Людина є підкорювачем. Чи існують?

Вона 30 і вона ще один раз.

У нас є багато причин. Але вона залишається переконаною, що людина є підкорювачом / мисливцем.

І я не сказав, що це неправильно. Тільки інтерпретації, які виникають в сучасних жінок, маючи цю віру, є помилковими.

«Я сидів на краю, чекаю, і чоловік є мисливцем». Зникають кандидати і зникають.

І я не буду писати лінію, якщо ця жіноча стратегія була послідовно збита плоди щастя.

Дозвольте мені поширити цю продигію і показати вам інший спосіб (більше щасливих для всіх)?

Так,

1,1 км Чому ви думаєте, що він гідний чоловіка? Чи сильне і успішне підкорення?

Статистика не на користь.

У вас є кілька чоловіків, які гідні.

Я впевнений, що, поставивши 20 гідних жінок в рядку і попросивши «чому ти?», ми почуємо 20 дуже схожих відповідей, далеко від чого він дійсно потребує.

Як навчити жінок в навчанні, «Для чоловіка, потрібно визнання, секс і лояльність». Я маю іншу, більш детальну відповідь, але зараз не зовсім про це.

2.Окай, Він підкорює вас. А що? А-а-а-а, точно: тримати в тоні ("як не розслати"). Право?

Чи не ви знайдете цей дивний/ілологічний/деад-енд?

Це знову свідчить про загальну непорозуміння власної жіночої природи і, крім того, чоловічий характер.

Це, багато жінок, які спираються на ігри / маніпуляція / нездатність будувати щасливі стосунки.

На жаль, це навчається багато «коха/коха/психологів». й

3. У Інстинкт підкорювача, який природа дійсно закладена в ньому, нормальна людина усвідомлює 90+% у своєму бізнесі / кар'єрі / бізнесі.

Як важко? Це пекло роботи.

Недопомогти завойника, він тільки в'язує в вухо: «Якщо ви стояти ще, ви станете безшумним, тому прийдете, через біль. й

4. У Ви чесно вірите, що людина прокидається мислення, «Чому варто завоювати?» « » » » » » » » » » » » » »

Ні, ні. Його думки: курс долара, співробітники, нові проекти, проблеми бізнесу.

І якщо ви граєте непристойно одночасно, швидше за все, він забуває про вас. Просто тому, що ви не впишете Його шлях будь-яким чином.

Я пропоную вам гру. На наступні сім днів замініть віру, що «мені завойовує» з «менами добре, вони хочуть бути корисними для мене, дякую кожному з них за все добре. й

Спробуйте:

• стопа холоду і закритого
  • Помилки
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  • задоволення незалежно від погоди
  • Не думають про сенс життя, а одягнені сукні (краще не туго)
  • крок вниз
  • Термін дії до вашого хобі
Ви будете любити і бути коханим для відпочинку вашого життя.

Пабзац для жінок, які думають, що я «змагаюся» тільки за гарну половину.

Чоловік повинен (Так, я думаю так):

• Будьте сильні (особливо в духі)
  • Люблю своїх батьків (навіть якщо у вас є багато болю)
  • Заробляючи гроші, затримуючи більше (програти, в хорошому розумінні слова)
  • Люблю жінку і кохати
  • Зроби свій щасливий і зміст
  • Зроби світ краще місце через власний бізнес (програш, добре)
  • Будьте вірні одній жінці (інше це все не має сенсу)

Резюме: Чи є людина підкорювач? Я. Це означає, що він хоче підкорити вас? Не факт. Чи можна стати бажаним для справді гідних чоловіків? Я. Що робити? Відхилити час для вивчення інформації про фемінність, психологія відносин або відвідування якісних тренінгів на цій темі. Я оберіть останні (на теми, які важливі для мене). Тому що життя є одним, і він продовжується прямо зараз. Ярослав Самольов

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: yaroslav-samoylov.com/psihologija-otnoshenij/muzhchina-zavoevatel-sushhestvuet.html