Ви впевнені, що вам необхідно, щоб зробити гроші?

Я ніколи не мав проблеми з роботою або грошима, що не було проблеми з мисленням. Я шукав гроші, щоб бути щасливими. І я втратив їх. Тепер я розумію, що жодна сума грошей коштує стресу.

Якщо ви живете з недосвідченою думкою, “Я повинен гроші відчувати себе безпечною і безпечною”, то ваш стан розуму неможливий.

Банки не вдаються. Ринок запасів - це колапсування. Знецінення грошей. Люди, які не порушують контракти і не зберігають обіцянок. У такому плутаному стані, ви можете зробити мільйони доларів і все ж бути нещасливим і нещастям.

Деякі люди вважають, що це страх і стрес, які приводять їх, щоб заробити гроші. Але ви дійсно знаєте, що це правда? Ви можете бути абсолютно певними, що без страху або стресу, як ваш мотив, ви не зможете зробити однакові гроші або більше?

"Я хочу, щоб мотивувати" - хто б ви не вважали цю історію знову?

Після того, як я знайшов роботу в мене - Я почав помітити, що я завжди мав стільки грошей, скільки я зажадав на час, навіть якщо було мало чи ні грошей.

Щастя є чітким розумом. Зрозуміти, як жити, як працювати, які листи надсилати, які телефонні дзвінки, і як створити те, що він хоче без страху. Хто б ви не бували думки, «Що потрібно гроші почувати себе безпечно?» З вами буде легше спілкуватися. Ви можете навіть почати розуміти закони про великогабаритність, закони, що входять до складу грошей без страху, і закони повернення його без страху.

Вам не потрібно більше грошей, ніж у вас є. Коли ви зрозуміли це, ви починаєте розуміти, що ви вже маєте впевненість, що ви хотіли отримати, перш за все, через гроші. Це набагато простіше зробити гроші з цієї позиції.

Кредит Byron Katie

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: sobiratelzvezd.ru/mozhete-li-vy-byt-absolyutno-uvereny-chto-ne-nuzhen-stress-chtoby-zarabatyvat-dengi/