437
220 вольт генератор своїми руками
Генератор - 220 вольт своїми руками! Буде потрібно колекторний двигун, ще 12 вольт.
- насадка на осі мотора - патрон від дрилі
ДБЖ безперервно або інвертор від 12 до 220
10 амп діод: D214, D242, D215, D232, KD203 та ін.
- дроти
Велосипеди
- і бажано 12-вольтовий акумулятор
Складання:
- закріпити велосипед так, щоб заднє колесо обертається вільно, повісити його
- прикріпіть картридж до осі двигуна
- закріпити двигун так, щоб картридж щільно притискається до коліс, можна витягти його з пружиною
- з'єднайте мотор до акумулятора: провід мінуса мотора до мінуса акумулятора, плюс дріт мотора до діодного аноду, діодний катод плюс батареї
Акумулятор підключений до незворотного або інверторного акумулятора.
Всі Безперервне підключення споживачів до 220 вольт і використання електроенергії! Як тільки акумулятор розряджається, досить буде закрутити тумби і після години акумулятор буде заряджений.
Де можна отримати деталі?
Мотор можна придбати в автомобільному магазині: мотор охолоджувача. Недорогий. А якщо ви хочете практично нічого, то ви можете перекручувати його на металевому місці, від старого автомобіля.
- незворотний з персонального ПК, ви можете старіти з незначною внутрішнім акумулятором. Або інвертор 12-220, продається в автомобільних магазинах.
діод 10 ампер, наприклад: D305, D214, D242, D243, D245, D215, D232,
D246, D203, D233, KD210, KD203 та ін. Продається в магазинах радіозапчастин. Або ви можете закрутити її з старої технології.
Досвід роботи:
Я використовую цей генератор протягом декількох місяців, і це досить добре! Поточний час зарядки акумулятора становить близько 10 ампер і залежить від того, як педаль. Якщо ви повільно обертаєтеся, ви отримуєте 5 ампер, якщо ви закрутите якомога швидше, то 20 ампер. Середня потужність генератора 120 Вт. В основному використовується споживачами низької потужності:
- 3 Вт - зарядка телефону
- 5 Вт. Радіоприймач.
- 7 Вт - зарядка і використання планшета
10 Вт – зарядка камери, ліхтарика та відеокамери
12 Вт - енергозберігаюча лампочка
- 30 Вт - музичний центр
- 40W ноутбук
- 70 Вт - TV (поворотно вимкнено)
Я був досить заряджений майже на добу, після чого я педаль за годину і могла знову використовувати електроенергію. опублікований
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/public70275937?w=wall-70275937_8847
- насадка на осі мотора - патрон від дрилі
ДБЖ безперервно або інвертор від 12 до 220
10 амп діод: D214, D242, D215, D232, KD203 та ін.
- дроти
Велосипеди
- і бажано 12-вольтовий акумулятор
Складання:
- закріпити велосипед так, щоб заднє колесо обертається вільно, повісити його
- прикріпіть картридж до осі двигуна
- закріпити двигун так, щоб картридж щільно притискається до коліс, можна витягти його з пружиною
- з'єднайте мотор до акумулятора: провід мінуса мотора до мінуса акумулятора, плюс дріт мотора до діодного аноду, діодний катод плюс батареї
Акумулятор підключений до незворотного або інверторного акумулятора.
Всі Безперервне підключення споживачів до 220 вольт і використання електроенергії! Як тільки акумулятор розряджається, досить буде закрутити тумби і після години акумулятор буде заряджений.
Де можна отримати деталі?
Мотор можна придбати в автомобільному магазині: мотор охолоджувача. Недорогий. А якщо ви хочете практично нічого, то ви можете перекручувати його на металевому місці, від старого автомобіля.
- незворотний з персонального ПК, ви можете старіти з незначною внутрішнім акумулятором. Або інвертор 12-220, продається в автомобільних магазинах.
діод 10 ампер, наприклад: D305, D214, D242, D243, D245, D215, D232,
D246, D203, D233, KD210, KD203 та ін. Продається в магазинах радіозапчастин. Або ви можете закрутити її з старої технології.
Досвід роботи:
Я використовую цей генератор протягом декількох місяців, і це досить добре! Поточний час зарядки акумулятора становить близько 10 ампер і залежить від того, як педаль. Якщо ви повільно обертаєтеся, ви отримуєте 5 ампер, якщо ви закрутите якомога швидше, то 20 ампер. Середня потужність генератора 120 Вт. В основному використовується споживачами низької потужності:
- 3 Вт - зарядка телефону
- 5 Вт. Радіоприймач.
- 7 Вт - зарядка і використання планшета
10 Вт – зарядка камери, ліхтарика та відеокамери
12 Вт - енергозберігаюча лампочка
- 30 Вт - музичний центр
- 40W ноутбук
- 70 Вт - TV (поворотно вимкнено)
Я був досить заряджений майже на добу, після чого я педаль за годину і могла знову використовувати електроенергію. опублікований
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/public70275937?w=wall-70275937_8847