Що я не знаю до народження дитини

Якщо я повернувся в час, я повернувся в п'ять років і скажу собі, хто все ще мріє мати дитину, наступне:

Що таке дитяча кришка? «Мом знає». Це загальний неспроможність. У перші місяці життя нашої дочки, мій чоловік і я постійно розвинув головоломку, чому вона лікувала. В кінці кожного разу розчин був знайдений методом відчуження. У той час як дитина росте, батьки навчаються розпізнати крі дитини, коли він втомився, голодний, коли щось болить або він просто хоче впоратися.

Що я не знаю до народження дитини

Чому важливо грудне вигодовування? Молочне молоко найкраще підходить для малюка. Імуноглобулін. Ідеальна їжа. І так і так далі. Насправді, це, і багато мам виберете грудне вигодовування після читання цього. Деякі люди воліють штучний молочний замінник. Хтось сказав, що це дуже зручно? Я серйозний. Коли грудне вигодовування мати завжди має молоко готовим, ідеальною температурою, ідеальною консистенцією, завжди і всюди. Вона просто повинна піднімати її куртку і розмістити її груди в невеликий рот. Це його. При штучному годуванні ситуація дещо складна. Медсестри в стаціонарі повинні говорити про це, щоб переконувати мами до грудного вигодовування.

Не зіпсувати дитину, дійсно. Не розумію, що деякі мої дії можуть призвести до виникнення шкідливих звичок у дитини. В той час як дитина 8-10 місяців, ви не можете турбуватися про псування. Розуміння того, як «болд» йде дітям пізніше. Моя любов до моєї дочки не мала меж, тому на найменших крі я забрав її в руки. Я не шкодую нічого.

У перший раз після госпіталь я порушила швом з кесаревої ділянки. В ніч був дуже важко. Я відчував себе як кицька, так що одна ніч, розумово відправляю все далеко, я взяв дочку до ліжка. Я скинувся набагато краще, все нам. Нічне годування стало простіше, мій чоловік і я мав можливість трохи розслабитися. Всім було добре, в цілому, я думаю, що всі батьки можуть бути комфортними як для дитини, так і для себе. «Це небезпечно». Я. Якщо ви наркоман, п'яний або інвалідний чоловік. Тепер існує безліч рекомендацій на цій темі. Ви просто повинні пам'ятати і тримати речі в свідомості. За допомогою Google

«Для цього дня...» Я не хочу чути! Зайдіть до ваших днів і тримайте відключення рота! Порада - це хороша річ, але тільки якщо вона не накладена! Я зроблю свою пораду, можливо, навіть візьміть її, можливо, нехай ви знаєте, чи допоміг він.

Шановні мама, пам'ятайте, що ви є батьками. Не мами, тато, дядько, тітка, сусід або друг. Ви, тільки ви, приймаєте рішення про вашу дитину.

Я добре розумію, що годуючих матерів відчувають певний набір труднощів, і рішення робити або не робити щось особисте рішення кожної матері. Спочатку грудне вигодовування було настільки болючим, що вона потопала мене божевільною.

Я дуже шкода, що ніхто не міг сказати мені, як полегшити процес вигодовування грудьми (особливо на 3 ранку, коли голодна дитина кричить). Навпаки були тільки ті, хто лекала мене на своїх перевагах і багато іншого. Багато мами не хочуть або насправді не можуть грудитися, і це не робить їх поганими мами. Не дозволяйте будь-кому тиску, щоб зробити щось проти вашого заповіту. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Mixstuff.ru/archives/92106