7 речей, які більше не вражають мене

Я дивився на світ трохи інакше, оскільки я вирішив зробити менше. Я шукав, як суспільство визначає успіх. Занадто часто ті, хто заробляє, витрачають, і заощаджуйте найбільш автоматично стають «здатними». Але це погано. Я знаю деякі великі люди, які вирішили не зосередитися на матеріалі речі, і тому вони не розглядаються успішними.

Ми глибоко залежимо від публічного затвердження. І так багато людей шукають більше «доспішних» окупацій, що виражають свого роду фасаду.

Ось список речей, які більше не вражають мене:

1,1 км Бренд одягу Я ніколи не розумію, чому бренд на етикетці одягу настільки важливий. Дуже часто люди оплачують можливість стати пішохідною платою. Я не здивився логотипом на сорочку, гаманці або годиннику. А замість того, я захоплюю тих, хто може вражати своєю особистістю і характером.

2,2 км Кількість карате в ювелірних прикрасах У моїй новій книзі є розділ про Брайан і Ніколь, який був одружений протягом 5 років і дати щось на кожен день, щоб оплачувати свій кільце за участю. Можливо, хтось захопив розмір каменю, але більшість з них не помітили. Чи варто намагатися?

3. У Вартість автомобіля Звичайно, безпека автомобіля дуже важлива, особливо якщо ми витрачаємо багато часу в ньому. Але зараз розкішні автомобілі і спортивні автомобілі стають більш ніж просто засобом перевезення: наприклад, тепер це більш ніж хороший спосіб отримати захоплення незнайомця протягом 60 секунд, поки червоне світло знаходиться.

4. У Площа будинку Я дуже гордий, коли я купив будинок для сім'ї. Але кілька років тому ми переїхали в менший будинок, і я ніколи не шкодував, що рішення. Як я проходжу від великих особняків, я пам'ятаю, наскільки щасливі ми в нашому маленькому і затишному гнізді.

5. Умань Розмір банківського рахунку Абсолютний показник успіху в сучасному світі - розмір особистого багатства. Ми не перший в цьому підході: такі стандарти існували в усі часи. Але, можливо, кількість грошей, що зберігаються в банківському рахунку, не є показником успіху? Може бути, кількість хороших речей, які ми можемо зробити в житті кращий захід?

6. Жнівень Модель мобільного телефону Я ходив в парку з дітьми та друзями. Я був дуже дивний, але більшість всіх хлопців говорили про технології. "Який ваш iPhone? Яка модель iPod? Як отримати новий смартфон на день народження? Діти віком від 10 років обговорюють сучасні технології. І я вже хотів вбити їх, але в той час прийшов до моїх почуттів: дорослі, насправді, не далеко від них зліва.

7. Про нас Фотографії на соцмережах Майже всі пости красиві фотографії від свого життя, від нового одягу та ресторанного харчування до фото з концертів та виліток. Ці зображення ретельно відібрані і тільки найцікавіші моменти публікуються. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: zaloguspeha.com.ua/7-veshei-kotorie-bolwe-ne-vpechatlyut/