Щодня дивитися як перший раз, але подивитися більш глибокий, щоб вивчити, щоб відкрити нові речі і дивувати, як це не помітили раніше? Чи можна побачити що-небудь ще в відомій людині?
Початок відносин... Я хочу піти в пустелі острів, щоб не поділитися коханим з ким-небудь. Хочу бути просто двома, знайти нові точки контакту, розчинити в одному. Настає розуміння сенсу виразу «друга половина» – це, тільки разом з ним буде одне ціле, ідеальна, абсолютно щаслива істота.
Ідеальний світ, в якому любов, ніжність, розуміння панування. Але немає відносин. Після того, як всі відносини можливо з іншою особою, і в об'єднанні половинок це не так, а швидше, ви не хочете бачити його. Тоді вам доведеться визнати наявність іншого персонажа, точок зору: Ні, ні, моя друга половина - мій друг, тільки більш досконалий, такий, як мріяв. І від всіх думок і сумнівів, які знищують красиву казку!
1346982
Найяскравіше, такі стосунки довга і міцні. Люди можуть бачити, що вони хочуть жити. Так живе біля залізничного вокзалу, не згасаючи шуму поїздів. Це реальний, але непотрібний уві сні. А люди живуть з кожним іншим життям, їх сильна сім'я зачаровує інших, але насправді вони не знають один одного. Адже для того, щоб почати розпізнати людину, варто крокувати не менше кроку - і далі буде видно більш чітку індивідуальність, золотистий туман ілюзії буде розсіюватися. Цей етап відбувається в відносинах по-різному – за місяць або рік, або десять років, а потім починається найцікавіше – спілкування з людиною! Іноді виникає розчарування і болить. Не дивно, що багато людей намагаються жити в ілюзії для якомога довше.
Здавалося б, добре, що неправильно бачити лише позитивні аспекти в партнерах, а не до кварелі, насолоджуватися кожним моментом, проведеним разом і хочеться бути близькими? Але такі зв'язки передбачають швидке розвиток залежності від іншої половини, що робить її відповідальним за її безпеку в цьому світі. Це найбільш схожий на відносини між батьками і дітьми – турбота про матеріал, моральне благополуччя інших, а в поверненні – сліпе виховання.
Однак навіть батьки, які піклуються про дітей, виражаються в кінці навчання, підготовка до самостійного життя. І рано чи пізно, навіть найвимогливіших батьків не може бути «перфект», але для дорослого, живої людини, що діє як буфер між партнером і зовнішнім світом.
Настає час вибору - залишатися в рожевому дитинстві або почати рости і йти через життя самостійно, поруч з коханим, а не їздити на конях. Як дорослий засіб є особою, без сумніву оцінює себе, не тільки матеріальний, але і моральний, інтелектуальний, прийняття рішень. Щоб залишатися дитиною, слід зупинити розвиток, в кожній життєвій ситуації, щоб багаторазово застосувати схеми, змінюючи тільки учасників.
У відносинах з близькими це називається «серійна моногамія»: людина не обманює партнерам, але змінює їх, звично переміщається з одного зв'язку на наступний, від одного шлюбу до іншого. Підсумок: Намагайтеся мати мрію на всіх витратах вбиває життя.
Бажання зберегти первинну любов, стан злиття двох половинок змушує весь час «прочитати поріг» відносин, не даючи можливості їх розвивати.
Відчуття чарівного вогнища ілюзій означає пошук нового ідеального, але це буде знову. Але необхідно лише «поріг» – починати реально розпізнати людину, а стосунки будуть грати з лицями різноманітності, наповненими змістом, поняттями «люби», «необхідність», «довіра» перестануть бути просто красивими словами. Тут буде більше щирості, інтимності, тепла... Один має тільки дізнатися про стосунки, зрозуміти хаос почуттів і почати насолоджуватися різноманітними емоціями і відчуттями.
Кожна людина є всесвітом, завжди унікальний і унікальний, наповнений своїми снями і страхами, успіхами і невдачами, аспіраціями і судами, готові відкрити до нового, але боятися болю.
Зв’язки – це злиття фізичних органів, енергетичних оболонок, інтелектуальних зв’язків, соціальних стереотипів. Разом з тим, сприймати партнера на всіх наявних рівнях і помітити «дощів» або «дощів» спільного життя, коли здається, що любов відлякується, а потім згорнеться з оновленим вігором – це те, що дасть повноту і яскравість до спільного існування, наповнить його змістом. Видання
Автор: Марія Кудрявцева
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki