Джеймс Альтусчер: Всі недоліки власності

Чому я ніколи не купую власний будинокПублікуємо текст популярного блогера James Altuscher, який має щось сказати про власність власності в сучасному світі.

На жаль, люди говорять про те, як «Я буду купувати будинок» або «Що ви думаєте про ідею купівлі будинку?» Я люблю другий варіант краще. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тепер я хочу дати вам свою думку, хоча це не може бути те, що ви очікуєте почути.

Джеймс Альтоучер

У мене є багато досвіду в сфері домашнього права. Я купив будинок, коли я багата продажем мій перший бізнес, і я також мав будинок, де я жив з дружиною (все закінчився розлученням), будинок, де я виріс, і ще один, що я був забутий приблизно до тих пір, поки що. Достатньо про мене, хоча. Ви вже розумієте, що у мене є можливість вивчити питання про власність будинку в достатній деталь. І це мій висновок.

Не можна купити будинок або будь-який інший постійний будинок.

Причина 1ГоловнаАх Ваші гроші випаровуються.

Ви нарешті збираєтеся придбати будинок? Зайдіть в банк і зайдіть всі ваші гроші, всі, що ви встигли зберегти, тому що тепер на вашому житті будуть «виготовлені» з безперервними фінансовими витратами. Наприклад, вам потрібно величезну суму платежу, щоб скористатися іпотекою. «Покупка нерухомості – це інвестиції!» Ви можете сказати. Між 1890 і 2004, ціни на нерухомість троянда за середньою ціною. 0,4% на рік. І це тільки вартість самого будинку, приміщення стін і даху, і не всі супроводжуючі будинки, які я буду говорити про нижче. Отже, якщо ви купуєте будинок для, скажте, $400,000, ви можете сказати до $100,000 з них. Ви навіть можете покласти знак на передній газон: RIP $100,000.

б. Схожі витрати

Агентства нерухомості, комісії, нотаріуса, переміщення, ремонт, антидепресанти - це ще 2-3% вартості житла.

з. Послуги

Люди не думають про те, як часто трапляються речі. Ваш будинок великий, він має багато речей, побутових приладів, всіх видів зв'язку. О, пральна машина витікається. Отримайте на колінах, розгорніть рукави і виправте ситуацію. Чи не працює? Дзвоните до майстра, який розповість вам, що труби загнуті, вони були патчовані, патчі випадають і потрібно змінити все. Отримайте кредитну картку! І знову, і знову, і знову.

Оренда. Якщо мій пральний апарат зламаний, я зателефоную власнику і він відправляє майстер. Проксимус Я нічого не робимо, тому що власник працює для мене.

до. Ви трахнув.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви не хочете залишити. Всі: великі власники бізнесу, які ви працюєте, і керівництво країни тісно пов'язана з цим бізнесом, дуже вигідно, що ви сиділи в одному місці. Не потрібно повертатися і вперед у пошуках кращого життя. Купити будинок, оплачуйте і приєднуйте себе з давньою казкою «де ви народилися, ви прийшли в руки».

е. Некомерційна.

Не варто забувати, що нерухомість має всі три ознаки поганих інвестицій:

• Нерідкость. Ви не можете готувати свої інвестиції в короткий час.
  • Висока боргова навантаження. У більшості випадків, щоб купити будинок, ви повинні запозичувати багато грошей – від банку або когось іншого.
  • Нездатність диверсифікувати. Ви повинні розбити гроші, якщо ви не хочете втратити все. Для більшості господинь, будинок робить значний (якщо не всі) частка інвестицій. І, звичайно, набагато більше 10% капіталу, які рекомендують інвестувати в один актив.
Про нас 2. Особистий.Тут я представлю деякі інші аргументи проти домашньої власності, які стосуються мене особисто.

Ах Ви переглянуті (частина 2)

Деякі люди люблять мати коріння, але це не мене. Я люблю змінити речі з часу. У 2009 році, наприклад, орендувала квартиру з видом на вулицю Стіна. прямо на Нью-Йоркській фондовій біржі! Що було прохолодно. Проживаю в готелі раніше. І минулого року ми вирішили змінити пейзаж і перемістити трохи далі на північ. Тепер я дивлю вікно і я бачу річку Худсон, іноді спокійний, іноді досить бурхливий. Весь рух, в тому числі вибір будинку, приймав нам два тижні. Немає проблеми. Ви можете судити, але я люблю безтурботне життя.

б. Стіни.

Ви не можете змінити макет вашого будинку оренди. Деякі люди, здавалося б, люблять сльозити стіни, напевно, у своїх генах. Пам'ятайте, якщо ви хочете жити добре в новому будинку, відірвати всі стіни! Розширити простір (для нескінченності). Я не розумію. Я люблю стіни, щоб вони залишалися там, де вони є.

c. Оренда

Іноді люди стверджують, що всі витрати — ціни на смертність, податки, побутове обслуговування — включені в ціну оренди. Іноді це правда, але зазвичай не так.

до. Психологія

Звертаємо вашу увагу на причини, чому ви купуєте будинок. Ви відчуєте себе «похилого» не власноруч до будинку вашої сім'ї та дітей? Чи потрібна сім'я гнізда? А можливо, ви просто вплинули на зважування батьків та соціальних стереотипів? Подумайте серйозно - Ваше життя так неповним і нещастям без власної нерухомості?

е. Зареєструватися

До тих пір, як я жити в оренду житла, я відчуваю, що я завжди маю вибір. Я можу залишити в будь-який час. Я можу жити в місці світу я хочу. Пригода стає нагодою, навіть якщо я не збираюся.

е. Стрес.

Для мене (не всі) власності на будинок є стресом. Я побачила, що батьки пішли перед сплатою вартості нашого будинку до кінця. Іноді вони були дуже щільно. Я побачила, що мої друзі пройшли. У мене були будинки. Я також побачила людей, які втратили свої будинки або їх здатність платити свої тапотеки, приймають своє життя у 2008 році. Мій будинок є джерелом стресу, і я не люблю стрес.

Я. Гроші.

Я люблю банківський рахунок. Я хотів би мати доступ до моїх грошей в будь-який час. І я не люблю справу з ліквідними інвестиціями. Я хочу ванну, наповнену доларовими векселями, що дорівнює вартості кімнатної плати. Хочу лазити в цьому тамбурі (пергапси, що це робити на ніч). В цілому, я люблю власні гроші більше, ніж власноруч пучок будівельних матеріалів, складених в певному порядку.

Це чудовий час для інвестування в нерухомість. Криза і все, що — я можу розрахувати кількість важеля і вигідно грати на продаж. Але ви знаєте, що? Я ніколи не купую будинок знову в моєму житті. Я не хочу, щоб ви знали, сидіти в ніч і подумати, "Чому пекло я займався все це знову? й

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.factroom.ru/motivation/why-i-am-never-going-to-own-a-home