Чому фізична освіта робить нас більш продуктивними

Мішель Гас, екс-президент Starbucks, який використовується для прокидання в 4:30 ранку на ранковому ходу. Редактор журналу «Вега» Анна Вінтур зігріває щоденно на тенісному корті на 6 ранку. Річард Брансон, який заснував незаймана групу, намагається зберегти їх і часто починає свій день. На додаток до бажання здорового способу життя, це тріо має ще одну річ в цілому: вони все дуже, дуже успішні.

Хто любить фізичну освіту? Так, оскільки позитивний ефект тренування поширюється не тільки на об'єм вашої талії. Давайте подивимося на шість основних причин, які зберігають придатність не тільки для вашого здоров'я, але і для вашої особистої продуктивності і кар'єри.

1,1 км Фізична активність допомагає вам залишатися зосередженим і тримати пальцем на пульсіЩоб розпочати простий приклад, рух викликає кровоплину на мозок. Це, в свою чергу, покращує сприйняття. Дослідження Джим МакКена, дослідник Університету Брістоль, виявив, що якість роботи після спорту збільшує кілька разів, ви плануєте свій час краще і здатні думати гостріше.

Одне з наших клієнтів відчували це магічне почуття після прийняття участі у програмі самодопомоги на тиждень. Курс включає в себе щоденні заняття йога, ходьба та силові тренування. Карсон Тат, автор роботи Легко

Інші учасники тренінгу приймали, що через кілька днів регулярного тренування їх думки стали чіткими, з'явилися хвилювання в роботі, і вони також змогли позбутися від вечірньої боротьби зі сном - вічна проблема багатьох офісних мешканців. Крім того, Тейт цитував дані з іншої групи суб'єктів: вони не вправилися вранці, а їхні темпи успіху були трохи нижче.

2. Фізична освіта дає вам більше енергії.На сьогоднішній день, коли ми хочемо, щоб зробити, це буде рано чи пізно ввечері. Хто може побороти себе до цього моменту? Неважливо, як парадоксичний він може звучати, якщо це ви пощастило, то вам пощастило: після періодичних занять він стає дійсно простіше відновити духи. І ось науковий аргумент No два: вправа дозволяє ваше тіло поставляти клітинки з глюкози і киснем набагато швидше, що також впливає на рівень активності.

Університет Грузії провів цікаве дослідження. Учасники діляться на три групи. Перший займався фізичною освітою з помірною інтенсивністю, другий з низькою інтенсивністю, третій (контролю) не тренувався взагалі. Протягом шести тижнів експерименту обидві групи вправ показали стабільне зростання життєвої сили, яке можна описати як життєрадісність духу – прагнення жити, створювати і насолоджуватися. На відміну від контрольної групи, де все залишилося на одному рівні, рівень втоми збільшений в групі середньої інтенсивності, що, власне, є хорошим результатом.

Не варто вибирати як нове джерело в'язниці розділу на інтенсивному перехресі, де Бурп є царем і богом. Поміряти тренування і регулярне тренування міцності також буде виконувати роботу. Магазин життєвої енергії нічого більше, ніж ваша здатність залишатися функціональними протягом дня.

3. У Фізична освіта позитивно впливає на активність мозкуДля працівників знань мозок є єдиною, але в той же час найбільш потужною таємною зброєю – основним інструментом, за допомогою якого робота успішно виконується. Ось чому так важливо, щоб отримати участь негайно і показати результати.

Молекулярний біолог Іван Медіна присвятила своєму житті навчанню мозку людини та генів, залучених до її розвитку. На думку одного з його досліджень, фізично активні люди здатні досягти кращої продуктивності на когнітивних дослідженнях, на відміну від тих, хто веде малорухливий спосіб життя.

Ще одне клінічне дослідження, яке проводилося фахівцями в Університеті технологій Свинберне в Мельбурні та Інституті досліджень мозку показали, що фізична освіта має прямий вплив на активність мозку та зниження рівня стресу на роботу.

Професор Павло Тейлор, який очолював дослідження, зазначив, що група показала чітке поліпшення свого настрою, при середньому збільшенні 4%.

4. Фізична освіта сприяє новому виявленню

Дедлок? Ви шукаєте правильне рішення на годину? Покрокова частина, закрийте свій ноутбук і пройдіть. Результати дослідження, опубліковані в венозному American Edition of Journal of Experimental Психологія, показали, що ходьба (як зовні, так і в приміщенні) сприяє перебігу творчого мислення в середньому 60%.

Карсон Написати свою книгу, згадуючи, що з часу вона буквально заборонила її голову проти стіни в спробі сформувати конкретну ідею, яка прийшла до розуму. У цей час вона походила по сусідству або перенаправляючи пару рейсів сходів в будинку або офісі.

