У цій статті я даю вам кілька рецептів, включаючи доктор А.Т. Огулов на використання соди. Так, хто і чому слід приймати соду всередині? 1. Сода створює лужне середовище, в якому ракові клітини, віруси, протозоа, бактерії і т.д. не може жити і розмножуватися.
2,2 км Сода підвищує імунітет
УВАГА! Некоректний прийом соди може завдати шкоди організму! Консультація фахівця
Тут не є вичерпним переліком захворювань і симптомів, коли допомагає сода:• Для профілактики і лікування онкологічних захворювань;
• Для пом'якшення кашлю при застуді і бронхогенних захворюваннях;
• При захворюваннях шлунково-кишкового тракту;
• Для лущення тіла і розчинення каменів в жовчі, сечовому міхурі, в нирках;
• Для розчинення вкладів в суглобах, в хребті;
• Щоб тонка і лущення крові.
Для зовнішнього застосування:• Для видалення свербіння від комах укусів;
• Для інгаляцій для застудних і сорок;
• При запаленні очей (кон'юнктивіт), можна мити очі слабким розчином соди;
• Для очищення і відбілювання зубів;
• Для лікування грибкових захворювань рук і ніг (діє від слабкого розчину соди);
• Для розм'якшення кератизованої шкіри на ліктях і ногах (теплові ванни з соди);
• Для содових ванн.
Правила Сода.1,1 км Пити соду на порожньому шлунку вранці
2,2 км У день пити соду між стравами - не менше 30 хвилин до їжі, 1 година після їжі. Немає їжі в шлунку, тобто не повинно бути травного процесу.
3. У Починайте на кінчик ножа, якщо ви ніколи не прийняли соду! Додайте трохи кожного разу.
4. У Займіть курси содови, або 1 раз на тиждень, місяць. Послухайте своє тіло. Якщо він не хоче соди, не ріже його!
Як ви берете соду?Я буду обговорювати деякі способи взяти соду, докладніше.
Профілактика.1 спосібУранці на порожньому шлунку 1/3 чайна ложка соди (або менше) розчиняється в невеликій кількості гарячої води, додають холодну воду до 1 склянки (для того, щоб температура набула близько 40 градусів) і пити. Якщо для шлунку, то пити повільно, для інших органів можна швидше пити.
Пити до 3 разів на день. Курс: 1-2 тижні, максимум місяця.
Ще один варіант: ви можете прийняти життя 1 день на тиждень. Я віддаю цей варіант.
Послухайте своє тіло! Якщо ви не хочете соди, це викликає блювоту, нудоту, відторгнення - зменшити дозу або відмовитися від соди в цілому.
Наприклад, мій тіло просто хоче соди! Я люблю свій смак, я просто хочу її!
2-й спосібПити вранці на порожньому шлунку 700-900 мл розчину соди. 1 чайну ложку соди залити окропом так, щоб вона засмічує, потім розвести до необхідної температури.
Пити всю річ вранці. Цей прийом соди допомагає очистити печінку, усунути паразити і підвищити імунітет. Пити щодня на тиждень, потім 1 раз на місяць.
3 спосіб2 рази на тиждень, щоб пити на порожньому шлунку таке розчин: 1⁄2 чайної ложки соди розчиняють в гарячій воді, додають до 500 мл і пити на порожньому шлунку.
ТерапіяДози обираються індивідуально!
Залежно від ступеня тяжкості захворювання кількість соди може досягати до 6 столових ложок на добу. Як мінімум, Роех говорить про такі кількості у своїх листах, а також прозвучав у програмах Г. Малахова.
Але тут я не можу порадити вам, потрібно розібратися в кожній ситуації окремо. Ви можете зв’язатися з нами через сторінку «Контакти» та «Мої послуги» для персональної консультації.
Щоб перевірити, чи потрібно пити соду, можна зробити експеримент.
Купити смуги (лімусовий папір) для визначення рівня рН. Ці смуги фарбуються в різних тонах залежно від рівня рН.
Найзручніше проаналізувати рівень рН сечі і слини. Щоб зробити це, просто змочити смуги з сечею або слиною і порівняти колір зі стандартом.
Уранці рН сечі повинні бути кислими і в діапазоні 6,0-6.4. Під час дня відповідь сечі може відрізнятися до 7.0.
Перевірте реакцію сечі вранці на порожній шлунок, а потім вдень або ввечері 2 години до їжі і через 2 години.
Якщо ваші показники дуже різні - вранці сеча повинна бути кислою, і у вас є лужна - то у вас є кислота, що регулює тіло і соди покращить стан.
Вранці, як тільки ви прокинулися. Saliva повинна мати рН 6,5 до 7.5. Якщо реакція лужна вранці, тіло також киснеться.
Якщо у вас є дані про аналіз крові, ви також можете допомогти вам.
Це додаткова допомога тим, хто насправді не довіряє своїх почуттів!
Автор: Галина Аполонская
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.prodolgoletie.ru/kak-prinimat-sodu