Як зупинитися на будь-якому місці

«День був красивим. А потім ці люди переплітаються. Весь час. Як боротися з ним і зупинитися на невеликих і великих зрідках, говорить журналіст Ерік Баркер, автор блогу про саморозвитку Баркінг Вонг Дерево.

Кожен має моменти розчарування. Хлопець перед дорожніми приводами, як повна idiot. Бос було знезараження. Ваш партнер не слухає вас. І іноді все відразу. Що робити? Один чоловік прийшов до вирішення всіх цих проблем.

Albert Ellis є дуже специфічним характером. Спори Франк. Маленький повзучий. Книга, яка зробила його славу, «Щоб не помилитися у всьому – так, у всьому». Це мистецтвознавець, але це непрофесійне, це не так? Але ось те, що в одному опитуванні психологів Елліс посідав другу на списку найбільш психотерапевтів історії. Сигмунд Фрейд прийшов другий.

Елліс розробив систему РЕПТ - раціональної емоційної поведінки. Вікіпедія говорить про це: «Вплив базових теоретичних пропозицій та терапевтичної ефективності РЕПТ підтримується багатьма експериментальними дослідженнями». Система працює. І це досить просто. Давайте розбити його вниз.

р.

Головне, щоб взяти участь у роботі Елліса, це те, що ви не отримуєте очікувань про події навколо вас. Ви зазначте свою віру. Це ідея від класичної філософії Стоїксу, і Елліс довели, що вона насправді працює. Ось що він писав:

“Якщо ви розумієте, як роздратування ви, коли ви нав’язуєте irrational ‘should’, “should”, вимагає і команди на себе, підсвідомо проштовхуючи їх у Ваше мислення, ви можете практично завжди зупинити себе. й

Застрягти в трафікі, і що робить вас сердитися, прямо? Не подобається.

Трафікні варення відбуваються. Але ви думаєте, що вони не повинні бути, коли ви на дорозі. Ці слова: «Ви не знаєте»

Наприклад, я розповім, «Цей головний біль, ймовірно, не працює, але спробувати це». Ви спробуєте. І не працює. Ви не розчаруєте.

І я кажу, "Цей інструмент завжди працює." І не працює. Тепер ви занурилися. Що ще? Ваші очікування.

Досить простий, huh? Як змінити свою віру? Елліс має відповідь.

Всесвіт не приймає своїх замовленьВсе розбито на чотири прості точки.

1,1 км Активатори, хостільні події. Трафік страшний.

2,2 км Ваша віра. Вони часто ірраціональні. "Чому не потрібно з'явитися мені." Але буває.

3. У наслідки. Ти сердитися, засмагати або пригнічувати.

Дуже рідко міняти пункт 1. Але ви можете добре змінити пункт 2. А потім абзац 3 зміниться. А...

4. У Спірайте свої порушні переконання. "Читати другий". Коли всесвіт гарантує мені життя без проблем? Не сталося. Передбачено трафік. Буде. І вижити.

Шукайте віру, які висловили слова «добрий», «добрий», «добрий». Це проблема.

У вас є право на бажання, бажання, до спраги. Немає того, що ви повинні бути нечутливим журналом.

Ось як Ellis запропонував:

«Я хотів би мати успіх, затвердження, комфорт», а потім зробити висновок, «У мене не доведеться їх мати». Я не вмирає без них. І я можу бути щасливим (хоча не повністю) без них.

Ви не можете подавати Всесвіт до вашого заповіту. Це де фрустрація і небезпека creep в тому, що таке богоподібне існування не раціонально.

І з Елліса:

Якщо ви наполягаєте, що ви завжди повинні мати або зробити щось, ви думаєте, Я хочу, щоб мати успіх, погодження або задоволення, я повинен мати його в будь-якій переконливій ситуації. А якщо я не отримую, то страшно, я не можу стояти його, я другокласна людина, яка не може отримати її, і світ страшне місце, тому що це не дає мені те, що я повинен мати! Я ніколи не отримую, тому щастя неможливе для мене.

Коли ви сердилися, роздратовані, або пригнічуються, дивляться на ірраціональні переконання.

Люди завжди повинні лікувати мене досить і добро. Чи звучать раціональні? Важко.

«Я повинен бути успішним. Якщо це не так, я втратив, я втратив. Дійсно?

Цей чоловік повинен любити мене або я гине. Ні, ні, ні, ні.

Ось що Елліс говорить:

«Що хвилює вас останнім часом? Зустріч нових людей? Чи можете ви зробити роботу? Чи ви переможете затвердження когось, що вам подобається? Чи пройдете іспит? Чи буде ви добре в інтерв'ю? Тексти пісень, а це означає: Чи ви виграєте теніс або шахи? Ви отримаєте хороший університет? Чи знаєте ви, що у вас є серйозні захворювання? Чи буде ви лікуватися нестерпно? Шукайте команди або вимоги, спрагу за успіх або затвердження, яка виробляє вашу тривогу або зайву тривогу. Що таке твій «добрий», «добрий»?

Якщо ви дійсно захочете ваші порушення, то змініть все? Ноп.

Але коли ви починаєте цікавити, ви побачите, що ваші очікування не відповідають дійсності. І з деякими зусиллями, ці очікування почнуть змінюватися. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Ideanomics.ru/? р=4035

Категории

Смотрите также

Новое и интересное