Запорочення і прощення.

Ви бачите, це час для голоду.

Здавалося б, час відокремити назавжди.
... І я тепер отримую його прямо.
Закохатися і побачити і прощати.

Ольга Бергольц "Бабир літо"

Я довго живу - Я про те, щоб отримати половину купе, і я досі не знаю, як правильно сказати. І як пробачити так, щоб не відчувати дефектний або навпаки – майже Бог.

Я маю на увазі, теоретично я знаю все, або майже все про це. На користь прощення і відпускання, на те, що «не важливо пам'ятати хорошу і забути погану», на те, що «тільки за допомогою вільного простору з минулого, пригнічення відносин можна побудувати нові». «Повага промиває душу» і «відчуття не варто економити». Я знаю все, що. Я вірю в все, що. І навчаю його своїм клієнтам.

Але правда, життя відрізняється. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У моєму житті я знайшов торг між тим, що я вірю "право" і що я відчуваю, "як це дійсно є". Згода, що я прилипаю, що дозволяє мені закінчити відносини. Навіть болючий. І, так, і пробачте і вдячність і відчуйте в той же час «огляд» в кінці. І побудувати нові стосунки, навіть з висами.

Згода полягає в тому, що всі відносини різні. Кінець відносин також може бути різним. І це також дозволяє відчути себе різними почуттями до різних людей.

Я збираюся поділитися тим, що це так, як в моєму житті, можливо, це буде відрезонувати з кимось.

Про виїзд.

Відпустка в моїй реальності не така картина:

Ось так:

р.

Де я один холдинг?

Коли я бачив це для себе, я зрозумів, чому це так важко для мене це зробити. І ось «відверта» сторона цього моменту: Я «плюс», і я не пускаю – «мінус» в моїй реальності. Це, я великий і сильний, і інший невеликий і слабкий і без мене на всіх. А на яких підставах? Відкриття було дивним. Я бачу себе як рятувальник. Хоча я можу постраждати і страждати одночасно.

Що допомогло подолати цю точку в кінці відносин. Довірте мене, я буду керувати. Довіряє, що хтось інший зробить це. Тексти пісень, а це означає: І довіра в світі - все відбувається, як це повинно.

Почуття.

Я використовував, щоб бути табу в собі: «Це не дуже сердитися, але тепер я вирішив гнів. Я можу бути божевільною в іншій особі. А енергетика не є найгіршою для припинення відносин, які не працюють. Я говорю про те, що це почуття, а не те, що він виражається. Якщо ви перебільшите, то якщо ви хочете «заповнити обличчям» - я все ще обираєте щось більш екологічно чистим.

І, так, небезпечна. Він йде з часом, коли ви дозволите.

Кованість.

Я попросив себе, можу я пробачити все? Відповідь: No. Не всі, не всі, Так, я недосконалий.

І це обличчя проповідної прощання – це всім. Кожен вибирає, куди ставити кому: прощення або не прощення. Іноді ці хребти — непередбачувані види (до речі, гендер не має значення тут) — дозволяють іншим відносинам бути чистячим. Слабкий вниз, стійкий вниз. Дивовижна мені, але факт.

Але той факт, що прощення є дуже сильний духовний і духовний акт очищення, я знаю. Не теоретично, але за своїми почуттями.

Іноді це внутрішня покарання непривабливості ми влаштували себе. Не завадить себе або себе. І набагато сильніше, ніж застрахувати, засуджувати ззовні.

Для запліднення важливо і необхідно. І простягається шлях. Дифузій і не закривати. З "кікбеками" і "збиваючи" в провину або перезавантаження, але шлях до кращих. Варто ходити і проходячи його.

Захоплення.

Для мене почуття закінчення гестальту в хворобливих відносинах байдуже. Коли це не так. Я, як справжній самотортурник, може копати де я використовував, щоб мати деяку пам'ять, наприклад. Або інший спосіб навколо, боляче і боляче. І якщо нічого не відповідав, коли я відреагую спокійно, прийде момент завершення. Всі кола пекла пропущені, рана загострилася.

На цій точці я можу побудувати нові відносини з однаковою людиною. Так, і це можливо. Чи можу я повністю насолодитися іншими відносинами.

Але найголовніше, що я можу подивитися на майбутнє. Не повертайте спину на майбутнє, дивлячись на минуле. Видання

Добрий,

Забути

І не біжить.

І загорніть листи,

Як міст.

Нехай він сміливий.

Ваш шлях,

Він буде прямо.

і простий.

Нехай буде в темряві.

пальці для вас

зірка настоянка,

Надія

тепло

в багатті.

Нехай є розмиття

сніг, дощ

і роум вогню,

Успіхів перед вами.

Більше мене.

Може він бути могутнім і красивим.

боротьба

трахаються в грудях.

Я щасливий тим,

з вами,

в наявності

на шляху.

浜у 涓 蹇

Автор: Ірина Стуканова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.irinastukaneva.ru/o-byvshix-o-proshhanii-i-proshhenii/