Що Кожна жінка більше 30 повинна знати

Ці правила життя жінок написані в крові в якості інструкцій з безпеки на стінах установ. Не було легко для мене, але для кожного з них я готовий відповісти на голову. З суворим дотриманням їх гарного настрою, цвітінням зовнішнього вигляду і яскравим насиченим життям гарантовано.

Так само виконайте чашку міцної кави, сидайте поруч з мене і слухайте.

Ви, ймовірно, милуючись красою Моніка Bellucci. Її особливий стиль і чарівність не залишають байдужими. Навіть якщо ви цінуєте різні види краси, ви неодмінно згодні з тим, що це виглядає просто шикарно і приваблює очі всіх чоловіків навколо.

Як ви пояснили це самостійно без читання цих правил? Я думаю, що ви сказали собі, "Ця італійка красива." Природа нагороджена її з шикарним волоссям, сливом губами, захоплюючими формами. З такою спадкоємністю кожен буде красивим! Яка краса! Не схожий на модний зовнішній вигляд!

Зробіть це, ви сказали щось, що всередині себе! Тоді дозвольте мені розчарувати вас трохи. Не так давно я прийшов на картинку: жінка в подвійному, як стрілка. З короткою стрижкою і без макіяжу. Модест, нерозголошення. Побачити тебе, Отець! Це monica Bellucci сама! У фотошопі вона змінила спосіб, що вона буде виглядати одягнено в звичайний одяг. Виявилося, що Моніка не тільки унікальна спадкоємність красива італійська жінка, але і перевірений стиль роками, а також дорогі наряди, косметика, ювелірні вироби.

Ви не знаєте, як важлива кожна з цих обставин. Я проаналізував всі фотографії секс-символу останніх років. У будь-якому місці є п'ятка, найтонші мережи, дорогі помади найвищої якості. Не всі це, Моніка не буде виглядати як Моніка, але, наприклад, Лоліта Мілавська.

Дівчата, не повинні бути захоплені тим, що це те, де ми економимо гроші, але тут ми одягнемо простіше. У 30 років і старше не потрібно! І так мій перший правило буде це:

19

- жінка після 30 не може бути шикарною, не маючи бюджету Якщо ви внутрішньо домовилися з моїм аргументом і взяли участь у ідеї стати шиком, купуючи наряд з блочного ринку, то ви погоджуєтесь з наступною точкою ще простіше.

Немає жінки після 30 не може добре виглядати без витрат достатньо часу Гроші, що інвестуються в зовнішній вигляд, працювати тільки тоді, коли жінка приречена досить часу для себе. Жінка повинна спати, відпочивати і займатися спортом. В іншому випадку вона в найкрасивішому одязі буде схожа на плетені троянди в шикарній вазі.

Я вже можу почути вас, можливо, навіть похил на каву зараз. «У мене є сім'я!», які звернулися до свого права. «Я працюю!» - сказав він зліва. "Не встигне сидіти!" леді зліва від монітора на мене. Але тим не менш, кожен з них знаходить час для таких непотрібних і приглушених речей, як перегляд іншого мила, відвідування ненависних родичів і збирання в кафе з пончиками. Можливо, замість того, щоб витрачати час на ці сумнівні насолоди, ми повинні кидати в басейн? А потім для масажу обличчя ... Добре, ви розумієте.

Кава повинна бути холодною. Все краще. Ніщо не відволікає вас від наступного правила. І я хочу запитати вас, щоб бути особливо обережними зараз. Тому що це правило є стразами цієї статті. Це ще більш важливо, ніж перший і другий правило, для того, як тільки черв'як сумнівається в душі, всі ваші зусилля зникнуть. Чи є ти? Послухайте!

Немає жінки після 30 повинні дозволити іншим вирішити, що робити Це відноситься до мами, подруги, мати-в-праві, але більшість всіх - чоловіки. Не жінка повинна прислухатися до сходження складних чоловіків, які зателефонують їй стару і пропагують самотність з котами. У 30-му часі, щоб дізнатися, як надсилати ці організми у своїх штанах у напрямку.

Якщо це правило було передано в початкову школу. З дорослим, міцний, здатний взяти відповідальність за себе жінку не дозволить псувати настрій.

Я зроблю його ще простіше: Не дайте нікому на землі, які ви хочете бути. Не прокидати один день, що живе відпочинком відчуження. Повідомляємо, що ви навчаєтеся застосувати це правило не так легко. Ви не знаєте, як багато «вовків в одязі овець» готові вдарити удар у жіночій крихкій самооцінці.

Ви думаєте, що ця сукня занадто відкрита? «У наш вік, це смішно носити це!» вона розповідає вам. Але хто хоче прийняти рішення про те, що ви заслуговуєте на вказаний вік?

«Всі люди зараз!» – говорить про розсипання людини непристойного віку. Зрозуміло, що ця лінія, якщо її варто, далеко від неї. Він розповідає про вас в блакитному оці: «Чи кілька разів більше жінок, ніж чоловіки!» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Ми чули цю заяву так багато разів, що ми взяли її на віру без перевірки. Тим не менш, це не 45 років, і це навіть не дивно, як гендерна катастрофа. Різниця, яку люблять говорити про статистично відварює до 1-2%. Що означає? Русь чотири!

Не жінка понад 30 чоловік вважає себе другим класом. У будь-якому віці вона може мати любителі. У будь-якому віці вона заслуговує тільки найкращої вона може дозволити собі. Ви не повинні відмовитися від себе, незалежно від того, яка область ви йдете про. Любов, кар'єра, краса - ви можете мати його в будь-якому віці!

І тепер найголовніше!

Кожна жінка після 30 років має право і обов'язок зробити себе щасливою Якщо виявилося, що до 30 років фея не прийшла і не думають, що ви повинні стати феєю. Подаруйте собі шикарну сукню, оновити взуття, повісити кулон на ніжну шию. Ви не повинні чекати на користь від природи. Після 30, кожна жінка має право доставити себе!

Джерело: mag.love-sl.ru/column/06-10-2015-5-pravil-dlya-zhenshhin-starshe-30-let.html