7 Знаки зрілої жінки

Хто дорослий, зроблений жінці? Дата народження в паспорті не грає важливу роль тут. Ви можете виростити в швидкому темпі і стати зрілою особистістю близько 25 років, або ви можете бути наївною дівчиною в 50, рясно зануривши губку.Милосердя не вік, це ступінь розуміння і прийняття життя.

Увійти 1. Відповідальність У виступі незрілої жінки дієслово в пасивному голосі переважають: «Я зустрів таку людину», «Я мав таку історію», «Я вівся в гріх», «Я був відлякуваний», «Я був знецілений». У житті вона схожа на катер без оарів, керованих хвилями хвиль.

Коли жінка зріла, вона стає автором її життя. Вона бере на себе відповідальність за кожен крок, що вона бере на себе, кожен вибір. У своєму виступі «Я» стає предметом. «Я забрав цей хлопець», але «Я обрала цей чоловік, бо я вирішив.» «Я хотів би відповісти на його суд і прийняти його. й

Увійти 2. Ось і зараз

Незріла жінка живе як сниться майбутнього, так і спогадами минулого.Зріла може жити в тут і зараз.Вона цінує поточний момент і знає, як знайти щось цінне для себе в ній, а не перевозити думки кудись далеко. Зріла жінка вже знайшов її улюблений бізнес і займається ним, і не заважає себе з сподіваннями, що варто кілька років страждати від нудної і щасливої роботи, а потім ... Вона розуміє, що «реальне життя» не починається після того, як ви одружилися, мати дитину, мати дитину в коледжі, або ж Все життя є реальним, і не існує більш стійкий спосіб провести будь-який з його сегментів, ніж чекати яскравого майбутнього на бокових лініях.

Увійти 3. Налаштування. Незріла жінка дуже залежна від чужої думки. Він постійно консультує з друзями та знайомими: «Ам не жир?» Чи підходить ця сукня? Чи можу я назвати його першим? Більш ніж будь-який інший, небайдужий чоловік боїться, щоб не дотримуватися правил будь-якої громади, чи є дружня бухгалтерська команда або компанія молодих мам на майданчику. Зріла жінка має власний погляд і впевнений в собі. Вона довіряє своїм почуттям, її інтуїція, її сприйняття реальності та її життєвий досвід. Не обов’язково запитати інших людей, які є самодостатньою.

Реєстрація 4. Прийняття Зріла жінка не намагатися re-educate, remake або врятувати всіх, особливо її чоловіка. Чи приймає люди, як вони, з усіма перевагами та недоліками, або не приймає їх. «Привіт, я вірю, що з вами нарешті зміниться і стати різною людиною», – це фраза від репертуару п’ятої дружини старіння Дон Юань, яка протягом багатьох років досягла досконалості у своїх навичках висить локшину на вухах жінок, але не зрілої жінки.

Увійти 5. Толерантність Зріла жінка є толерантним. Вона добре розуміє, що в світі багато людей з різними політичними, релігійними і філософськими поглядами, з різними побутовими звичаями і способом сукні, читання інших книг і люблячих інших фільмів, і не поспішає спрощувати їх з будь-якого приводу зі списком під рукою. Вона високо цінує старі друзі і не збирається ставити з ними лише тому, що сьогодні вони відрізняються думками, навіть якщо мова йде про дуже важливі, світоглядові речі.

Увійти 6. Природність Зріла жінка впевнена і вивільнена, в будь-якій ситуації вона поводиться природно. Вона піклується більше про те, що вона робить і що вона хоче досягти, ніж що вона виглядає як зовні. Вона не намагається грати роль когось іншого і не носити маски.

Увійти 7. Викликати речі своїми іменами Зріла жінка може допомогти і отримати допомогу.Вона не очікує інших, щоб грати з нею, щоб “язики” її бажання і потреби, але знає, як чітко висловлювати свої запити в словах. У той же час вона розуміє, що вона дійсно потребує її допомоги зараз, і не залишає грошей або зусиль для них.

Ще однією характеристикою зрілих людей є їх філософське почуття гумору. Жінка, яка має таке уявлення про життя, важко відключити несподіваними змінами або тим, що не кожен навколо них живе до очікувань, розміщених на них. Це ставлення до життя базується на довірі в себе, інших людей, світі і Богу.

І звичайно, зріла жінка не є тим, хто зараз строго тестує себе за ступенем дотримання всіх цих точок. Вона вже знає, що вона дозріває, і приймає поради від жіночих журналів з дозою заліза. опублікований

Автор: Ольга Гуманова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: matrony.ru/7-priznakov-zreloy-zhenshhinyi/