Спосіб п'яти пальців: Проста техніка для досягнення цілі

Метод «п'ять пальців», запропонований Л. Сєвертом, є простою і доступною технікою, в якій кожен палець руки фіксується одним з керованих параметрів якості досягнення мети.

Детальний аналіз минулого дня за допомогою цієї техніки допоможе сформувати правильне ставлення до наступного дня.

Досить просто подивитися на долоню правої руки і згадати параметри на підставі якого здійснюється контроль.

128.88 р.

М (фінгер) - Думки, знання, інформація. Що я дізнався сьогодні? Які знання ви придбали? Що підвищило свою компетентність і професіоналізм? Які нові і важливі ідеї я вже сьогодні?

B (незв'язаний) - Закрити до мети. Що я зробив і досягнуто сьогодні?

C (середній палець) - це стан розуму. Яким був мій переважний настрій і настрій сьогодні? Що було пов’язано з позитивними емоціями та високою мотивацією?

(Індикатив) - Послуги, допомога, співпраця. Як я можу допомогти іншим сьогодні? Я зустрівся з новими людьми? Чи покращилися мої стосунки?

B (thumb) - енергійний, фізичний стан. Що я зробив сьогодні для мого здоров'я, моя фізична сила? Що дозволено вам відпочити, відновити сили? Що я зробив сьогодні для підтримки здоров'я та фітнесу?

Аналізувати результати дня, контролювати підхід до цілей, і ви обов'язково досягнете їх. Цей компактний і зручний метод дозволяє швидко і ефективно стежити за тим, як пройшов день. Видання

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.soulpost.ru/metod-pyati-palcev/