The Biggest mistakes Ми Робимо на 30 і що вони навчають нас

«Що було найбільшою помилкою, яку ви зробили в 30-ті роки, і що навчило вас?» Питання, які ми хочемо поділитися з вами сьогодні.

Я вірю, що одна з моїх основних помилок є те, що я присвятив занадто багато часу для роботи і кар'єри, поставивши все інше на фоні. На все інше, я маю на увазі сім'ї, друзів і навіть своє здоров'я.

Після 20 років і до недавнього часу (нині 35), я жив в цьому режимі: прокинутися, піти на роботу, приїхати додому і піти до сну, і наступного дня, щоб отримати тільки зробити це знову.

р.

Я не звернув увагу на те, як такі напружені умови завдають шкоди здоров'ю, і не приділяв уваги відносинам. Я не пам'ятаю нічого значного. Ці роки були просто непередбачувані забіги за помилковою метою, яка здавалося б, найголовніше в часі.

Так тепер я збираю на все, що я пропустив. Хочу жити, я хочу.

Подбайте про здоров’я. Це перший і найважливіший пріоритет. Коли ви 30 і ви вже відчуваєте втоми і вичерпається, вона смоктати.

Ви працюєте з життям. Молодь тільки відбувається після життя. Не витрачайте час. Не витрачайте час виключно на роботу – соціалізуйте, влаштуйте своє особисте життя, не обмежуйте себе вдома і працювати. У 20 або 30 років у вас буде щось пам'ятати.

Я не впевнений, що це відповідь, що ви шукаєте, але я розповім вам найбільшу помилку, яку я зробив в моєму 30-ті роки.

Я був занадто багато мого часу сердитися на босах, колегах, політиках, дівчатах, які залишили мене, і тільки люди, які приїхали до мене.

Мій гнів був виправданий. Вже зараз шукаю, я розумію, що у мене були хороші причини, але в той же час я розумію, що мій гнів був відходи часу. І тільки болить себе, а не людей я сердився.

Я зустрілася з дивовижною дівчиною, яка дуже любила. Але дуже скоро, що у мене дуже близько людина в житті, я почав взяти на себе. Не допустити мене, щоб показати її, як дорогий вона була мені. Вона воювала на тривалий час для наших відносин, але з часом залишила мене. Подруга до когось.

Ми ще друзі, ми часто спілкуємося. Вона звучить, як пекло, але це краще, ніж не бачить її на всіх.

Що я дізнався про це? Не слідувати. Зверніть увагу на кохану людину, кожен день, кожен момент показати йому, скільки ви любите і оціните його. І якщо ви знаєте, що ти зробив щось ступеню, плітаєш на вашій дамській гордості і попросіть прощення.

Моя найбільша помилка: Я думав, що коли я повернув 30, я хотів би потрапити до вершини, я мріяв про все життя. Але я почав постійно порівнювати себе тим, хто був молодшим, ніж мене і, як він вийшов, набагато більш успішним. Я не мав нічого, поки інші мали будинок в Сан-Франциско, тривалий бізнес і сім'я.

Тепер я розумію, що я хотів дати на самому початку поїздки тільки тому, що хтось був більш успішним, ніж мене. Не порівнювати себе іншим і не думаю, що ви можете досягти нічого на 30. На 30, життя не закінчується, але починається.

У мене 30-х років я зробив чотири жирні помилки.

Кількість місць 1,1 кмЯ тримала після того, як вагітність. У перший раз я чекаю на правильний час, і коли він був правильний час, за моїми стандартами, я пропоную хорошу роботу з великими кар'єрними перспективами. Звичайно я погодився. І, звичайно, я не хочу йти на материнство, залишаюся відразу після того, як я отримав нове перспективне місце.

Кілька років тому я вирішив завагітніти, але я не міг. Я все ще вагітна, але у мене було неправильне позначення слів, наскільки важко було вижити. Через рік я знову вагітна, а потім я зробив другу помилку, що я ніколи не пробачу себе.

Проживання 2.З Я завжди був в хорошій формі і намагався тримати її в хорошій формі, я думав, що я міг продовжувати біг під час вагітності. У шостий місяць вагітності моя вода зламала під час бігу.

