких, не заперечуючи безумовну любов, яка дається нам тільки для чого ми.

З якоїсь причини ми шукаємо відсутні ключі до щастя і вірити, що найближчим часом ми набуваємо довгоочікуваний ідеальну фігуру, всебічну освіту і переконливий характер, щастя прийде до нас разом з універсальною любов'ю. А коли надії не приходять, ми переконуємо себе ще більше, що немає нічого, щоб любити нас.

Відгук експерта. «Проблема самодобуту в одній формі або іншому поширена до багатьох. Важливо розуміти, що ніхто не знає, що є люди, які люблять нас щиро, незалежно від того, що ми є. Кожен не ідеальний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

7. Про нас Я поганий працівник.Бізнеси на роботі не менше особистих і побутових. Незважаючи на те, що в Росії є більше жінок з вищою освітою, ніж чоловіки, ми турбуємося про професійні збої. Будь-яка відмова не бачить досвіду, але як свідчить про відмову. Ми боїмося, що ми не будемо займати серйозні позиції, ми не маємо навичок і знаємо щось гірше інших. Ми впевнені, що є десятки гідних, і ми продаємо можливості кар’єри.

Відгук експерта. «Перфекціонізм, страх провалу і судових рішень, провинних дисків і перешкоджає здатності розвиватися. Ми постраждаємо від власної гідності, віддаляючи багато часу на це почуття. Деякі люди витрачають багато років, які переживають власні помилки. Але краще не впадати в свій номер і пам'ятати, що кожен має право зробити помилку, але можна зробити правильні висновки з неї і перенести вперед.

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: domashniy.ru/