♪ Я не знаю ♪

Ця тема не для любителів наукових статей з доказами та фактами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Пам'ятайте про старі історії про експеримент Філадельфія та його продовження проекту Монтаук, скільки сповільнених і причин воно викликало і все ще викликає. Є ще один схожий сюжет... Починався в липні 1911 року, коли компанія Санетті вирішила організувати розважальну подорож на деякі з багатих класів Італії. На поїзді, що складається з локомотивів і трьох автомобілів, на поїзді пішли 106 пасажирів.

Все вирушилося в звичайному режимі, поки поїзд підійшов до тунелю Любарда, в яку він увійшов, але не залишався, просто зникне без сліду.

Перед шедевром машинобудування поїзд сповільнився, випускають клуби чорного диму, потім вкопують в тунель - і зникають без сліду. Тим не менш, два пасажири, що спричинили щось неправильне, з'являються в останній момент, щоб збити повільний поїзд. Один з них, Сигнор Сагіно, описав деталі інциденту в римському віснику: Я почула деяку непристойну гунку. За чорним димом локомотивів молочно-білий мус був раптово помітний, який збивається з вентиляції тунелю. Ця туман, як хвиля, покривала локомотивів. Після нього в тумані зникли першу перевалку нашого підлогового поїзда. Я залякався. Я стрибав з машини і стрибав на землю, тому що поїзд був ледве тягу. Я помітив від краю очей, що інший пасажир стрибнув з мене. Ми вражаємо землю. Я не пам'ятаю нічого іншого.

Після зникнення тунелю та навколишнього середовища були ретельно вивчені та вивчені. Не знайдено слідів поїзда або пасажирів. Незабаром тунель був відтінений і сміливо забутий про нього, а також про саму історію. Однак, у 1926 р., дивлячись на архівні документи, одна з родичів відсутнього пасажира знайшов дуже незвичайний запис. Про це заявив, що 104 італійці, які прибули в Мексиці, які заявили, що вони приїхали на поїзд прямо з Риму. А найбільша непарієнта — рекорд від 1845 р.

Італійці розглянули в психіатричному лікарні під наглядом лікарів, про що свідчать записи, що залишені психіатрологом клініки. Очима відзначила, що одяг і одяг італійців не відповідають часу, а деякі з цих речей збереглися до цього дня. Зокрема, тютюнова коробка з написом «1907».

Неуспішні спроби знайти відсутній поїзд, або принаймні зрозуміти, що сталося з ним, продовжувалися протягом декількох десятиліть, поки під час Другої світової війни бомба повністю знищила стіновий тунель.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: masterok.livejournal.com/2581544.html