Помилки #3.Я не борюся за дитину. Я не знав, що робити, і я все ще не впевнений, що ми отримали праву консультацію. Ми сказали, що наша дитина не виживала. Я вводився морфіном під час доставки. Я не пам'ятаю, що сталося після цього. Я не знаю, що це сталося з дитиною. Вони просто взяли його. Я відчував винний, відчув себе поганий і сором'язливий, і я все ще відчуваю себе дупа.

Помилки #4.Я відвернувся від мого чоловіка замість того, як він з ним з ним. Я відчув багато болю і провини і не знаю, як боротися з нею. Я відокремився від мого чоловіка (чолово і все ще люблю) і в підсумку ми відокремили.

Тільки вдосконалено життя, коли я був 40 років. Після 40 я одружився знову і мав дитину (на 43), і тепер ми щасливі сім'ї трьох. Я хочу, щоб знайти щастя? Так, ні, можливо. Я не маю відповіді.

У мене було багато хороших друзів дитинства, які я виросла.

Моя дружина не збиралася разом з деякими з них, і після мого весілля я почав відправляти себе від друзів, тому що я не хочу її заснути. Я не зателефонував їм, я не запрошував їм відвідати їх, я не ходив в клуби і бари з ними, я не їду з ними. Я маю на увазі, я не робив нічого, що ми робимо разом.

В той час я не думаю, що я зробив це право, бо вони люблять братів, вони повинні зрозуміти мене.

18 років тому, мій шлюб знизився і я пропустив мій старий buddies так багато. Я спробував отримати нашу дружбу назад, але це було так довго, тому багато змінилося в нашому житті, і навіть коли ми бачимо один одного, друзі, здавалося б, далекі. Я все ще сподіваюся, щоб отримати нашу дружбу назад, але я знаю, що це займе час.

Моя порада вас не думати про друзів як братів. Ваш брат завжди буде вашим братом, навіть якщо ви його побачите. Ваш друг не може бути вашим другом назавжди. Дружба вимагає постійної уваги і участі.

Найкращий час тепер мої помилки:

• Сприяти занадто багато грошей на взуття замість того, щоб витрачати його на подорожі.
  • Він не продовжив свою вищу освіту.
  • Я не дізнався бойових мистецтв.
  • Я не збирав сімейних фотографій щороку.
І ви знаєте, що я дізнався? Не витрачайте час на шкоду – починайте робити те, що ви не робили, ЗАРАЗ!

Я одружився не тому, що я любив чоловіка, але тому що всі навколо мене (відносини, друзі і знайомства) сказали, що він був хорошим хлопецьом і просто чарівний мене. Він був дуже хороший хлопець і любив мене, але ми були занадто різні, і я втратив свою ідентичність поруч з ним.

Я не впевнений, що це помилка: ми зараз розлучення, і ми маємо два дітей, без яких я не можу уявити своє життя. Я дізнався, що найважливіше: довіряйте свої почуття і ніколи не зроблю важливі рішення на основі думок інших.

Помилки не найгірші. Я не визнати, що у мене є депресія, що кожен день більше і більше прогресу. Не запитайте про допомогу. Визначена кількість можливостей. Майже руйнував свою кар’єру. Я відчув, як 20-річний. Він не побудував серйозних відносин, під керівництвом промісного сексуального життя, влаштував незліченних партій і відвертував занадто багато. Постійно висить з «другами», які тільки допомогло моїм девіантною поведінкою і не навчав мене нічого хорошого. Він не використовує вільний час, щоб отримати другу вищу освіту або дізнатися іноземну мову. А замість того, я провів його з моїм вищезгаданим «другами». Спонджіть гроші на пити замість інвестування в прибутковий бізнес. Якщо я продовжував жити таким чином життя, я б був бідним, відключений і тяжко хворий на час я був 40. На щастя, я мав шанс переосмислити своє ставлення і почати. Але я ще пам'ятаю з печаткою всі можливості, які я пропустили в мої 30-ті роки.

Автор: Каріна Ляпакова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: lifehacker.ru/2014/10/18/samye-bolshie-oshibki-v-30/