П'ять етапів любові

Ми мріємо про справжню любов, яка прослужить всім нашим життям, незалежно від того, скільки років ми перетворимо і незалежно від того, які судові процеси ми повинні бути завершені. Майже всі любителі, які вирішили підключити їх життя, переконані, що вони обов'язково зможуть зберегти свої стосунки для життя. На жаль, багато шлюбів досить швидко падають.

Коли частина, багато колишніх дружин помилково вірять, що вони просто обрали партнера «невинного». Після болючого процесу розлучення вони знову згортають на пошук своєї «реальної» половини. Але вони не дивляться там.

Сімейні та шлюбні психологи вважають, що серйозні стосунки між чоловіками та жінками проходять через п'ять етапів. Більшість пар застрягають на третій стадії, збираючи його на «кінець», якщо насправді це початок будівництва справжньої і тривалої любові.

Етап Один: Попадання в любові є хитрістю, що природа використовувалася з давніх часів, щоб отримати людей, щоб дружити і продовжити свого роду. евфорія, що любовний досвід є дією коктейлю гормонів, таких як допамін, окситоцин, серотонін, тестостерон і естроген. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми впевнені, що ми будемо любити один одному, поки смерть не беремо. І до тих пір, поки ми залишимося під впливом ударної дози «любних гормонів», ми не зможемо думати і оцінювати ситуацію раціонально. Всі спроби інших "коректувати наші мозки" приречені.

На цьому етапі відносини переходять в категорію «серйозний» і ми стаємо парою. З'являються плоди любові. В зв'язку між нами стає сильнішим – це час інтимності та радості. Ми вже знаємо, що наш партнер любить, ми хочемо зробити його щасливим. Ми будуємо наше спільне життя.

На цьому етапі метелики в шлунку дають можливість відчути безпеку, теплоту і спільноти інтересів. У ліжку, колишня пристрасть не може бути, але наше інтимне життя повністю задовольняє нас. Всі наші зусилля оцінюються, а також не забули нас, щоб помперити. Ми віримо, що це сімейне щастя, ми заслугимо, і тому він прослужить назавжди.

І коли третій етап, ми бачимо його як катастрофа.

3-й етап: Розпад ілюзій Ніяких приготованих нас на цей етап, ніхто не попередив про свою непривабливість. За цей період з’явились два попередні шлюби.

У цей період все починає руйнуватися – хтось повільно і поступово, хтось дуже швидко. Ми починаємо турбувати і дратувати дрібні речі. Ми не впевнені, що любов нашого партнера і пропонуємо набагато менше занепокоєння один одному. Ми відчуємо, і ми хочемо вийти з неї.

Ми сердитися і сердитися, ми відчуваємо глибоко боляче і самотні. У цей час деякі намагаються відволікати себе, завантажуючи себе роботою, деякі витрачають більше часу з друзями, але в будь-якому випадку відчуття незадоволеності виростає як сноуборд. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми довго для нашої колишньої любові, але ми не розуміємо, де вона пішла і як її повернути.

Іноді один з партнерів вирішує закінчити відносини, а іноді люди продовжують існувати разом, залишаючись «своїм людям».

У цей період люди часто хворіють, і це стосується організму, психіки і душі. Моя дружина і я, наприклад, як розвивалися проблеми серця в цей період, так і у нас були діагностовані фібриляції передсердь. Я почав серйозні проблеми з ерекцією. У правді цей період був зав'язком.

Але ми не дали. «Якщо ви збираєтесь, не зупинитесь». До третього етапу відносин він підходить і можливим.

Позитивна сторона третього етапу полягає в тому, що ми втратимо багато ілюзій про себе і нашого партнера. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Моя дружина і я був разом протягом тридцяти років. Ми подолали цей непростий період, навчилися вести переговори та переміщатися на наступний етап наших відносин.

Етап 4: Будівництво дійсно міцних відносин Одним з найбільш цінних уроків етапу є розуміння того, що викликає конфлікт і біль. Як і багато дітей, моя дружина і я виросла в менш процвітаючих сім'ях. Моє батьківство страждало від депресії, і мій батько навіть спробував самогубство, коли я був лише п'ять. Мій батько дружини був жорстоким чоловіком і збити його матір. Вона побігла від нього, щоб врятувати себе і її дочку. У нас є рани, і нам потрібна любов і підтримка.

Психологічні дослідження показали, що травми, які виникають в дитинстві, можуть вплинути на фізичне і емоційне здоров’я людини в майбутньому і впливають на те, як їх відносини з іншими розвиваються. Я знайшов посилання між спробою самогубства батька, коли я був п'ять і моїм дорослим депресією і еректильної дисфункції.

Моя дружина і я навчився бути союзниками, які допомагають один одному краще зрозуміти і зацікавити наші рани. Як тільки це сталося, любов і сміх, які ми подумали, що назавжди заселилися в нашому домі. Ми почали бачити один одного дивовижних людей, які постраждали багато в минулому і тепер нагороджені любов'ю один одному, хто допомагає один одному зацікавити травми нашого дитинства.

Тексти пісень, а це означає: Є нічого більшого, ніж бути з ким-небудь, хто бачить вас, як ви і любить вас, як ви. Ми усвідомили, що ми болили один одного, бо ми були поганими людьми і припинили любити один одному, але тому що рани нашого минулого не лікували.

5 етап: Створіть світ разом Ми знаємо, що світ не ідеальний. Не існує кінця війни, конфлікту та насильства. Ми іноді сумніваємось, що людство вижити на цій планеті.

Я іноді думаю, що «Якщо навіть два словацькі люди не можуть погодитися, як ми сподіваємося на створення світу, що дозволяє кожному існувати толерантно? й

Але можна подивитися на неї з іншого боку. Якщо два люди можуть вчитися розуміти один одного і побудувати сильні відносини, можливо, світ має шанс вийти з постійного конфлікту.

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Mixstuff.ru/archives/91674