Максим Кушнер: Проект My Living Vega допомагає покращити життя.

Максим Кушнер, інвестиційний банкір від кредитного сусея з 16-річним досвідом та співвласником йога-студії NYM Yoga, про свій новий проект – інтернет-сайт Living Vega, метою якого є популяризація ідеї свідомого способу життя серед росіян.

Фантастика з здоровою їжею та фітнесом, яка прийшла до Росії з Заходу, вже давно пройшла через пікову фазу, і сьогодні, наступні світові тренди, співвітчизники прагнуть зробити своє існування гармонійним, духовно наповненим і безпечним. І це означає підвищену увагу на власне життя людини в плані споживання, що, будучи фундаментом життя людини, значно впливає на його здоров'я і тривалість життя.

Проекти Жива Вегас Це може допомогти своїм користувачам жити краще, приймаючи змістовний підхід, щоб здавалося б, знайомі речі. Розумність – ключове суспільне повідомлення усього проекту. Максим Кушнер, творець і ідеолог проекту, переконаний, що необхідно постійно приймати невеликі кроки для покращення вашого життя, особливо в умовах негативного впливу навколишнього середовища (стрес, бідна екологія) на жителів великих міст.

Максим Кушнер

Щоб вирішити цю проблему, за словами Кушнера, необхідно підвищити рівень обізнаності існуючих проблем і запропонувати альтернативу використовуваним продуктам. «Це дуже важливо, щоб відкрити очі людей до повсякденних помилок і розповісти людям, чому ви повинні уникати поверхневого споживання і іноді думають про те, що прихована за етикеткою шампуню, який порошок безпечний для миття вашого дитячого одягу, який пляшка краще пити воду з», - пояснює Максим. Після народження моєї дочки я почав звертати увагу на продукти, які я використовую в повсякденному житті, і часто довелося принести прийнятні варіанти з Америки. Я хочу широкий спектр екологічно чистих продуктів, які нешкідливі до здоров’я, які будуть представлені в Росії. й

Встановивши цю мету, Максим вирішив, що він інвестував у себе проект, хоча б у формі. «Це буде можливо думати про притягнення до банківського фінансування або статутного капіталу, коли проект набуває великих і торгових каналів», - сказав він. Початкові інвестиції, партнерства з надійними постачальниками та галузевими організаціями, професійна команда десятих людей – це ключові ресурси, які були зібрані під час запуску проекту.

Жива Вегас (літерально: зірка життя) з'явилася в Інтернеті кілька місяців тому і є збалансованим поєднанням способу життя блогу, що сприяє ідеї свідомого вибору, і інтернет-магазину, де ви можете знайти органічну косметику для самодогляду і домашніх продуктів з еко / біосертифікацією.

Максим зумів створити стартап з маркетинговою ноу-хау: інформування потенційних покупців збільшує ступінь зацікавленості та довіри в натуральних і нешкідливих продуктах і допомагає зробити «інформований вибір», стимулюючи продажі. У рамках проекту представлені матеріали про здоров’я, красу, духовну практику, а також розповідають про яскраві люди, які зуміли жити гармонійно в мегаполісі. Блог, в свою чергу, створює додаткові можливості для PR і просування в Інтернеті, забезпечуючи якісний контент для соціальних мереж. Контекстна реклама і оптимізація також включені в рекламну стратегію, яка спрямована не тільки на розвиток концепції, але і на просування окремих брендів.

На сьогоднішній день комерційна складова проекту позбавляє від ЗМІ, яка пояснюється великим обсягом офлайн-задач, які необхідно вирішити перед початком продажів: погоджуватися з постачальниками, дебурзькою логістикою та платіжною системою, проводити сертифікацію. «Увімкнути онлайн-роздріб ще не повністю оперативно, і ми ще встигли регулювати ряд аспектів, вже є продажі». Крім того, ми знайшли оптові дистрибуції каналів: салони краси, магазини – всього близько 15 балів – взяти наші товари на продаж, Максим ділиться своїми першими успіхами.

Після того, як мережа поставок повністю встановлена, сайт Living Vega буде найкращим продуктом з Європи, Америки та Росії, які відповідають стандартам якості. Широкий асортимент пропонує покупцям різні ціни.

Безсумнівно, твердий фінансовий фон допомагає Максиму досягти можливих галузевих ризиків, так само як він допоміг йому вибрати досить перспективну нішу для бізнесу. Після закінчення фінансового університету в Бостоні він працював в інвестиційному банку, в приватному фонді акцій та керованому приватним капіталом.

Потенціал обраного напряму підтверджено дослідженнями РБК, за яким ринок інтернет-торгівля в косметиці та парфумеріях є швидким продуктовим сегментом в галузі електронної комерції; одночасно сегмент природної та органічної косметики активно зростає частка ринку.

Максим ентузіазмований про перспективи проекту. «Упродовж шести місяців ми плануємо забезпечити повну роботу обох напрямків проекту», - сказав він. Щодо довгострокового бачення, в п'ять років я хотів би мати впізнаваний бренд, розвинений медіа-ресурс, покриття всієї країни, система розподілу свердловин, широкий вибір натуральних продуктів, в тому числі місцевих продуктів. Можливо, в певній точці ми розширимо в їжу. Про це зараз, але я думаю, про можливості прийняття проекту в автономному режимі та організації власного виробництва. й

З такими амбітними планами, Максим повинен провести практично весь вільний час на своєму інтернет-проекті, вирізати лише кілька годин на тиждень не граючи в спорті: плавання, йога, біг, перехресний одяг. Тим не менш, цей ритм життя підходить йому, тому що він вважає, що хороша ідея лише десять відсотків успіху, решта працює. І трохи удачі. Успіх, Максим! Видання

574197

Фото: Михайло Бгачов

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: finbuzz.ru/maksim-kushner-credit-suisse-moy-proekt-living-vega-pomogaet-uluchshat-jizn/