5 Кращі веб-служби для перетворення файлів

Я повинен швидко конвертувати файли раз на місяць. І кожен раз я можу вибрати між, здавалося б, послуги, які просять зареєструватися, потім перевести тільки один файл з усіх безкоштовно. Ось п'ять сервісів, які вони повинні зробити – конвертувати файли без удару.

У зв'язку з технологічними роботами ми надаємо послуги з конвертації файлів. По-перше, служба повинна добре виглядати. Я не говорю про сучасні тенденції або матеріал дизайну – це просто потрібно використовувати. По-друге, служба повинна бути безкоштовною і не вимагає реєстрації користувачів або контактної інформації. Ці вимоги, отримані від неімпортних інструментів, залишаючи лише гідні варіанти.

Замша

Zamzar може конвертувати все. Сервіс підтримує 1,200 перетворення. Ось короткий список доступних форматів: PDF, DOC, FLAC, MP3, AVI, MP4. Є також менш поширені, як XPS або AIFF. Щоб надсилати файли, служба потребує вашої поштової адреси. Тим не менш, за кілька років використання Zamzar не було жодного спам-пам'яті.

ХмараКонверт

Цей сервіс має перевагу над іншими - один раз конвертація завершено, він може зберегти файли в хмару. Підтримка Dropbox, Google Drive, OneDrive і Box. Список форматів є також значним - є більше 200 з них. Недолік є очевидним: з сервісом вам доведеться поділитися доступом до облікового запису в сховище.

Перетворення. Файли

Веб-сервіс, який виглядає як Windows 98, і все ж робить свою роботу стабільно і ефективно. Перетворення. Файли не вимагають ніяких контактних даних від користувача. Але якщо ви хочете отримати посилання на перетворені файли, ви повинні ввести адресу електронної пошти. Або почекайте закінчення процесу на сторінці.

Інтернет-перегляд

Для швидкого перетворення потрібні послуги. Якщо потрібно зафіксувати щось в процесі, то краще використовувати онлайн-перетворювач. Залежно від типу файлу, служба пропонує обрізати її, змінити бітрейт або обертати зображення. Ви також можете завантажити файли з Google Диска або Dropbox.

Послуга безкоштовна, але з обмеженим розміром файлу до 100 мегабайтів. Якщо ви хочете конвертувати більший файл, вам доведеться придбати доступ протягом 24 годин або підписку на місяць.

Мали

Найчастіше необхідно конвертувати PDF формат. Smallpdf працює як спосіб. Але його функціонал розширюється далі. Послуга може поєднувати файли, відокремити їх і видалити пароль з заблокованого файлу. З усіх послуг в колекції тільки Smallpdf має сучасний дизайн. опублікований

Автор: Олександр Мураховський

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: lifehacker.ru/2015/09/23/convert-online/