Яка жінка мріє про те, коли мова йде про серйозні стосунки? Все дуже просто - вони хочуть бачити привабливий, впевнений і спокійний супутник поруч з ними. Жінка, навіть найкрасивіша, чуйна і з ідеальною фігурою, але хто постійно має бути заохочується, швидко стає тягаром.
Розумні, амбітні, талановиті і красиві чоловіки шукають жінок, які люблять себе, і хто не потрібно нескінченно отримувати підтвердження свого значення, значення і привабливості від партнера.
р.
Поговоримо про любов без рожевих окулярів. Ось чотири з найбільш поширених помилок жінки роблять при спробі побудувати сімейне щастя:
Ви дроїте його з питаннями, такими як «Чи це робить мене жиром?», «Чому ви сказали, що?» або «Чи любиш тебе? йЦі питання, які дуже люблять запитувати жінок, нещасливих чоловіків.
За визнанням сильної статі такі питання вибивають їх з доріжки з їх безглуздістю, так як не існує відповіді прийнятної для жінки в принципі. Стоп запитує ці питання. Якщо одяг занадто щільний для вашої фігури, то ви знаєте самі. І якщо мова йде про пару, а не про десять додаткових фунтів, то людина навряд чи зможе відповісти на питання про те, чи варто виготовляти на печиво останню ніч.
Не запитайте чоловіка, якщо він любить тебе. Ні. Слова повинні відповідати діям. Якщо людина говорить, що він любить вас, але ви думаєте, що він рухається від вас, є розумні способи тестування своїх почуттів. Питання, як "Чому ви робили це, або скажете, що" змушує його відчувати себе як винний школяр. Ти його коханка, а не мати.
Ви часто скажете: «Дякую мені,» навіть якщо ваш чоловік заражається досить, ви часто, і/або дає вам достатню увагу.Щоб бути успішними, чоловіки налаштовують себе невеликими, але доглянуті цілі. Чоловіки хочуть порадувати своїх жінок, щоб продовжити в цьому дусі, вони повинні бути впевнені, що вони лицарі в блискучій броні.
Він бореться, щоб привернути увагу до вас, чи ви переглядаєте футбол з ним або улюбленим телевізором, або прочитавши книгу, поки ви робите манікюр. Нехай його буде самотньою - людина потребує особистого простору. Якщо ви постійно критикуєте його і скажете, що це недостатньо, ваш чоловік буде йти в себе, ви не досягнете нічого іншого.
Замість того, щоб бути навколо нього весь час, нехай він грає комп'ютерну гру самостійно або дивитися улюблене шоу – і ви можете бути разом після вашого манікюру, серії або получасної футбольної гри.
Ви потрапляєте в хістерію і ревнощі, знаходячись в спальні чоловічі журнали або фотографії з ex-girlfriendТексти пісень, а це означає: Правда є, людина був жити повний життя, перш ніж він зустрів вас. І були господині, подруги і багато інших жінок, з якими він ще може бути в контакті. Якщо жінка бачить небезпеку в цих минулих і присутніх відносинах, то ця поведінка подразнює чоловіка.
Якщо чоловік вже зламав цей зв'язок і продемонстрував свою любов до вас в будь-який спосіб, то про його минуле немає причин. Своїм друзям, чоловікам і жінкам, небезпеки Вам.
Ваше спілкування пов'язане з такими фразами, як «Ви, моє життя буде нестерпним», «Я не можу дихати» і «Я зникне без любові».Якщо ви любите себе і мати відмінні відносини з вашим партнером, то ви не думаєте, що без нього ваше життя стане нестерпним. Звісно, ви хвилюєтесь, що розірвати серце, але глибоко ви знаєте, що ви будете жити і бути щасливими навіть без неї.
Якщо він перестає бути вашим чоловіком, і ви не будете втрачені без любові. Якщо ви впевнені, що ви хочете з життя, ви оточені друзями і у вас є улюблений бізнес або професія, то ваше життя ніколи не буде нестерпним. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: Mixstuff.ru/archives/92819