Передумова щастя

Кожен хоче бути щасливим. А щоб досягти цього щастя, ми готові багато. Ми готові читати різні книги, послухати лекції і робити багато для цього дуже щастя. Доторкнутися до неї трохи, або зробити його постійним.

Після того, як жінки дізналися, що в кожному сексуальному акті вони повинні відчувати оргазм. Ви повинні. В іншому випадку щось неправильно з ними, вони крихкі, їх потрібно лікувати, вони складні і так далі. Чоловіки, які дізналися про це, також почали звертати увагу на це, оскільки це показник їх «конкурентності». І щоб не здаватися холодним і дивним, багато жінок почали імітувати це дуже оргазм. Імітат. Не дозволяйте нікому думати. І я з вами і в ліжку завжди так мені!

У відповідності з цим оргазмом і в бажанні отримати або імітувати його, жінки втратили багато сексуальної інтимності. Нагода насолодитися недоторканністю партнера, його ніжності, можливість подарувати йому задоволення. А секс став своєрідним спортом — як багато, як швидко, і люди почали використовувати один одного як спортивне обладнання, що говорить, чи підходить цей снаряд або ні. А що і чому?

Ми не просто передаємо в ліжко прямо зараз. Зносимо різні маски всюди, створюючи для людей появу чогось – наш успіх, гармонія, щастя. Ми в соцмережах одягаємо маски ідеальної мами, ведмедики, справжніх жінок. Коли ми отримуємо додому, ми знімаємо їх як туго взуття. Що там? Під маскою? Іноді тільки втомлена і катування жінка. Або навіть катування особи. Іноді людина пов'язана з власними образами. Іноді ви невидиму людину, яка може носити тільки маски. Алас.

Після того, як ви повинні бути кимось занадто довго, це дуже легко забути себе. Що мені подобається? Що мені подобається? Що я хочу? Не встигайте думати про це, коли вам потрібно давати щастя і бути, як він написаний там і там. Але не щастя. У цій забігі, це завжди там. І ми тут, в наших масках і втомилися від вічних переслідувань.

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Це щирість. Щастя є таким страшним і немодним боком сьогодні.

Щиро дякую

Щоб бути щасливими, ви повинні бути щирими. Поведінка з себе в першу чергу. Визначте своє імперфікування, прийміть його у себе з любов’ю, чесно доповнивши свої мотиви, побажання, почуття. Не намагайтеся красти свій повсякденний життя і ваш внутрішній світ з невидимими квітами. Побачити себе, як ви. Прийміть те, що ви можете бути, що ви можете бути.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Оскільки наші вії не здаються досить товстими, наші сумки під очима дуже очевидні, наші очі не виразні, наші губи дуже тонкі. І так ми ділігентно малюємо нові обличчя, не в змозі бачити себе як реально, без прикраси. Ми вирощуємо волосся, вії, нігті, робимо самі штучні груди, щоки і так далі. Ми борємось з віком від будь-яких засобів - ін'єкції, ліфти. Не в дзеркалі сьогодні. Хто не п'ятнадцять або навіть двадцять. Спробувати себе і всіх навколо мене про мої роки. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я не говорю про те, як жінки лікують свої почуття і бажання! Вони попередили, що вони не боляче на всіх, що це не заважає їм взагалі, щоб вони не хочуть цього взагалі. Життя незрозуміло, що життя не зрозуміло, для чого не зрозуміло.

У мене була розмова з жінкою в її фітті. Не про Росія. І вона розповіла про сумну історію. Про те, як чоловік переконував, що діти є перешкодою в житті, і ви повинні мати час, щоб насолодитися двома, поки є така можливість. Здравуючи його, вона погодила з ним. Вона подарувала їй мрії про дітей, навіть якщо пара абортів. Разом з чоловіком вона доведе всіх членів сім'ї, які життя без дітей не є життям, але рай, і навіть рясно захистила свою позицію - і Земля переповнена, і діти заважають життям. Вона таємно уникає погляду на власну душу.

Коли чоловік повернув 50, він пішов на іншу юну дівчину, яка була вагітна з ним. Він сказав про те, що “Соррі, я думаю, що я був неправильним.” Це його. І ось вона 50, вона є одною, не може дати народження дитини навіть для себе. Все моє життя, Вона сказала: Я мріяв про дітей. Вона прийняла кілька дітей, і її мрія прийшла на себе не менше. Але щоб зробити це, вона повинна щиро відповісти на себе питання: «Що я хочу? й

Так само можна застосувати до будь-якої мрії або почуття. Я знаю дівчат, які мріяли зробити щось, але слово «право» не зупиняється. Жінка не може працювати. І вони сидять в домашніх умовах, і душа рветься в створення. І варто пояснити такій жінці, що творчість не є вакансією, і всі повинні мати її – вона видихає, і очі починають знову світитися. Що робити, якщо ніхто не пояснить її?

З почуттями ця пісня нескінченна. Одна дівчина жив з матір'ю, виконуючи її кожен, не маючи особистого життя. Кожен новий хлопець рівний черговий погіршення здоров'я матері, як тільки зникнув кавал'єр - мама відразу живиться. Це зручно жити так, щоб мати дочку, як це. А потім ви попросите її, як ви відчуваєте, вона захоплює щось про любов до своєї матері і мита. Що таке реальна угода? Але насправді, всередині її вже лікує хутрію, яка пронизується провиною і біблійним командуванням для поваги матері. Що таке?

