Як почати: Вибір платформи Блог

Якщо ви вирішили на тему вашого блогу, то вам потрібно вибрати платформу, на якій буде розміщено блог. На даний момент я розповім про три найпопулярніших блогерів серед моїх друзів.

Перша платформа: ЖурналиДля створення блогів, призначених для російськомовної аудиторії. Що таке плюс цієї платформи? Тут ви можете отримати читачі набагато швидше, тому що величезна кількість активних користувачів зареєстровані в LiveJournal, які просто стімнуть на вашому блозі. Крім того, якщо ви керуєте, щоб потрапити в ТОП з вашим записом, наприклад, записів Top 25, він привабить велику кількість нових читачів. Ви можете також привернути увагу до вашого блогу.

Якщо в майбутньому ви хочете монетувати свій блог, то LJ в цьому плані не найкраща платформа. Не існує можливості зробити якісний індивідуальний дизайн, красиво розмістити рекламні банери і т.д. Крім того, в Білорусі, для того, щоб офіційно отримувати гроші з свого блогу, він повинен мати хостинг на території Білорусі.

Те ж саме питання з хостингом іншої популярної платформи blogspot.com.Але якщо ви не думаєте про те, як отримати гроші з блогу, і хочете зберегти його на власний задоволення, то блогипот також великий вибір. Тут ви можете вибрати дизайн і дизайн блогу, і ви можете купити доменне ім'я і зв'язати його, зробивши красиве посилання замість "Ваше ім'я.blogspot.com".

Ця платформа дуже популярна серед модних і стильних блогерів. Тут ви знайдете однодумців, і ви також можете привернути увагу до ваших повідомлень і блогів, залишаючи коментарі до тих, які ви читаєте. АЛЕ! Не спам, не запитайте, щоб перейти до вашого блогу, підписатися на відповідь і т.д. Так, ніхто не любить. Залиште щирі і цікаві коментарі на випадок, після чого автор посту і інших блогерів, які самі підуть на ваш профіль, не кладуть вас в заборону.

Ще один спосіб розмістити свій блог, щоб стояти самостійно.Блог (сайт). Якщо ми створили форк. від.

Ви можете створити свій унікальний дизайн, залучати до seo (оптимізація та просування сайту), розробити блог технічно, додати інтернет-магазин або вітрини, галерею, повністю контролювати зміст сайту. Наприклад, у блогах було заблоковано декілька блогів через небажаний вміст та сервери блоґів, а також заблоковано й ті блоги, які пов’язані з цими серверами, хоча вони не мали цього найбільш небажаного вмісту.

Якщо ви не знаєте, як зробити сайт, то є багато послуг, які продають готові сайти шаблонів. Вам необхідно сплатити послуги, звернутися до технічної підтримки сервісу, яка пояснить, як заповнити шаблон і подальшу роботу з сайтом. Прикладом такої послуги є gophotoweb. Одна з творців сервісу Юлія Кільдішова нещодавно оголосила зовнішній вигляд функції «блоґ» на своїх сайтах в Instagram.

Якщо у вас є час і бажання, ви можете створити сайт за допомогою шаблонів WordPress. Деякі з них можна завантажити безкоштовно на офіційному сайті, і на YouTube є багато уроків з налаштування цих шаблонів, завантаження необхідних плагінів і оптимізації сайту в цілому.

ІОстанній варіант створення власного офлайн-бюджету полягає в тому, щоб знайти команду або одного фахівця, при підписанні договору, з яким ви будете писати чіткий технічний код.Опишіть докладно, як ви бачите ваш блог, де і як кнопки і різні іконки будуть розміщені і т.д. Спеціаліст створить сайт з унікальним дизайном згідно Ваших побажань. Це найдорожчий спосіб створення блогу.

Підсумок:Якщо ви ще не впевнені в своїх здібностях, ви можете почати свій блог на livejournal або blogspot. Це чудовий варіант для новачків, і в майбутньому, стати досвідченим блогером, ви можете створити самостійний блог. Якщо ви раніше подбали, і зараз ви хочете зробити серйозний проект, то раджу відразу вибрати самостійний варіант.

У наступній публікації я розповім про зміст: текстовий компонент його і буде приділити багато уваги ілюструвати блог. Я покажу вам, скільки зображень потрібні, де взяти їх і нюанси роботи з ними. Якщо у вас є питання про тему цього повідомлення або наступну тема, запитайте їх в коментарях і я спробую відповісти на них.

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: thefork.by/kak-nachat-2-vybor-platformy-dlya-bloga