Аміак - незамінний помічник в домашніх умовах і в саду!

Чи знаєте ви, що аміаку відмінно справляється з комахами, шкідниками і допомагає кімнатних рослин? Це може повернутися до підборів дитячої м'якості, а також відмінно очищати ваші вікна і відбілити вашу нижню білизну?

Аміак розчин відмінно очищається взуттям сушеної (на літрі води 1 ст.л. л. аміаку, а з звичайною щіткою замші, рясно змоченою в цьому розчині, протріть наше взуття). Для повернення блиску на срібні вироби досить протерти їх вовною тканиною, замоченою в аміаку.

За допомогою аміаку дуже легко і швидко видаляються йодні плями. Розчин 1 ст.л. ложка аміаку і 1 склянки води.

91562.

Аміак: Використовуйте проти комах.

Іноді на кухні немає міцності, які в нескінченних успіхах з'являються на кухні. Аміанія також допоможе тут!

Необхідно додати 100 мл аміаку до 1 л води і мити всі кухонні меблі з цим розчином. Не боятися конкретного «флавора» - це погода в декількох хвилинах. Для нас. І відчуйте його довго і забудь шлях до вашого будинку.

Аміак також допоможе від богів комарів і мошок під час пікніки в природі. Для того, щоб обприскувати місце відпочинку з цим інструментом і миром буде надана вам. Знову аромат для людей буде нематеріальним в пару хвилин.

Аміак: використання в країні

Вентилятори вирощування квітів, томатів та інших квіткових і овочевих культур слід також звернутися за допомогою до спирту. Дуже люблять лілії, клематис, герані, огірки запліднюють цим інструментом. Досить розчинити 50 мл нашатирного спирту в 4 літрах води і ваші рослини будуть вдячні Вам за здоровий вигляд.

До речі, можна поєднувати приємні з корисними: кімнатні рослини з таким розчином. Не пахнуть, немає комарів, а в той же час - запліднені квіти:

Свербіж від комарів можна видалити шляхом протирання біту на ділянці аміаку ( суміш рівних кількостей аміаку і води) або розчину питної соди (1/2 ч. ложки на 1 склянку води).

Миття вікон

Для збереження віконного скла миємо довше і легше мити їх пізніше від забруднень, чисте скло протерти сумішшю води (30 частин), гліцерину (70 частин) і кілька крапель нашатирної спирти. Склянки протирають такою сумішшю менше забруднених, лід не утворює на них взимку. При промиванні скла разом з гліцероловою плівкою, бруду, які розселилися на ньому, легко змивається.

Сухий ультрамарин синій дає склянку блакитного відтінку.

Теплий розчин солі допомагає швидко очистити вікно льоду. Потім висушіть скло.

Ваші підбори будуть любити дитину.

Цей дуже хороший рецепт допоможе тим, хто має грубі руки, тріщини на підборах, пальці, пальці «Клубний» і «шкарський». В цілому вони мають два рецепти з гліцеролом, але вони обидва працюють. Ми приймаємо гліцерол, я купую 5 бульбашок одночасно. У першому випадку можна з оцтом, в другому з аміаку. Аптека бульбашка з гліцерином не заповнюється до кінця, тому додаємо оцет до неї, відбиваємо її. А якщо з аміаку, то перемішують в співвідношенні 1: 1 (гліцерин і спирт). Ви можете потерти цю суміш як вранці, так і ввечері, вночі п'яти, підошви, пальці і через кілька днів ви побачите дивовижний результат. Ваші підбори стануть рожевими, нігті нададуть гарний і блискучий колір. Також можна змащувати лікті рук. Ця суміш дешева, доступна, правда.

Як ви відбілити нижню білизну?

Ammonia є відмінним відбілювачем. При промиванні лляної або бавовняної продукції, коли замочування, залити 5-6 столових ложок нашатирного спирту. Аміак пом'якшує воду, і зменшує вплив магнієвих солей, фактично через які білі речі набувають жовтувато-білий відтінок. Для підвищення ефекту аміаку можна додати пару ложок турпентину. Після миття залиште пральню, замочену протягом 10 годин в розчині води і скипи, в співвідношенні 5:5.

Для відбілювання вовни і шовкових речей готують це рішення:

- 12 л води.

- 8 ст.л. солі

- 50 грам порошку

- 3 ст. перекис водню

- 30 мл аміаку

Замочений протягом 4 годин, при температурі 40 ° С.

Оздоровчі цибулини без хімії

На ній з'являються всі пошкодження секретного стовбура: на ньому з'являються пір'яні блискавки, смуги. Якщо ви розбиваєте такий перо разом, ви можете побачити всередині маленької личинки шкідника.

Допомагає в першій половині літа, поливаючи посадку аміаку (1 ст.л.). ложка на відро води) раз на тиждень. Це азотне добриво, і запах-заспокійливий агент.

Для того, щоб запах аміаку прослужити довше, після деякого часу після поливу ліжко необхідно розм'якшити.

Боротьба попелиці

І я прочитав ще один засіб: 2 тонусні ложки аміаку беруть на відро води і додають невеликий пральний засіб (для кращого дотримання) і рослина посипається цим розчином, як попелиці від аміаку, і він швидко випаровується і якщо він отримує на листках, то тільки користь буде (як добриво) ...

Це те, що Курдюмов написав у своїй книзі «Смарний сад».

Якщо добре атакувати попелиці, її легко вдарити з аміаку. Його розчин в воді аміаку. Дві столові ложки нашатирного спирту на відро води плюс наклейка - ложка шампуню або прального порошку. Афід падає в ударі. І аміаку швидко випаровується і трохи набуває в лист - це звичайний позакореневе азотне живлення.

Як позбутися від моркви і цибулі?

Найпростішим способом є лікування клумб з слабким розчином аміаку (висока концентрація аміаку 0,1%). Можна використовувати аміаку - 1 мл. на 5 л води.

Незамінний помічник боротьби з ведмедем

Я дуже щасливий, якщо мій відгук буде корисний для всіх і допомогти. Я живу з родиною в с. У нас є власний сад. І цього року було просто нічне Їм все від насіння до розсади. А на сільських ділянках, влітку без збору врожаю – рік без збору врожаю. Я висаджу сівалку, і ведмедя його їсть (максимально тиждень і сад загалом, як ніхто не висаджений). І найголовніше, отрута не бере її. Я вже страждав.

Я пішов на ринок для нової сівалки. Грандепаренти продають розсаду капусти (повний, великий, зелений), добре, гріх просто не приймати. Я збираю його на третій раз, і ведмедя все їсть. Моя бабуся сказала: Я навчаю вас, як боротися з нею. На аптекі ви купуєте нашатирний спирт, потім розвести його 10 мг на 10 л води.

А коли ви посадите розсаду, ви залите півлітрову баночку під кожним кущем. І все, і з розсадою ви будете з урожайом. Я зробив це на другий рік, і ви знаєте, це допомагає. Я висадив свою теплицю в цьому році. Як засіяли насіння, заливають клумбу розчином нашатирного спирту і хочу сказати результат на обличчі (мі саджанці). Тепер я купую аміаку з великими пляшками 100 мг ) і радимо всім. У моєму випадку гострий запах навіть плюс мінус.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/aidacha?w=wall-41002749_25774