Техніка безпеки для вибору швів

Я був один раз запитав, як ви спілкуєтеся з дівчатами про шлюб? В той час я сказав: "не так ще." В цілому, і зараз ми не говоримо про цю тему, не обговорюємо «серйозно». Це просто те, що іноді тема сімейного життя і відносини між чоловіком і дружиною раптово виникає, по відношенню до деяких моментів, або кіно, або книги, або прокидати деякі враження і спілкування.

Недавно, найдовша дочка почала показувати більш високий інтерес до шлюбу, сімейного життя та загальновідомих відносин з протилежним сексом. Час. На тему є різні питання, в тому числі найбільш глобальне питання – як знайти єдиний, з яким ви будете жити весь життя? В першу чергу дочка сформульувала це питання досить особливо: «Як знайти когось, як Пап?» І це зрозуміло, з таким тато... У своїй молоді я також мав хірурга, як мій батько. Який результат? Мій чоловік не схожий на його, просто за назвою. І він краще відпочивати.

Але поступово я намагаюся передати дівчатам ідею, що не потрібно шукати когось, як Пап. Всі люди різні, і мої дочки не люблять мене, так що вони потребують когось іншого. Але переважання з дитячою конфіденційності – це бездоповідна справа. З іншого боку, як не втручатися? Це ваші діти, і ви хочете, щоб вони були краще. І якщо ми докладемо таких зусиль, щоб надати нашим дітям освіту, хорошу і улюблену професію і так далі, як не думати про їх родинне щастя? Головне не переборщити його, не натиснути занадто багато, але і не бути байдужим в стилі - і, робити те, що ви хочете, це ваше життя.

У цьому сенсі мої батьки мудрі. Вони сказали мені: Ми не заважаємо ваших захоплень, а не будемо заважати шлюбу, але ми висловимо нашу думку чесно і нестримно. І вони робили. Наприклад, ви можете зустрітися з Н. в будь-якому місці, але будь ласка, не запрошуйте його до нашого будинку. Звичайно, з обґрунтуванням його думки. І було корисно. Мої батьки були владою, особливо мій тато. Дуже високий рівень довіри до своєї думки.

На сьогоднішній день мої дочки і я тільки впевнено обговорювати питання шлюбу, але я вже замислююся про час вирішення практичних питань. А потім я отримую качка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Кожна людина має знайти свій шлях і кожен має свій шлях. Неможливе слово “любило і так-со” або “я вибрав, потрібно мати такі якості.” Але можна піти «від протилежного». На підставі власного досвіду і досвіду інших жінок – щасливих і нещасливих в шлюбі – я можу розповісти своїм дівчатам, що їх партнер не повинен бути. Більш точно, принаймні, виявляти деякі особливості чоловіка, який повинен бути дуже оповіщим для дівчини.

Кожна жінка назвала різні риси і причини, які перешкоджають серйозних відносин, але деякі з них, відповідно до багатьох. Я розумію, що не є загальними рецептами для щасливого шлюбу, тому що «вічно людина на власний зразок». Однак можуть застосовуватися деякі техніки безпеки.

Так, дорогі дочка, незалежно від того, наскільки сильно Ваші почуття, ваша любов (і вашу сліпість), будьте обережні і ретельно подумайте сто разів, якщо:

- Ви не маєте спільних інтересів, немає перекриття в літературі-арт-спорті або в будь-якому місці. І ви просто не знаєте про те, що навіть якщо це дуже добре разом. І в цьому випадку неважливо, якщо ви є гуманітарним, і він не те, що ми говоримо. Ви просто повинні бути поширеними, культурно, наприклад. Є винятки, але частіше за роки, відсутність спільних інтересів і напряму руху посилюється і провокує кварелі і розрив.

Якщо людина змусить вашу віру, вони контемптуозні. Я не говорю, що я не погоджуюсь з вами. Він стверджує і доведе, що ви не помиляєтеся, давайте спробу перетворити вас на його «файт», але він не розгубився. Якщо є підказка про контемпту на серйозні переконання, це дзвіночок. Неймовірно, що ця людина поважає вас в більш пізній житті, і як може бути щасливий шлюб без поваги?

Якщо людина не слухає вас, але тільки він любить. Завжди і в усьому. Може бути не прямо, але поступово його інтереси завжди попереду. Не варто чекати, щоб бути різними пізніше. Це, ймовірно, тільки гірше.

до Якщо ви перебуваєте в серйозному зв'язку, ви не можете сказати йому все, природно від того, що ви хочете його розповісти. Сім'я, психічний, духовний і навіть, в деяких випадках, фізіологічний. Небесно. Не боятися розчарувати і шокувати його. Я знаю, що багато людей не погоджуються з цією точкою, оскільки ступінь відвертості відрізняється всім. Але я також знаю екземпляри, де така відвертість викликала перерву від молодого чоловіка, і це було право. У сенсі, що якщо він був втілений чимось і давав відносини, то це не може бути міцним для життя. Якщо ви не можете будувати щастя на брехні, і секрет завжди розкриється.

Він не має почуття гумору. З людиною без почуття гумору (і самоіронії, звичайно) є довго небезпечним для психіки. Не жити весь життя, але навіть бути друзями і навіть просто друзями. Я сумніваю, що моя дочка буде любити це.

Якщо він уважний для вас, але іржі і дзвониться з іншими. Ви можете загарнути (в будь-який час не навіть з метою) для досягнення своєї мети – отримати користь когось, але приховавши справжнє обличчя дуже важко. Попри те, як людина лікує інших, ви можете зрозуміти, як вони лікують вас, коли вони досягають мети.

до Якщо він занадто прикріпився до своєї мами. Кожен знає про дітей мами Найімовірніше, мама буде в житті постійно, обсесивно і в першу чергу.

Якщо ви не любите запаху (чах один з найбільш правильних). Є багато наукових пояснень і доказів для цього. Я підозрю, що багато хто не погоджується і скажеш, що це людське рівняння. Але Бог створив нас фізіологічно як тварин, і не можна просто відкинути цю фізіологію.

Я думаю, що кожна жінка має щось, щоб додати в цей список. Це, однак, не заперечує ніяких винятків до правила. Наприклад, факт, що люди живуть щасливо з невеликими або не загальними інтересами, оскільки у глобальному сенсі вони «порушують один шлях». Вони звільняються від впливу матері та ін. І навіть при непереносимості запаху дружини живуть протягом багатьох років, тому що інші плюси і сумісність персонажів багато разів зважають цей мінус. І для кожної конкретної людини, одного або іншого мінуса (і плюс) в характері може бути важливим більшою або меншою мірою. Але коли ці недоліки з переліку не один або два, то потрібно серйозно зважати – і ваша поточна пристрасть (фасцинація, любов) варто жертв, які ви будете робити в майбутньому? І найголовніше, чи не будуть ці жертви?

І тільки, як мати дочок, я додаю – “переважаю бар” (на мій погляд) не на всіх поганих, і в юності це дуже корисно. Головне, щоб зберегти ваш бар високий, щоб говорити, щоб задовольнити ваші власні потреби (і я буду любити себе?). Ми не потребуємо «аніон» одружитися, право?

Автор: Єлизавета Правікова P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/texnika-bezopasnosti-pri-vybore-supruga/