Чому жінки люблять жінок?

Хто буде першим, щоб побачити волосся, вирощені після видалення волосся? Подруга!

Хто буде зробити висновок, що ви не втратите вагу, але досить загубили вагу після відпустки? Язик на роботі!

Хто буде першим, щоб нагадувати вам, що ваш біологічний годинник є трепетом, і ви небезпека страждань тільки в пенсії? Це право, мама!

Таке лінгвістичний тероризм на складі «заради», тобто жінки, борошняки з таким пишним кольором, який буде час відшукати цей чудовий епітет для себе, що почервоний від чесної статі. Як ми закінчуємо це один раз і для всіх і усвідомлюємо, що через приниження коментарів про інших жінок, ми збираємо себе на обличчі? Ми скомпільували список фраз, які саморевізійної жінки не скажуть іншій жінці.

«Дуже йому ще один шанс, мудра жінка повинна бути в змозі прощення». Наприклад, якщо ваша мама принесла вас в атмосферу релігійної прощення і невагомості перед чоловікам, тобто інших матерів, які пояснили до своїх дочок, що головне в відносинах є взаємодостатком і повагою, що дуже часто не поєднуються з треазоном, або постійним параситизмом, або навіть з «дощами» в ліжку. І в цілому, так як при оформленні статевих органів виправдовують те, що «пестика» може зробити все, і «плюс» слід тримати мовчать?

«Я думаю, що це час для вас, щоб одружитися, рухатися, купити автомобіль, тому що ви разом так довго!» ? Хто коли-небудь сказав вам, що всі щасливі пари повинні жити разом, покласти штамп на паспорт і купити сімейний автомобіль? Чи дивитесь на те, що в кав’ярні або в рекламі цього сімейного автомобіля? Подумайте про це, тому що можливо, люди настільки хороші: щоб влаштувати дати поза будиночком, щоб встигнути зануритися і робити особисті речі, їздити велосипеди і не робити плани на майбутнє, не сподіватися на вмирання в один день, але бути щасливими сьогодні.

"Я бачу, що у вас є вуса над верхньою губою / прищом над вашими бровами / зморшок під очима ... ? У жінок, на фоні поширення глянцевих норм, це буде час на стан нового захворювання – гострий відмова від недосконалості. Фотошпалери і гладкі як глазурований купорос, Кім Кардашян все ще зробив свою брудну роботу: природні і досить природні явища в появі тепер сприймаються як катастрофа. Відписатися від моделей Instagram і дивитися навколо: кожен, крім курчат, які «живі» в салонах краси, не ідеальний і ніхто не загинув від нього.

"Я впевнений, що ви будете мати хорошу матір'ю! ? У 20% випадків це звучить як смішний комплімент, на 80% – як нагадка, що кілька годинників – це трекінг, і ви не думаєте про дітей. До того, як ви сказали, що така річ до того, хто не став матір'ю, подумайте про те, що материнство є складним і відповідальним вибором і причин, які ви не приймаєте цей крок, кожна жінка має свою і вона не зобов'язана розкрити їх. О, так, і ви, радник, що зробить великий ворожий, чому ви не робите додаткових грошей на це?!

«Ваш чоловік/бойфренд/дзвоніть більше уваги і підтримку, ви не звертаєте увагу на нього на всіх! ? Може бути, тому що я працюю десять годин на добу, і я також готую для тріатлону, побачивши мої подруги, покупка для душу, відвідуючи своїх батьків, і в кінці дня просто дихати свіжим повітрям, тому що навіть якщо у мене є партнер або дитина, я все одно був повноцінний і самоцентрований людина. Як, до речі, ви, радники, на цьому фронті?

"Одний день, який ви обов'язково познайомитеся з ним!" Звичайно, я тільки мріяв про те, коли цей прекрасний день прийде, і він зрізав мене в своєму розкішному BMW, а потім візьміть мене в ресторан як апологія, і точно місяць падають на одне коліно з кільцем. І найпривабливіше, що ця фраза з ануротивною конотацією у виступі завжди виражена тими, хто нібито вже зустрілися з власними, навіть якщо це ледачий жирний шлагер і вінець. Якщо ви хочете повторити скрипт, то краще, що таке «принц».

Я не розумію, як ви навіть живете на Землі? ? Ну, потім кожен чоловік повинен мати можливість захопити бояр і подрібнити дерево, але не всі знають, як. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Зварювання – це ще не життєва майстерність, і це, безумовно, не може бути більше «фемінін», ніж чоловік, тому що ми їсти три рази на день.

«Це не жіноча робота! Перед тим як сказати це, подумайте про другий, що саме робить цю роботу «нефемінін»: той факт, що він занадто відповідальний, трудомісткий і прибутковий (як великий бос), або той факт, що ви повинні знати щось нове (як туалетний будинок) і отримати ваші нігті брудні? У першому випадку ви погоджуєтесь, що дискримінація вже звучить супутньою і оповідання босів Катерини з «Москва не вірить у сльози» вже 36 років, а в другому – заявка звучить неоднозначним, адже якщо жінка не має іншого варіанту, то хтось повинен зробити цю роботу.

«Ведучий гістеричний! ? Нагадуємо, що в російській мові ще три ґендери - жіночий, чоловічий і середній. Таким чином, це буде правильним «Дуже, як тантотру» і нічого іншого, інакше ви призначаєте неконтрольовану хірургію емоцій і необґрунтовані страждання виключно жінкам і взагальнити такий фактор, як нестійкі психіки за статтю. Антикомпліменти, такі як жінка, «шам, як незаймана» і всі ці речі для тієї ж причини повинні бути покинутими і почати викликати речі в власних словах, і не описувати всі смертні гріхи до жінок, як якщо ми ще живемо в середні віки. Видання

Автор: Ірина Шчапова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: mag.love-sl.ru/stil-zhizni/02-09-2015-zhenskaya-nesolidarnost-ili-pochemu-zhenshhiny-nenavidyat-zhenshhin.html