Невеликі кроки до великої мети

Про свою мотивацію Що виштовхує нас через життя, дає нам силу вранці, щоб отримати навчання, провести вечір в танцювальних класах або заняттях з йоги? Що дає нам силу прагнути більше? Ми всі необхідні мотивації. Багато людей шукають мотивацію зовні. Ми дивимося на інших людей і ми надихнули, «Якщо вони можуть, я можу!» Але як довго ми вижили на чужій мотивації?

Зробляючи натхнення і енергію від інших, ми rush для зміни нашого життя: ми робимо чудові плани підкорення тренажерного залу, зміни образу і соціального кола, режиму дня або нашого хобі загалом, але як довго ми маємо? На краще, після тижня ми ходимо з нашими очима виявилося і відчуваємо, щоб покласти його злегка, не Comilfo.

На запозиченій мотивації ви не будете далеко. Ми не знайшли нового джерела. Я часто зробив великі плани і кинути до досягнення другої точки. І тільки взяв і пішов, без планів, від початку до тренажерного залу, потім танцювати і так на крок за кроком.

Чому? Почуття.

Мій рівень самооцінки ніколи не дозволяв мені бути слабким, ледачим, жити з внутрішнім дискомфортом і самовтомленням, тому я завжди прагнув змінити. Але часто мої щоденні дії не зустрілися з глобальними цілями. Я хотів би мати тонке тіло - на шляху до роботи, я пішов на французьку кондитерську крамницю, я хотів танцювати - Я подарував страх бути смішним.

Тексти пісень, а це означає: А потім просто вирішили самі, що моя внутрішня жінка хоче. Тексти пісень, а це означає: І кожен раз я зробив річ або річ, я думаю, якщо він підходить для моєї мети, це крок вперед або назад для мене.

Тільки з такими невеликими кроками ви досягнете своєї мети.

Автор: Сабіна Мамадова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: .justbefit.ru/en/blog/2015/04/16/Malenkimi-shagami-k-bolshoj-celi/164