Танцююча як терапія або чому Танцююча краще ніж пляшку, антидепресант або психотерапевт

Подумайте про те, що ви танцювали. Де це? Диско клуб? Танго або інший танцювальний клас? Зовні або вдома? Ви пам'ятаєте, як ви відчуєте про це? Стійкість або свобода? Робота або висока?

На жаль, за тисячі років наша цивілізація відштовхнула природне бажання людини танцювати (віднос був святим і важливим актом будь-якого племени), і підняла його до статусу бажання неординарного, вони говорять, це дано тільки тим людям, які стають танцюристами. Танець пішов з буття щоденного обряду, таких як їсть, розмова, або миття, щоб бути професією, щоб бути навчаними, і не всім оволодіння.

Ну, це дійсно чудово, що ті, хто, як кажуть, мають талант, можуть заважати нас з красивими танцями, але погано, що ми більше танцюємо на кухні, хоча це може допомогти не переварити з чоловіком, забути про головні болі і проблеми «жіночі».

Танець змінив своє життя з дитинства, я поганий приклад – Я один з кращих людей, які бажали і дізналися. Але це було професійне танцювальне заняття з дитинства та тренерства, яке дав мені можливість подивитися, як танцювати змінюють людей.

Найпримітивніший рівень впевненості в собі. Я не знаю нічого і навчився, і якщо інші цінували його, присуджено приз, або дівчата/бойи почали любити, то я обов'язково розширив себе і отримав впевненість. У мене є прохолодний / коол. Це простий механізм, який дуже легко працює за допомогою танців, в будь-якому віці, за будь-яким ступенем майстерності танцю.

Як дитина, зрозуміло, що дівчина, яка постійно на сцені в школі буде популярна. Як дорослий, людина, яка може раптово зануритися в тангго (навіть якщо це не про рівень, але пара па) обов'язково зловить вашу увагу. Це, танці, чи є вона професія або хобі, безумовно, плюс.

Це те, що я бачив протягом багатьох років навчання, люди, які боїться сказати слово і візьміть крок, виправивши їх плечима, і з володінням їх тіла прийшли до них деякий вид влади, вони кажуть, що тепер я можу сказати слово, я вже варто щось щось.

На деякий момент я зрозумів, що танці не просто про це. Танцююча глибше, танці, як терапія. Я, якщо музика грає, рухаюся постійно, передає музику, він контролює тіло, це нормальний і природний процес. Якщо ви кладемо музику в танцювальному класі, більшість людей буде стояти і чекати інструкцій, що вони роблять, що переходить в танець, що ми навчимося? Це знову тому, що вони були втілені таким чином, хоча якщо ви подивитеся на дітей маленьких дітей - вони просто чують музику починають рухатися, це природний, це абсолютно здоровий процес, який не вмирає, це означає, що наш організм обов'язково необхідний і важливий.

Але це буває тільки до тих, хто хоче танцювати, сидіти. Кожна людина перестає рухатися до музики. І вони дозволяють собі зробити це тільки в дискотеках, коли під впливом алкоголю наш бар'єри і ставлення зникають, і організм починає робити те, що він хоче!

У своїх класах, де я викладав кулькову танці, я часто відвертав своїх студентів від дзеркала і запропонували танці для себе, отримувати високу, не думаючи про якість, але просто насолоджуючись тілом, що переміщається до музики. Це не всім відразу, але поступово вона якось пішла всередині – розуміння того, що танцює не заради похвали, а заради самих танців, заради того, щоб зробити їх добре.

Згодом я пішов на організацію занять, де люди просто навчилися пускати і проходити на музику, слідувати за нею. Це, ми не вчили певних рухів, які вже придумали інші люди, але спробували дізнатися, що мій ручний / правий і т.д. може і прагнути зробити зараз. Це ще складніше для суспільного розуміння, вони або падають в неї відразу, тому що це дійсно високий, або вони бояться видалити цей бар'єр (Я не пропонуємо пити в моїх класах). Але є завжди більше людей, які отримують високі, ніж ті, хто плутати.

І вже понад 10 років я намагаюся розповісти людям навколо мене про танець і його сутність. І я не говорю про найважливіше – що я просто зрозумів!

Після того, як я мав головний біль, був дуже хворий, але я пообіцяв себе працювати, стандартний фітнес, бари там, прес, розтягування. І так я роблю теплими вправами, мій голова все ще болить, Я роблю це, і я не знаю, чому я роблю це, і раптом мої ноги починають зануритися до удару музики, і руки і я ходжу до танцю. У будинку, що це? І ніхто не може бачити мене, і я відчуваю себе добре. І раптом голова відходить, одна 4-хвилинна пісня була достатньою для головного болю, який був крутий день – просто зникнув.

І в той момент я зрозумів — Я повинен сказати це, навіть якщо він позбавляє клієнтів всіх танцівників і терапевтів, включаючи себе — танець вдома! Але я маю на увазі, ви не повинні платити гроші і піти в танцювальний клас, щоб танцювати, щоб отримати це високий. Щоб дізнатися майстерність – так, але робити добре – ні, можна це зробити в домашніх умовах, просто ввімкніть музику і дайте собі.

Головна – добре, захищено, в домашніх умовах ніхто не буде судити і оцінити. Ви можете зателефонувати друзям і п'яти, ви можете піти в терапевт, ви можете написати свої думки і почуття на папері, або ви можете просто ДАНС. І повірити мене, це працює лікувально набагато краще, ніж всі вищевказані методи.

Не думайте про те, що танцювати і як, просто поверніть на музику, яка зараз реагує і закрийте очі. Дозволити цю музику, щоб ввести ваше тіло і направляти його, де вона хоче йти. Це задоволення від сексу, до медитації, до будь-якої терапії, яка допомагає дати йти.

Ми використовуємо для того, щоб подивитися всюди за допомогою і платити за неї – навчити, лікувати, дати таблетку, ми платимо за масаж, наприклад, хоча більшість частин нашого тіла ми можемо масажувати себе, для терапевта, щоб слухати наші проблеми, хоча ми можемо писати їх або розповісти себе (підтримати і дати йти). Танцююча терапія в світі також відома довго – це називається танцювальною терапія, рухотерапія, автентичний рух, 5 ритмів. Ми платимо танцювати, кладемо на музику і розповіли про те, що ніхто не шукає вас і танцювати! Коли ми можемо самі зробити! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Якщо ви починаєте танці в домашніх умовах, ви будете: Позбутися від негативних емоцій

- Вивчіть своє тіло: що він здатний, які м'язи знаходяться в тоні, які не і будуть розірватися в процесі, розвинути суглоби.

Почуття свободи, що в свою чергу призводить до визволення і сексуальності.

Спробувати час з високими і хорошими для себе!

Я впевнений, що якщо на роботі були спеціальні номери, де можна дістатися за 5 хвилин, щоб танцювати, то продуктивність буде значно вище! Але я обов'язково навчаюсь!

Забудьте фразу «Я не можу танцювати». Кожен може танцювати себе, але вам не доведеться танцювати для інших.

Кредит: Inessa Cukrova

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: openthedoor.com.ua/v-sebja/tancy-terapija/