Підвал будинку – 90% сімейної руйнації

У продовження теми про будівництво власного будинку «Архітект Олександра Бородіна: Ваш будинок ніколи не потребує ваших дітей», ми публікуємо поради харизматичного архітектора про те, як заощадити на будівництві.

1,1 км Ми будуємо одноповерховий будинок.

Ви повинні мати можливість заперечувати себе надлишок, будувати лаконічну будівлю. Наприклад, зробіть другий поверх.

- Всі архітектори говорять про одноповерховий будинок дорожче, і я кажу, це дешевше. Якщо я побудував одноповерховий будинок з однаковим набором кімнат, я б врятував $50,000. Це хороший автомобіль! Але після того, як я був зведений в горищі ... згадує Олександр Бородін.

Основа для одноповерхового будинку витрат $ 13 тис., а за двоповерховий будинок - $ 10 тис.

до Але все ж заощаджуйте! Я заощаджу $ 30 000, щоб не закінчити мансарду. “Веб”, металеві профілі, технічна дошка, підлога, утеплення даху ... Обід вип'є кров!

В'їзд в будинок Олександр розробляє 2.2 метрів у висоту. Замовники бояться: що таке низька стеля? Але стеля йде в дах - виходить одноповерховий будинок, покритий куполом.

З якоїсь причини кожен любить ганку метрову сорок з землі і в'язниці, і це значно підвищує вартість будівництва. Завдяки покрівлі, яка має весл 1,5 - 3 метрів, зберігаю на візорі, просто не потрібно.

За словами Олександра Бородіна, головне в будинку є можливість заперечувати себе надлишки.

2. Мінімальний фундамент, який відповідає стандартам

Ще одним секретом зниження вартості будівництва є мінімальний фундамент.

до Ось типова помилка: глибина заморожування становить 1,5 метрів плюс основа 1,2 метрів. Висота фундаменту 2.7 м. Що ми робимо з плінтусом? Покриття. Що? долари!

У березі, згідно з приблизними оцінками, вартість замовника 3-5 тис. дол.

У СНИП написано, що будинок може бути без підвалу. Навіть на ділянці зі схилом можна розтягнути будинок так, щоб ви не помітили нічого. Ми робимо фундамент, який становить 1,5 метрів, і не 2.7, так як часто буває. А якщо ви будуєте на піску, то фундамент можна зробити на всіх 1,2 м. Ну, було побудовано сто років тому.

3. У Стільник, так, підвал, немає.

Кожен знає, що підвал коштує багато грошей.

до Замовник в підвалі отримує до 35 тис. дол. - закривати плитами, утепленням, долати воду і глину і т.д. Коли ви бачите будинок з підвалом, сміється на обличчі. Зайдіть його! У 90% випадків підвал закінчується у руйнуванні сім’ї. Чоловік хоче скористатися спортзалом або сауною. Скандал! Війна, так, але не підвал. І якщо ви не закінчите підвал, то це тріщина. А будівельники запропонують вам падіння - і це рахунок.

- Багато хто робимо камін в підвалах, архітектори переставлені під час лекції.

до Це додатковий рахунок! – Олександр непристойний. Виготовляючи камін в підвалі, ви збудете сходинки, які візьмуть 15 квадратних метрів разом з транзитними маршрутами і витягніть на 5-10 тисяч доларів. Так само йде будинок: якщо він одноповерховий, я не відходив простір під сходими і заощаджу гроші.

4. У Гараж, баран, халат і будинок - під одним дахом

- Спробуйте об'єднати всі споруди на ділянці в будинок-комплекс. Ви отримаєте близько 20 - 25% Економія на гроші. Оскільки дах є одним, і я зберігаю на кутах, фундамент один, а кількість стін, що виходять, стає меншою. Ви отримуєте кілька дворівневих дворів, де можна приховати від вітру. Ви інвестуєте в дах, але заощаджуйте на інших матеріалах.

5. Умань Запобігання ізоляції і втечу дах

Покрівля Олександра покрита м'яким дахом, який можна обрізати і отримати фігурний елемент. Це, все йде на роботу, немає відходів на будівельному майданчику. Крім того, архітектор не утеплює будинок.

- Торгівля з розумним поглядом переконує Вам, що потрібно утеплити будинок. Так, якщо ви живете в п'ятиповерховій будівлі, то вона повинна бути ізольованою. Побудувати товсті стінки з газосилікатним блоком: 300-ku кладуть 625-у сторону. І стіни з'являються теплі. Можливо, котел трохи перегрівається, але протягом 20 років заощаджується. Газовий силікат має один мінус - він отримує вологу. Але не на моїх дахах з походом не менше 1,5 метрів, коли не в одній краплі дощу потрапляє стіна. А в нижній частині робимо світло облицювання з залишковим матеріалом - дошкою, каменем.

6.А будинок для двох.

Не будувати будинок на 10 до 15 років. Подивіться на те, що будиночки сталися вздовж рингової дороги. Люди будували сади, закинуті конструкції через брак грошей. В результаті будиночки передали нежитловому фонду. У ситуації з невеликою площею, звичайно, потрібно другий поверх або мансарда. Якщо у вас є гроші, ви можете побудувати правильний дерев'яний будинок. Або рамка. Я не розумію людей будувати фундамент для будинку, який прослужить 300 років. Чому? Ви не маєте ніяких грошей.

до Скільки коштує будинок в 200 квадратних метрах?

до Це катастрофа, не будинок, це дуже великий.

до Що таке оптимальна вартість будинку для чотирьох?

до А потім два перебування разом? Діти залишать. Якщо у вас є два діти, то на найближчі 15 років, то це максимум чотири спальні. Приблизно 140 - 170 кв.м. Хороша ціна для в'язання там, близько 150 тис. дол. Це під ключ, закінчений.

Нарешті, Олександр дав секрет економії в будівництві:

Коли у вас є $100,000, краще будувати будинок для того, що кількість, ніж захопити його в фундаменті, кадр і зробити ще $ 70,000 в 10 років. У районі краще жити в $100,000 будинок і прокидати в рай: на власній ділянці, з парковим парком поруч з вами, ніж в антілі, де ви не можете знайти машину на 5 п.п.

Фото alexborodin.by P.S. Пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.kp.by/daily/26410.4/3284802/