Дивна алкалізація тіла: як взяти соду

У цій статті я даю вам кілька рецептів, включаючи доктор А.Т. Огулов на використання соди. Так, хто і чому слід приймати соду всередині? 1. Сода створює лужне середовище, в якому ракові клітини, віруси, протозоа, бактерії і т.д. не може жити і розмножуватися.

2,2 км Сода підвищує імунітет

УВАГА! Некоректний прийом соди може завдати шкоди організму! Консультація фахівця

Тут не є вичерпним переліком захворювань і симптомів, коли допомагає сода:

• Для профілактики і лікування онкологічних захворювань;

• Для пом'якшення кашлю при застуді і бронхогенних захворюваннях;

• При захворюваннях шлунково-кишкового тракту;

• Для лущення тіла і розчинення каменів в жовчі, сечовому міхурі, в нирках;

• Для розчинення вкладів в суглобах, в хребті;

• Щоб тонка і лущення крові.

Для зовнішнього застосування:

• Для видалення свербіння від комах укусів;

• Для інгаляцій для застудних і сорок;

• При запаленні очей (кон'юнктивіт), можна мити очі слабким розчином соди;

• Для очищення і відбілювання зубів;

• Для лікування грибкових захворювань рук і ніг (діє від слабкого розчину соди);

• Для розм'якшення кератизованої шкіри на ліктях і ногах (теплові ванни з соди);

• Для содових ванн.

Правила Сода.

1,1 км Пити соду на порожньому шлунку вранці

2,2 км У день пити соду між стравами - не менше 30 хвилин до їжі, 1 година після їжі. Немає їжі в шлунку, тобто не повинно бути травного процесу.

3. У Починайте на кінчик ножа, якщо ви ніколи не прийняли соду! Додайте трохи кожного разу.

4. У Займіть курси содови, або 1 раз на тиждень, місяць. Послухайте своє тіло. Якщо він не хоче соди, не ріже його!

Як ви берете соду?

Я буду обговорювати деякі способи взяти соду, докладніше.

Профілактика.

1 спосіб

Уранці на порожньому шлунку 1/3 чайна ложка соди (або менше) розчиняється в невеликій кількості гарячої води, додають холодну воду до 1 склянки (для того, щоб температура набула близько 40 градусів) і пити. Якщо для шлунку, то пити повільно, для інших органів можна швидше пити.

Пити до 3 разів на день. Курс: 1-2 тижні, максимум місяця.

Ще один варіант: ви можете прийняти життя 1 день на тиждень. Я віддаю цей варіант.

Послухайте своє тіло! Якщо ви не хочете соди, це викликає блювоту, нудоту, відторгнення - зменшити дозу або відмовитися від соди в цілому.

Наприклад, мій тіло просто хоче соди! Я люблю свій смак, я просто хочу її!

2-й спосіб

Пити вранці на порожньому шлунку 700-900 мл розчину соди. 1 чайну ложку соди залити окропом так, щоб вона засмічує, потім розвести до необхідної температури.

Пити всю річ вранці. Цей прийом соди допомагає очистити печінку, усунути паразити і підвищити імунітет. Пити щодня на тиждень, потім 1 раз на місяць.

3 спосіб

2 рази на тиждень, щоб пити на порожньому шлунку таке розчин: 1⁄2 чайної ложки соди розчиняють в гарячій воді, додають до 500 мл і пити на порожньому шлунку.

Терапія

Дози обираються індивідуально!

Залежно від ступеня тяжкості захворювання кількість соди може досягати до 6 столових ложок на добу. Як мінімум, Роех говорить про такі кількості у своїх листах, а також прозвучав у програмах Г. Малахова.

Але тут я не можу порадити вам, потрібно розібратися в кожній ситуації окремо. Ви можете зв’язатися з нами через сторінку «Контакти» та «Мої послуги» для персональної консультації.

Щоб перевірити, чи потрібно пити соду, можна зробити експеримент.

Купити смуги (лімусовий папір) для визначення рівня рН. Ці смуги фарбуються в різних тонах залежно від рівня рН.

Найзручніше проаналізувати рівень рН сечі і слини. Щоб зробити це, просто змочити смуги з сечею або слиною і порівняти колір зі стандартом.

Уранці рН сечі повинні бути кислими і в діапазоні 6,0-6.4. Під час дня відповідь сечі може відрізнятися до 7.0.

Перевірте реакцію сечі вранці на порожній шлунок, а потім вдень або ввечері 2 години до їжі і через 2 години.

Якщо ваші показники дуже різні - вранці сеча повинна бути кислою, і у вас є лужна - то у вас є кислота, що регулює тіло і соди покращить стан.

Вранці, як тільки ви прокинулися. Saliva повинна мати рН 6,5 до 7.5. Якщо реакція лужна вранці, тіло також киснеться.

Якщо у вас є дані про аналіз крові, ви також можете допомогти вам.

Це додаткова допомога тим, хто насправді не довіряє своїх почуттів!

Автор: Галина Аполонская

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.prodolgoletie.ru/kak-prinimat-sodu