Якщо ви подивитеся щиро в своє серце, ви дізнаєтеся, що там немає. Не було Що було ядерним вибухом, і не знайдено життя. А її життя може змінитися, але робити так, вона повинна чесно визнати, що немає любові до неї прямо зараз. Живіть свою гніву і провину і окрему. Почати життя, яке дуже страшно і здається неможливим. Але вона зробила. І хоча мій маму завоював у телефоні, що вона загине відразу, три роки пройшло, вона ще жива і дуже здорова.

Витримайте свій характер і стежте за ним. Для жінок це оригінально жіноче. Додати до цього свого іннатного темпераменту, талантів, особистих характеристик, характеру, нахилів, бажань – і ви отримаєте індивідуальний набір, який властивий тільки їй. Але скільки нас розуміють, що їх набір? Довгий час я вважаю себе екстреним, замість того, щоб визнати мій інтроверсія. У той же спосіб я довго спробував відтворити свою природу чоловіка без прийняття власної. Ви можете просто подивитися на ваше серце, де у вас є всі відповіді. Але це страшно!

Щиро дякую Вам. У своїй духовній практиці. Вже стільки, скільки ви можете зараз, не більше. Поступово збільшуючи глибину і темп, але не джрек. Багато людей, які хочуть один раз на найвищий рівень, одночасно дуже сильною практикою, найважчою сутністю. Але що відбувається, коли ми робимо це? Якщо ми не слухаємо себе і порівняємо з нашими можливостями? Є kickbacks. Є кілька випадків, де ченці, які приймали абдикцію у юному віці, після багатьох років, «зламатися». І всі раптові вони одружилися на 50-60 років. Для того, щоб вони по-справжньому виглядали в серцях, вони побачили, що бажання і не доведеться передчасно загартувати ворожість свого життя.

Bhakti Вигиана Госвами говорить, що в будь-якій духовній практиці є три компоненти: людина, сама практика (тобто те, що ми робимо), і мета практики. Ціль практики повинні бути максимально високою, щоб ми не змогли повністю зрозуміти і зрозуміти її. Наша щоденна практика повинна бути нижче нашого поточного рівня, щоб зробити це простим. Це вимагає щирості – чесно і спокійно визначити рівень свого струму і дотримуватися його.

Щильність є кращим захистом. Якщо ви зробите себе, ви не можете скористатися перевагою, знецінений або експлуатований. Ви не можете накладати будь-які бажання або цілі, якщо ви можете почути себе.Щильність у відносинах з іншими.

Не показувати те, що не варто, щоб бути кимось, не відтворювати будь-які ролі. Поведінка. Якщо вам подобається щось, поговоріть про це, не мовчить, таємно чи боїться зіпсувати людину за допомогою хвалі. Ви не любите говорити про це, вибираючи слова, щоб людина не болить і висловлює тільки свої почуття. Про мотивацію створення та підтримки відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чи не зображувати любов і прихильність, де є тільки користь. Не приховує любов, де нічого не буде дано в поверненні.

Зовсім у відносинах складно. Але набагато вигідніше. Коли ви не повинні тримати штамп, пам'ятайте, хто і що ви вже придумали, вам не потрібно боятися впливу, що ви можете бачити як реально. Якщо ви реально самі, чому вам варто боятися? Але якщо ви не знаєте себе, то вона страшна – що буде там, і навіть перед кожним?

Зайдіть у свою діяльність, виконайте все з серця, не з розрахунку та прибутку. І роби це заради прибутку, помітивши його – перш за все самі. Не ідеальний, але з душею. Що ви народилися. Навіть якщо є речі більш престижними, вигідними і «інтерестінг».

Щиро з чоловіком, з дітьми. Повідомляючи їх чесно, якщо ви боляче, не показуєте радість, коли ви не (але навчання, щоб відчути це знову). жива. Зробіть помилку. Зовсім скорочується. До тих пір, як ми навчимося бути щирими з іншими, неможливими. Якщо ви не можете бути самі? Якщо ви не знаєте, що ви хочете, як ви можете розповісти когось?

Не плутайте щирість з бездумною відкритості. Щиро вітаємо Вас з Новим роком! Незрівнянна відкритість також є можливість отримати занадто близько до тих, хто щасливий. Ми вже говорили про відкритість.

Без щирості немає щастя. Ілюзія щастя, так. Щиро дякую. Не існує внутрішнього щастя.

Щильність є основною якістю, яка використовується в методичних сценаріях. Слухання чоловіка або Бога, що називається щирим, виконання одного обов'язка називається щирим. Не інакше. Якщо ми навчимося бути щирими, так багато проблем з вами!

Запитайте себе прямо зараз:

• Як ви думаєте про когось? (без походу за те, що ви повинні відчувати себе, просто чесно кажучи, розповісти собі, що таке бублінг у вас прямо зараз)
  • Що ви хочете зараз? (і не пояснюйте, чому ви хочете зараз)
  • Що робити в складних умовах? (це може зайняти час)
Будьте впевнені, що відповідь вже у вас. Часом для вас є багато років. По-справжньому хочу почути його і визнати себе, що це те, що ви чуєте. Послухання голосу душі не так складно. Це тихий, ніж голос наших розумів. І він ненав'язливий, як сказав Марина Таргакова. Ви просто хочете почути його. Будьте готові почути його. Якщо це справи. Для чого? Доброго дня! Чи не те, що ми хочемо?

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/neobxodimoe-uslovie-dlya-schastya/