Відчувається, як світло раптово перетворюється на темну кімнату. Як тільки я отримав і почав рухатися, свіжі ідеї, здавалося б, запалити голову. Карсон Тат.

Спробуйте наступні поради Tate, якщо ви користуєтеся подібною проблемою: Не сидіти все ще чекає щось, щоб з'ясувати. Під ріжучим каменем і водою не протікає.

5. Умань За допомогою екструзії ви зберігаєте правильний баланс між роботою та особистим життям.Якщо ви думаєте, що час, коли ви можете відмовитися від фітнесу після роботи, це просто інший пункт в вже зайнятому графіку роботи, ви неправильно.

Стаття в Гарвардському бізнес-огляді стверджує, що люди, які регулярно знаходять час для фізичного виховання, рішення багатьох проблем дають набагато простіше. Що секрет? Вся точка розумової фізичної активності – зробити вас більш організованою.

Це неминуче буває тим, хто поступово вчиться тримати себе у формі: навички ефективного управління часом тільки зміцнюються, дозволяючи впоратися з роботою і господарськими роботами однаково вдало.

З цієї причини фізична освіта не повинна стати кандидатами на релегацію зі списку пріоритетів життя. Особливо якщо повітря запашне смажене – вправа допоможе зберегти спокій і чіткість розуму.

6. Жнівень Фізична освіта допомагає впоратися з дискомфортомНа продовження нашої теми сьогодні я хочу цитувати слова того ж таки.

Я завжди любив бігу, і я навіть був на колективі, що боровся за честь мого коледжу. За чотири роки своєї спортивної кар’єри я мав можливість взяти участь у великій кількості тренінгів і хрестів, не всі з яких вдалося подолати в одному диханні. У той час, коли тільки те, що не здавалося б, боляче після того, як наступна гонка "розмина" була моє волосся, навіть дихання, якби я був знову вчитися. Але тепер я власник бізнесу і любляча дружина і мати, я часто доводиться стрибати над головою, щоб дізнатися щось нове, роботу для хорошої компанії, бути з сім'єю і все ж бути соціальною людиною. Карсон Тат.

Що говорить Карсон? Навчання зазвичай важко і нудно, особливо спочатку. Але ви сміливо продовжите: ще один крок, ще одне коло, один останній підхід! Як ми бачимо, спорт дуже схожий на щоденну роботу офісу: в обох випадках ви повинні стояти на початку подорожі і подолати його з гідністю. Саме тому важливо перенести наші фізичні та психічні зусилля, для одного без інших робіт відверто гірше.

Таким чином, висновок передбачає себе: фізична освіта є секретним інгредієнтом, відомий всім успішним особам без винятку. Звичайно, ви можете зробити без неї, але ви ризикуєте ніколи не досягти бажаних результатів.

Коли Марта Стуарт, телеведучий і медіа-могул, запитала, як вона зуміла зберегти так багато протягом дня, вона відповів:

До того часу я почав займатися щоденно, я дуже втомився. Навіть якщо ви витрачаєте лише півгодини на день, це буде дуже позитивним ефектом на здоров’я.

Мислити про те, що Мартха сьогодні - це не просто ключ, щоб бути продуктивним протягом всього дня. Можливо, ваше життя досягне нового рівня.

Як зробити фізичну освіту норми життя

• Якщо у вас є звичаї кави перед роботою, то зробіть це правило, щоб перейти до кавового магазину. Якщо є ліфт у вашому будинку, оверніть його і вирушайте сходи.
  • Паркуйте свій автомобіль далеко від вхідних дверей, як можна взяти десятки додаткових кроків. Звинуватити себе, що ви будете робити це весь час. Будь ласка, зв'яжіться з нами
  • Встановіть кілька нагадувань на мобільний телефон, який ви отримаєте від вашого офісного крісла не менше 5-10 хвилин протягом дня.
  • Знайте себе бойовою грою. Це, мабуть, одна з найважливіших складових успіху всього заходу. Ми будемо раді поділитися радістю маленьких перемог. По-друге, це принесе невеликий конкурентний компонент до класів. По-третє, перші два аргументи будуть глухими: просто обіцяємо себе, що ви переконуєте когось, щоб приєднатися до своєї армії протягом місяця.
  • Підхід справи з гумором: придумайте якусь легенду, за якою ви перебуваєте на «секретній службі її величності», як популярний герой, однозначно зіпсувавши зусилля Морської Коннері: таким чином ви можете спробувати переговори з собою за вартістю менш моральних і летальних зусиль.
Тепер ви навчитесь практично все про фізичну освіту і його магічні властивості, це питання, що починається завтра і ходьба. Якщо не на землі з барами і барами, але принаймні для кави. Головне - бути на ходу. Видання

Автор: Сергій Єфімов

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
до

Джерело: lifehacker.ru/2015/10/19/exercise-and-productivity/