10 порад для фрілансера на відповідність

Багато хто з вас, ймовірно, знайомі з таким способом життя як фрілансування. Немає сумнівів, що фланг набагато більше, ніж просто робота. Фрілансер радикально відрізняється ритмами його існування від людини, що проживає в офісі протягом 8 годин на добу 5 днів на тиждень.

Офісний працівник може дозволити собі поділ часу на роботу та неробочу роботу. Фрілансери часто розповідають про те, як працювати повільно і впевнено захоплюють всі години в день, не приділяють рясно спати.

Вдень роботи в офісі часто починається вранці і закінчується ввечері. Звичайно, є винятки, безкоштовні графіки відвідувань, але відбувається синхронізація працівників офісу. І це дуже мотиваційне ставлення до чогось режиму. Але це одна річ, коли ви встановите свій годинник тривоги в 7 кожен день і перейдіть, де ви будете працювати, а потім поверніться і насолоджуйтеся парою годин безкоштовного часу від значущої діяльності. В іншому випадку, коли він забирає весь час.

Після того, як цитувати на Bashorg, зліва від жіночого фрілансера. "Одній день", - написав вона, "Я сидів у приміщенні, намагаючись зосередитись на роботі". Він розірвав коридор, іноді дивиться в приміщення з радісними криштами, маленьким сином. Тоді я думав, як добре буде мати місце, де не потрібно буде думати про повсякденні проблеми, де б не було дітей, але навпаки, будуть любити людей, з якими можна говорити, проконсультуватися. І це, коли він почав мені потрапити.

Робота в якості фрілансера накладає багато обов'язків і обмежень. І одна з головних проблем кожного, хто працює в домашніх умовах, є режимом дня.

Ми 10 порад сьогодні присвячені фрілансерам, але я впевнений, що резиденти офісу знайдуть щось корисне в них.

Починати час на час. Я буду. Ви не можете 7 разів на тиждень, але 5, ви можете 3 рази, але тіло є делікатною річ, вона не любить режим, тому спати правильний час з великим задоволенням і порушувати всі ваші плани. І буде режим.

Затишний годинник, як правило, вірний друг фрілансера, а також будь-який співробітник, який потребує допомоги у структуруванні часу. Ми пам'ятаємо цей пристрій ще раз.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви можете спати ще на півгодини і робити їх пізніше. Розуміючи, що потрібно одягатися, обладнати і витрачати певну кількість хвилин / годин на значущу, важливу і корисну діяльність від робочого місця мотивує Вас звернути увагу на ваш час. А що саме ви обираєте такий бізнес: джгут, поїздка до хліба для свіжого хліба або прогулянка до найближчого сміття може одночасно з пакетом відповідного вмісту - це залежить від вас!

Інші люди мотивують призначення навіть краще, ніж корисні речі. Якщо ви маєте угоду з кимось перехресними шляхами, ви не хочете доїхати на годинник тривоги і піти, навіть якщо ви пішли на місце в 5 ранку. Ні, ви можете, звичайно, скасувати і відкласти, але для того, щоб не загубити свої слабкі сторони, варто робити зустрічі регулярними і знайомими. Можливо, це ідея організаторів спільного сніданку. Фрілансери з'єднуються в зазначений час, сидять в кафе, чаті і, звичайно, мають сніданок.

Однак зустрічі можуть бути не тільки вранці. Коли ви встановите дату, він буде структурувати свій день. Довідковий пункт від якого можна буде розраховувати на робочі години.

Зайдіть сім годин, а потім смородина не впишуться в залишилися двадцять хвилин або сидіти до кінця вночі? Для запобігання цього з події Франческо Цирильо придумав Метод Подоро. Техніка проста: таймер виявлений протягом 25 хвилин. За цей час ви працюєте без відволікаючих речей. Починайте таймер на 5 хвилин і відпочивайте без того, як ми думаємо про роботу. Це повторюється до завершення конкретного завдання.

Спосіб названий після томатно-подібного кухонного таймера. Це саме те, що у Франції

Добре, добре структурований робочий час практично головний стан дотримання режиму.

Наше тіло потребує кисню. Звичайно, ви можете обмежити себе повітрюванням квартири. Але набагато корисніше, щоб вийти за межі своєї норки, де є багато повітря і він є свіжим за замовчуванням. Прогулянка чудово поєднується з ранковою діяльністю за межами будинку.

Ми знаємо, що краще їсти, простіше жити.

З причиною поділу їжі на сніданок, обід і вечерю. Це, серед інших речей, дозволяє структурувати день, розподіляти час між стравами і фокусом на ньому при плануванні справ. Звісно, ніхто не змушує нас їсти, якщо ми не хочемо. Але запланувати приблизний час обіду дуже важливо, щоб не витрачати зайву пару годин на невиліковну роботу.

Місце для роботи та відпочинку. Якщо ви не відокремите ці два проміжки, то буде складно виділити діяльність. Це не сприяє продуктивності або щоденній роботі. Немає такої речі, як домашній офіс. Звичайно, ви не будете носити комп'ютер від кімнати до кімнати, але якщо ви працюєте з ноутбуком, завдання спрощено. Хоча ми знаємо, що працівники на комп'ютері повинні витрачати час на дозвілля від нього.

Однією з основних проблем будь-якої людини, яка працює в домашніх умовах, є труднощі з ліжком. Не просто про оздоблювальні речі і йде в ліжко. Проблема часто починається після того, як ми не можемо спати. Ми знаємо, що сигналізація встановлена на 9 м, і це 3 м. Ми кладемо всі крапки на e сьогодні. Але я не можу спати в будь-якому оці.

Одна причина може бути відсутністю м'язової втоми з надмірною мозковою діяльністю.

Після того, як приїжджати додому, людина проводить деякий час. Звичайно, ви часто чули від службових працівників довгих оповідань про виснаження джемів трафіку або багатолюдного автомобіля метро. Що я сказав? Витягувати? Точно. Дорога на роботу - це не тільки замах великих міст, але і спосіб зношування тіла так, щоб вона падає дупа, ледь доторкнувшись подушки.

Якщо ви працюєте в гнізді, то вам потрібно «викликати» м'язи самостійно. Фітнес, басейн, будь-які інші види спорту, щоденне прибирання, ходьба або ходьба з магазину в декількох кілометрах від будинку з 20 кілограмами їжі під рукою - вибір ваших.

Це тривожний годинник знову. Цей час сигналує кінець основних заходів і збирається на ліжко. Звісно, важко, практично неможливо жити по будильнику все життя. Але вони кажуть, що це займає три тижні для розвитку звички. А потім зникнуть дії, а необхідність постійної сигналізації. Головне, що ніколи не змінює цю звичку, навіть у вихідні дні, отримуючи в цьому ж 7 ранку, і збираєтеся розміститися в 11 ввечері.

Ще одна важлива деталь: закохатися, потрібно зупинити мислення пристрасно. Нехай підуть всі завдання, розслабляйте і дайте думки плавно і неконтрольовані. Щоб зробити це, принаймні за годину до сну, краще робити щось спокійне, не пов'язане з денним доглядом і багатим світом інтернету. Молитви перед сном, розслабляючі гімнастики, м'ятний чай, ароматна або тиха розмова на кухні ... І, звичайно, будильник на ранок!

Може кожен день бути плідним і радісним. Видання

Автор: Юлія Гейди

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/10-sovetov-dlya-frilansera-po-soblyudeniyu-rezhima/