Про дітей, про дитинства, про період «золотих яєць», які псують наше життя. . й

Про дітей, про дитинство, про «щасливий» – непристойний час самотності, про період укладання «золотих яєць», які зіпсують наше життя. . й

Дійсність завжди відображає себе (право дзеркала, закон життя, закон Всесвіту).

Люди часто роблять однакові помилки для своїх дітей, так як їх батьки робили до них. А діти відреагують саме так, як цей чоловік робить його батьками.

Відчуття світанку і життя дитини і дорослого є двома, як і якщо паралельно, і тому не перехоплюючи світи, але тільки до тих пір, поки дорослі розуміють, що вони батьки і несуть повну відповідальність за те, що вони запрошуються в життя. Я не говорю про юридичну та матеріальну відповідальність, Я говорю про моральну, психологічну та духовну відповідальність, якщо ви будете. І я точно знаю, що я буду говорити про.

У мене є дуже багато, що я прийшов, щоб зрозуміти, що я буду говорити про мій блог, пізно, відсутні багато можливостей для себе і дочок, щоб знайти тепліше і ближче контакт між нами, коли вони ще молоді. Але хороша новина полягає в тому, що я хочу зрозуміти так багато важливих і тонких речей про відносини, і ще раз і можливість виправити мої помилки з дітьми.

Кожна дитина, яка заходить в цей світ. Всім дітям, без винятку, незалежно від того, чи є вони повноцінні сім'ї, чи є рідними сім'ями, все необхідне для життя людини і особливо дитини - в любові і УВАГИ, і, в першу чергу, в любові батьків, якщо будь-який, або тих, хто поруч.

Перша паралельна: сприйняття світу дорослими є головним, оскільки це було, «основне», оскільки це було, «єдино».

Для дітей прояв батьківської любові не навіть у догляді, який часто виражається тільки в підгодівлі, взуття, годівлі дитини, купуючи його іграшки і гаджети, надаючи йому саду, школі або деяких студій і повністю забуває про нього.

Правда, іноді пам'ятаю, що дитина повинна вказувати, встановити ряд правил про те, як він росте, і що і як він робить, але найчастіше як дорослий, не йому. Не варто турбуватися про свою думку і те, що дитина хоче, батьки вирішують, що він повинен подобатися і що він не повинен робити. І з почуттям «повного» батьківського мита, вони залишають дитину самостійно і з тим, що вони давали йому обмін на найважливіше – себе. Виготовляючи всі ці дії в словах про передбачувану батьківську любов, вони несвідомо створюють тільки зовнішній вигляд, вітрин «право» зв’язків, декоруючи його настоєм, що називається «добрим призначенням», як: «Я роблю це для себе добре». Я намагаюся зробити краще я можу для вас. й

У великій мірі, дитина або діти, в розумінні, жити як деякі істоти, які, як це було, не мають власних бажань, нехай поодинокі думки, за час перебування, і правда полягає в тому, що ніхто не думає про те, коли цей час або час приходить ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? І де, за дорослими, можуть мати свої бажання і думки? Усе, що вони не знають життя, вони ще не мають власного життєвого досвіду, таких як ми, батьки, і тому не мають думок або бажань! І оскільки батьки мають цей досвід життя, цей досвід дає їм право прийняти рішення для своїх дітей, що найкраще для них і як.

Друга паралельна: сприйняття світу себе дитиною є найважливішим, але не враховуються ((())

Виява істинної батьківської любові для наших дітей полягає в тому, що я згадував вище, але в чомусь ще – в нашій увазі до них і в нашій здатності витрачати більше часу на дитину. Що означає наша увага? Говорячи йому око-іє, прослуховуючи його без сумніву його мовлення, граючи ігри з ним, зацікавлених в тому, що важливо йому. Подаруйте йому нашу погодження якомога частіше для багатьох його дій, таким чином, даючи йому підтримку і постійно настилаючи в нього впевненість і що він важливий і любий. І важливо це зробити не на ходу, а не в середині вуха, а не в середині очей, але повністю занурюється в світ і надягаючи всі ваші справи. Ви можете віднести певну частину свого часу на цей день, зробивши цю частину свого часу. Для цього важливо, і коли дитина дуже молодий, важливо, коли вони підліток.

Що ще цікаво? Дорослим, для самої частини, не помітайте, як часто вони критикують дітей, які хочуть зробити дитину краще, бджільництво, що критика стимулює їх для поліпшення результатів своїх дій. Дуже велика помилка цієї критики, дуже великий. Я б сказав, що це одна з головних помилок у навчальному процесі. Я не боїться сказати, що критика є однією з компонентів твердого фундаменту самооцінки дорослого, який, як правило, дуже низький. І це фундамент, звичайно, прокладений в самому ранньому дитинстві.

Я скажу, що це суть нашого життя, і це там, де починаються всі наші проблеми. І якщо батьки не прикріплюють важливість цих речей в цьому моменті в житті, то це згодом створює невибагливе, невибагливе коло всіх проблем, які виникають і ростуть, як сноуборд протягом усього життя! Я повністю погоджуюсь з заявою Louise Hay, що ми всі приходять з дитинства, і ми всі жертви!

Дуже важливо уповільнити, припинити і приділяти увагу поінформованню нашого життя і себе, і все, що ми даємо іншим, особливо нашим близьким. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Тільки через самовідомість і нічого іншого! Чому? Далі. . .

Автор: Elena Sno

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: snopovahelpme.ru/ %D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%8F%D1%85-%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B2%D0%BE%D0%B5