Не було від доброго життя, яке я вирішив експериментувати з проростанням млинця: під час своєї сільської відпустки запаси зернових зернових для зернових зернових, а в пошуках альтернативи довелося влаштувати допит з наркозією до запасів мами. Пшениця, яка в нашій сім'ї називається «печена каша», - це гасло злакових полиць. Практично кожен день її мама варить її на сніданок (з молоком, маслом та іншими традиціями) - протягом 20 років. Присутність сонячних зерен, що викопують у мене теплі дитячі спогади, і я думав: що якщо пшениця також може проростити і поповнювати «модельний діапазон» сиро-поливної каші з іншим елементом? й
Вона не відродила велосипед і зробила все відповідно до її стандартної схеми проростання: вона промивала зерна, замочувала їх в питній воді (право в разі - на ніч), потім змивають їх знову, кладуть їх в сито і, залишаючи її в глибокій чаші під кришкою, забути про пшеницю до наступного ранку, не дуже бджілуючись в результаті. Але сталося диво – в день шкарпетки лікуються на зернах, і ті кілька штук, які я залишила в якості контролю на інший день, нехай впевнені проростки! Це, найбільш поширений бюджет і аркидоступна пшениця (середина 25 рублів за 800 грам) ще живий продукт, який може конкурувати з зеленою гречкою, пшеницею, вівсом та іншими популярними культурами для проростання. Він був приємним спогадом. Власне, досягаючи позитивного результату, я був задоволений експериментом і покинутим витоком пшениці, тепер обмежуючи себе тільки активацію насіння (замороживши 6-8 годин + ніч в сито), - дисципліна не входить до переліку моїх вірту, що є? Крім того, проростання не змінює смак і фактуру пшениці, вона залишається твердою і обхватною, яка трохи схожа на зелену гречку.
Смак нейтральності - це обов'язковий знак, що пшениця може зробити відмінну партію овочів, фруктів, і в цілому все. Варіанти пшеничного "для другого" ще чекають їх втілення, але десертний млинець каша, пройшовши двотижневе видання, вже стала неприпустимою - принаймні в нашій родині він входить в короткий список улюблених сніданків.
І рецепт невидимий:активована (або пророщена) пшениця ретельно збита бананами; співвідношення для однієї повної подачі становить 2 банани на 1⁄2 склянки зерна. Каша щільна, фактурна, з зернами, чутливість яких залежить від потужності блендера. Не зайвим буде додати чорнослив або родзинки, якщо є хороші несумісні зразки сухої фруктової промисловості на складах.
Сніданок такий каша, кожен раз я ловлю ледь помітний смак алюзію до дрібнозернистого сиру. І це ще одне відкриття – живе століття, спробуйте століття.
Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vegetarian.ru/authors/post/pshennaya-kasha-proverka-na-zhiznesposobnost-istoriya-odnogo-eksperimenta