Я безкоштовно, але людина повинна платити.
Bashny.Net
Коли ви читаєте прагнення російських дівчат про чоловіків, зрозуміло, що вони описують авторський тип. Наприклад, для великої більшості російських жінок неприпустимо думати, що вони будуть платити за власну вечерю, якщо вони мають вечерю з чоловіком. Проценти в такому чоловіка відразу ж будуть на нуль. І в усіх інших відносинах чоловік повинен прийняти відкрито захисну позицію, матеріально, фізично і морально, і якщо він показує небажаність бути лідером і опікуном, він відразу буде брендуватися як неман.
Це, тип наших жінок, як тільки (!) авторітар, але наші жінки не хочуть обманювати цей авторський тип. Це, дозвольте йому бути супердомінантним і альфа-чоловічим, в характері і поведінці, і я покажу його факту і я завжди буду діяти в своєму роді як безкоштовна людина.
3610Р. 4200Р.
Чи знаєте ви, що це протиріччя призводить до?
По-перше, підйом домашнього насильства.
По-друге, відбувається зростання розчарування і ненависть з двох сторін.
Це тільки страпідні фольги, які здається, що є реальні опіки, які, у відповідь на заяву власної (захисника, яка, відповідна) жінки: «Чи ви, я вирішив себе», відповімо «відправді, дорого». Якщо ви не закривали двері на цьому боці. Але більшість таких охоронців воліють не об'єднати тихо, але щоб згинати цю жінку і силою її подати на силу.
Уявіть, що коли необхідно доглядати за жінкою (виготовлені, оберігають, нести і задовольняти потреби), людина буде міцним лідером, і як тільки вона раптом хоче діяти самостійно, вона негайно погоджується і поділиться кордонами, визнає її незалежність і суб'єктивність. А потім знову, коли вона хоче устоюватися, вона буде сильною лідером і опікуном цієї маленької дівчини. Він завжди змінить як хамелін. Відображує настрій.
Не подобається, дівчата. Ви хочете пристосувати, слухати і не розуміти. Якщо ви приймали і познайомитеся з керівництвом, буде домашній насильство. Фізичні, економічні або моральні, це деталі. Але немає авторитарності без насильства.
А якщо ви не хочете домашнього насильства, ви хочете, щоб ваші кордони були поважними, так що ваша думка вважається, щоб вони не пресували, не згинаються, не нав'язувати їх на вас, не приймати опікунки більше, ніж ви даєте. Не варто шукати сильні лідери, не змащувати тих чоловіків, які навчаються лікувати вас як рівні. Не сниться сильного плеча, на якому можна повісити, яка зобов'язана оплатити, захистити, забезпечити вам потреби.
Чому так важко зрозуміти пряме посилання між сувагою та насильством? Що ви думаєте?
І скільки більше російських дам намагатиметься сидіти в проході між Заходом і Сходом: «Я вільний!» і «Мащина повинна бути гірчицею!» Жінки в традиційній гендерній лінії не безкоштовні і не можуть бути вільними. Логічно неможливо. Якщо ви хочете свободи, змінити лінійку.
В іншому випадку ви сприяєте утворенню рапсів: вимагаючи чоловіків бути сильнішими, ніж ви, але не обтягуючи їх.
Або це ваш шлях? По дорозі багато сміття.
П.С. Просто не скажи мені, що наші чоловіки не піклуються про своїх дружин, вони п'ють в гаражах. Я знаю, що без тебе. Вони не доглядають, тому що ніхто не збирається слухати їх. Це добре, що вони не є. Ті, хто спробує стерти, отримайте «великий» від своїх дружин і поверніть до насильства. Питання не гаражі, але чому жінки чекають на утримання? Вони не хочуть обійти за будь-яких обставин. Видання
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki