1 дивовижний трюк, який допоможе заспокоїти будь-яку дитину

Ніяких подобається дітям кричущим з небезпекою або життю. Це не означає, що ми не любимо дітей. Це означає, що біологічно все влаштовується таким чином, що ми не можемо перенести це кричу.

Я знаю, що це краще, ніж будь-який. За 12 років життя я був вчителькою школи. Я потурбувала дітей, які не були власними. Ні в домашніх умовах, ні в класі я користуюсь тактикою для спинки старту. Не працює.

У мене є один трюк. Я використовував його щодня в школі. Він допомагає мені підняти свої діти.

Ось кілька ситуацій, в яких вона допомагає:

- Дитячі сперечання;

Діти не роблять те, що ви просите їх зробити.

Діти не слухайте, що ви скажете.

Дітям поводитися дуже гучно;

Діти покажуть вам подразнення.

Діти. Діти. Діти.

Ви знаєте, що проблема з нашою культурою? Віддає особливу увагу дітям. Підказка полягає в тому, що якщо вони не люблять щось, ми дорослі повинні зафіксувати його прямо. Але де ми в цьому сценарії? Чому ми повинні бути впевнені, як соціальні послуги?

Я знаю відповідь. Я знаю, як її виправити.

Де ви зазвичай йдете, коли діти не заважають? Ви схильні бути зайнятими на кухні, розмовляючи по телефону, або в іншому кінці кімнати: малюк на підлозі, ви на дивані.

Ось так, що ви не навколо них.

У класі, де учитель завжди сидить на столі, діти завжди зроблять шум. Якщо ви занадто зайняті, щоб провести час з вашими дітьми, або занадто сердитися в кінці дня, не дивитесь, що ви повинні жити в них по всій кімнаті, щоб заспокоїти їх.

Мій трюк, що якщо я хочу заспокоїти їх, я просто...

Я ходию, щоб розшукати дітей і спокійно покласти руку на плече. Або назад. Або я надішлюся і починав діалог з ними.

Я б сказав, що 90% часу, коли вам потрібно заспокоїти дитину або дитину, достатньо підійти до нього.

Я спробував цей трюк знову і знову: він працює. Тепер, замість того, щоб я проживаю у своїх дітей, я просто до них ближче.

Коли мої діти погано в номері, я не збираю з кухні, щоб заповнювати. Я ближче.

Коли мій малюк стверджує, кричущий, підніме голоси один одному, я просто ближче.

Коли мої діти ігнорують мої запити, я не змусив їх голосувати. Я ближче.

І в 90% випадків працює. І я знаю, що я завжди можу тримати спокій і спокій в будинку, перш ніж вийти з руки.

ЗареєструватисяВидання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/psycho?w=wall-41883468_123671