Як ми любимо чоловіка

Тепер жіночність в сучасному світі так пригнічує, що ми забули, що це любити чоловіка, як жінка.

Багато жінок, якщо вони знають, як любити, це в основному мати любов. І виходить, що ми любимо наших дітей і чоловіків, не ділимося цими поняттями.

Що означає? Жінки чудово піклуються про своїх чоловіків. Недавно я відчув цю ситуацію, чоловік і дружина вийшли з магазину, чоловік переніс важкі сумки, і жінка сказав йому: “Петер, давайте мені допомогти вам, це важко для вас! й

Це буде легше носити мішок ...

Такий догляд для чоловіків проявляється навіть в невеликих речах, я бачив жінку відкрити двері чоловікові, і дав йому йти. А в транспорті, дружина подарувала їй чоловіка, кажучи: «Ви сидите і я буду стояти!»

7038000

Що я можу сказати, нещодавно мій друг сказав мені, що вона терміново повинна йти на роботу, щоб допомогти чоловіку платити іпотечну іпотеку!

Чому ми думаємо, що людина, що робить свою роботу, надаючи свою сім'ю і насолоджуючись своїми цілями, робить тверду роботу? Чому потрібна допомога?

Після того, як, хто зробить нашу жіночу роботу?

Хто надихне чоловіка для створення простору любові? Хто буде піклуватися про будинок?

Давайте розглянемо, як жіноча любов відрізняється від матері.

Продуктивність - приймання

Моя мама спочатку має позицію досконалості. Я знаю краще, я розумний, я більш міцний, я хочу.
І жінка буде мати позицію прийняття. Це, прийміть чоловіка, як він, поважати його і захопити його! Ми не будемо говорити про те, як жити!

Контроль - Довіра

Жінки люблять контролювати все, особливо їхні мами. Наприклад, що їхня дитина є друзями, де піти або що робити. Але контроль дійсно про ненадійність життя. І найголовніше про любов матері для чоловіка полягає в тому, що жінка не довіряє йому, що він справляється, що він зробить це найкращим способом.

Справжня жінка довіряє чоловіка! Вона довіряє йому, що він підбере дитину з дитячого садка на час, щоб він сплачував рахунки за час, що він буде купити те, що він потребує в магазині і так далі.

Категорія - Гнучкість

Мама люблять бути категоричною. Я завжди вірю! Я знаю, як краще!
Про гнучкість жіночого ставлення. Якщо жінка не погоджується з ним. Тут жінка м'яко поводиться, вона може витримати пауза, під час якого, можливо, все буде очистити.

I-SELF - ДЕЛЕГІЯ

Мама зробить це сама. І жінка в положенні Я не можу перенести відповідальність, вона повинна перетягнути все на себе. Жінки думають про себе, що вона настільки важлива, що вона може впоратися самостійно. Але ми повинні розуміти, що це не призводить до нічого хорошого. Якщо чоловік поруч з такою жінкою розслабляє і перестає виконувати свої чоловічі функції.

Справжня жінка може делегувати, тобто передавати відповідальність чоловікові. Ця жінка може попросити допомогу і не соромно виглядати слабко.
Утеплення у вакансіях - Стандарти

Мати часто ображає дітей, їх слабкості. І жінка з материнською любов'ю може образити чоловіка. Наприклад, вона погоджується, що він курить. Або пити. Або це не робить гроші.
Жінка в жіночому положенні заявляє її стандарти. Він каже, що ви не можете курити з ним! І п'є більше. Ось жінка заявляє, що вона може і не може дати чоловіка. І якщо людина хоче тримати її, хоче бути з нею, то йому потрібно зробити щось. Наприклад, кинути палити або почати доглядати.

Сенс Скарги: Белеф у чоловіка

Коли жінка любить любов матері, вона дивиться на чоловіка як маленька дитина. Жінки занурюють, що він не варить себе їжею, щоб він не прасував свою сорочку, і так далі. Але в розумінні життєздатності не довіряють, що людина не справляється, не подбає про себе, що він не дорослий, що він не здатний, щоб він щось інше.

Жінки завжди вірять у чоловіків. Вона знає, що він найкращий. Що він вирощується людиною. Що їсти на час і піклується про себе в кращому стані. І це віра в чоловіка робить його успішним у всіх сферах життя!

Шановні друзі!

Адже кожна людина мріє, що свого роду, м'який, сяючий жінка буде з ним. Жінка, яка вірує в нього і приймає його як він.

Стати її і дива не робити ви довго!

Автор: Наталія Касянова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/club8166610?w=wall-8166610_181598